Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zawiadomienie o przestepstwie Władyslawa Bartoszewskiego |
Magdalenka to jedna wielka ściema! Pisze, aby pisać i robić zadymę. Z wiązanką też powinna iść, ułożyć se taką gadkę, żeby dotarła do Pana Kołakowskiego. Myślę, że jest to propaganda przed 7 czerwca!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zawiadomienie o przestepstwie Władyslawa Bartoszewskiego |
BLM vs BL, WOS vs WO, WN vs Bxx, BI vs BIA, EL vs ERA wszendzie to samo
|
|
i to uwarzasz za odpowiedz by odpisac?
|
|
Najłatwiej to się dostać do Liceum na zielonej, a najlepiej to do Jedwabnego tam przyjmą jak leci, aby tylko chętni byli. Z Jedwabnego młodzież szuka szczęścia w Łomży, więc dlaczego Łomża nie miała by szukać szczęścia w Jedwabnym? W Jedwabnym wszyscy będą zadowoleni: nauczyciele, bo będą mieli pracę, a uczniowie, bo będą mieli dobre oceny. Więc JAZDA na Jedwabne!!!!
|
|
Witam.Mam w swojej BMW do zrobienia uszczelnienie pompy paliwowej i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was już to robił lub może polecić gdzie zrobią mi to bardzo dobrze.Jacek z młyna powiedział że w Łomży nie poleca u nikogo najlepiej w Białym to robić a dowiedziałem się też że w Zambrowie można.Może jednak w Łomży jest ktoś kogo warto polecić??Czekam na odpowiedzi muszę to zrobić jak najszybciej.
|
|
widac gosciowa ze nie znasz pana posla i wszystko kojazy Ci sie z POlityka
|
|
Oczywiście Roler - za to ty znasz wszystkich osobiście i zaglądasz im do portfela DiDi
|
|
a co mozecie powiedziec o chrzcinach u o.Kapucynow?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |