Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obywatelska Komisja Etyki Mediów ws. marszu w obronie wolności mediów w Polsce |
do fety
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obywatelska Komisja Etyki Mediów ws. marszu w obronie wolności mediów w Polsce |
A ile masz kasy ?
|
|
Re: Obywatelska Komisja Etyki Mediów ws. marszu w obronie wolności mediów w Polsce |
OHP robił w zeszłym roku, koszt wynosił około70zł (juz dokladnie nie pamietam) i cena nie była zalezna od ilosci osób, w tym roku prawdopodobnie równiez tak bedzie
|
|
W przyszłym roku wychodzę za mąż w związku z tym chciałabym poznać wasze opinie na temat ceremonii w łomżyńskich kościołach (jaki ksiądz, jaka cena, czy mają własne ozdoby do wystroju kościoła itp... Jak narazie biorę pod uwagę kościół o. Kapucynów oraz kościół pw. Miłosierdzia Bożego. Mój brat brał tam ślub i podobało mi się ale chciałabym poznać opinie innych osób :)
|
|
Bez przesady!! Często kupuję tam ubranka dla mojej siostrzenicy i jestem bardzo dobrze traktowana, żadna z ekspedientek mnie nie zignorowała, a nawet czasem pomogała, co fakt to że ceny tam są spore, bo wiaodmo dzieci szybko rosną... Ale gatunkowo odzież w miare... Może trafiłeś/aś w nie odpowiednim momencie :-)
|
|
Polecam kosciol o.Kapucynow. Bralem tam slub w zeszlym roku. Swietna atmosfera, oplata co łaska. Milosierdzia Bozego nie polecam.Zedra kasy ile sie da.
|
|
Właśnie ze względu że u o. Kapucynów jest co łaska biorę go pod uwagę :) zastanawia mnie jeszcze to kto udziela tam ślubu? o. Kapucyn? czy jakiś ksiądz? brat u Ambroziaka płacił co łaska (400zł) + koscielny i organista nie jestem pewna ale u o.Kapucynów organista tez gra co łąska, lecz jesli sie myle to sprostujcie to :)
|
|
Damian dobre pytanie :D
|
|
ja od jakiegoś czasu chodzę na Broniewskiego,jest chyba troszkę drożej,za ścięcie 25zł,ale polecam.miłe dziewczyny i znają się na tym co robią. jeżeli chodzi o fryzjera w kauflandzie to ODRADZAM!!! moja matka ostatnio tam była i muszę przyznać,że lepiej to już ja się nadaję na fryzjerkę niż one,chociaż nie mam takiego doświadczenia,ale już kilka razy strzygłam matkę i koleżanki. radzę lepiej poczekać jeżeli nie ma u żadnego fryzjera terminu niż dać się ochlastać i wyglądać jak czupiradło. pozdrawiam
|
|
ja polecam p Marzene z długiej, to jest salon fryzjersko kosmetyczny, widać że ta pani jest doświadczona bo pasemka zrobiła mi śliczne!
|
|
Nie ma sprawy. Zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Po slubie napisz jak wrazenia ze slubu u o.Kapucynow ;) pozdro
|
|
tak jest w wielu sklepach, ale zato w starej częsci galerii bardzo miłe panie
|
|
Dziękuję :) Gdziekolwiek bym nie brała ślubu to napewno napiszę jak było :) skoro jest możliwość wybrania sobie kościoła to należy z tego korzystać :) ale żeby wybrać dobrze trzeba poznać opinię, dlatego dziękuje za każdą informację, i na przyszłość tez się swoją podzielę :) Jeśli jeszcze ktoś chce podzielić się swoimi wrażeniami ze ślubu to czekam :) każda informacja jest cenna :) mam jeszcze takie pytanko, ślub planujemy na przyszły rok na konkretną datę w czerwcu, kiedy powinnam zaklepać termin abym tego dnia mogła wziąśc ślub, chodzi mi o to żeby nikt mi terminu nie zajął :D
|
|
pytanko ... jak się ubrać na WZ ??? Garnitur czy może nieco inaczej ??? a 2 pyt. jakie pytanie otrzymywaliście na WZ ???
|
|
znowu to samo :D BL vs. BLM... ja się następnym razem zatrzymam i spytam, czy aby na pewno w dobrym miejscu stoi ten radar... dzisiaj przejeżdżałem 3x i ich nie było :D spali gdzieś dalej widocznie :P
|
|
heh wiem, na szczęście ja jestem z Boboli, choć mówią ze parafia jest tam gdzie się obecnie mieszka a ja obecnie mieszkam z narzeczonym na wojska polskiego wiec parafia Katedra :D i tak na dobra sprawę to sama nie wiem gdzie powinnam najpierw iść bo do Boboli nalezę 5 lat i na dobrą sprawę ten ksiądz mnie nie zna :/
|
|
miesiąc temu odbierałem w jednym z łomżynskich kościołów zapowiedzi, że mogę wziąć ślub :D ksiądz zaczął wypominać mi, że nie widział mnie na kolędzie od 2 lat, że nie widuje mnie w kościele w niedzielę na mszy etc Moje wytłumaczenia, że co dwa tygodnie mam w niedzielę szkołę i nie zawsze chodzę do swojego kościoła, a czasami po prostu wcale nie chodzę miały dla niego małą wartość.. Po tym, jak wyciągnąłem 100zł na biurko ksiądz od razu podbił zapowiedzi, uśmiechając się rzekł: życzę wam powodzenia na nowej drodze życia :D bierzcie ślub u OO. Kapucynów, nie będziecie żałować! Super jest ten Ojciec, który nas prowadził :) Siedzi zawsze w kancelarii :)
|
|
Jaka to była firma ? Lub przynajmniej z jakiej branży ? Skoro już w niej nie pracujesz to możesz śmiało napisać.
|
|
ewetnulanie w druzynach harcerskich mozna podpytac-ptaki ptakom czy jakos tak kiedys mialy takie namioty, tylko tak jak w przypadku wojskowych, plesn i zapaszek, w Lomzy chyba mozna wypozyczycz gdzies namiot wystawowy
|
|
micra 6.7 litra w dieslu.... ten sam silnik co w Dodge Ram i Audi Q7
|
|
geralt a o co pytali i ile punktow dostales? i czy odrazu dają obiegówke do lekarzy?
|
|
Po pierwsze znajdź sobie w wyszukiwarce takie nicki jak : maurycy, wesoła20, żona - wszyscy nadawali pieśni pochwalne z jednego IP z szeptela :P Po drugie weź sobie na wesele nawet Staśka Wielanka nic mi do tego Po trzecie nie chce mi się już pisać AMEN
|
|
Re: Obywatelska Komisja Etyki Mediów ws. marszu w obronie wolności mediów w Pols |
szaakal czekaj dalej na oferty po 2400 w nowym budownictwie, poszukaj w Kazachstanie, powodzenia
|
|
Mi też nie działa..Dziwiłem się czemu. Dobrze,ze założyleś temat;D hehe WSZYSCY SĄ UZALEŻNIENI OD GG,JA ZRESZTĄ TEŻ. Takos
|
|
Brak ciepłej wody w godzinach nocnych to tylko i wyłącznie wina spółdzielni. MPEC grzeje non stop, ale Pan Lipski najwidoczniej szuka oszczędności i robi nas wszystkich w przysłowiowego balona... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |