wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zastraszanie posłanki PO

nie wiem jaki koszt, zapisac sie na pewno mozna na tym spotkaniu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zastraszanie posłanki PO

Treść jest ukryta

proszę napisać do mnie na e-maila adriano19892008@wp.pl a przeprowadzimy ten remont profesjonalnie... w treści e-maila proszę podać adres gdzie można obejrzeć tą pracę i jakiś numer tel. pod którym można z Panem porozmawiać... A co do ceny? z ceną napewno się dogadamy:) czekam na e-maila

może ktoś ma jakiś namiar na dobrą ekipę ( tj nie pijącą i konkretną )

ja mam namiary na dobra ekipe, bardzo sprawnie wyremontowali mi mieszkanie, bardzo cenne byly fachowe rady tego pana. nie gwarantuje ze beda mieli wolne terminy lecz mozna sprobowac. tel. 696734237

ktos z Lomzy pisze:

Co tam u Was ciekawego się wydarzyło w ciągu ostatnich kilku dni??
U mnie nic poza tym ze rodzice mi nowe lozko kupuja:D

Mam do Was pytanie...
Czy lepiej być MĘŻCZYZNĄ czy KOBIETĄ???
I dlaczego??;]

[edytejszyn]
Bo wg mnie bycie kobieta wymaga o wiele wied=cej poswiecen ...
np..
*czy kobieta po 30 nie musi sie malowac zeby pieknie wygladac? Nie musi.. ale widac pewne mankamenty w jej urodzie..

*czy kobieta nie musie dbac o wlosy?? nie musi jak sie na lyso obchlasta..

*czy kobieta moze bez strachu o wpadkę uprawiac sex?? niee.

*czy kobieta nie musi depilowac nog? nie musi o ile jest francuzka albo jakas mega antymenka czy feministka.. lub przeobraza sie w plec przeciwna [uoeee]

*czy faceci musza chodzic na obcasach? nie.. bo i tak sa wysocy.. tylko niektorzy takie knypcie..:/

albo te okresy nieszczesne..

Jednym slowem kobiety sa niewolniczkami urody.. jezeli mozna tak napisac..

nie ma chyba lepszej kosmetyczki od pani Marty, salon jest na ulicy dlugiej na pszeciwko milenium bank to jest studio urody MD wraz z salonem kosmetycznym, naprawde bardzo polecam chodze tam czesto na paznokietki maseczki lub wosk, nie dosc ze pani Marta jest bardzo dokladna i rzetelna kobieta to jeszcze bardzo mila!!!!!!!!! Polecam

maja gorzej, jest jeszcze 1000 innych powodow ;p

Jaki salon poleciłybyście na oczyszczanie twarzy? oczywiście prosiłabym o opienie osób które poddały sie temu zabiegowi oraz jaka była cena.

zacznijcie czytać ze zrozumieniem!!!
wielcy obrońcy pana łosła buahahahaaaaa

cytat:
"Mimo upomnień i telefonów pan Kołakowski nie raczył uregulować swoich należności! "

jak się coś kupuje na z terminem płatności to chyba należy o tym pamiętać!!! ciężko, żeby jeszcze jeździć do łaskawego, wielmożnego klienta i prosić go, żeby zapłacił....

żenada...

magia_2 ...zawsze wie lepiej...

byl artykul to sie przypomnialo jej i napisala co o nim mysli

Witam ! Znajomi szykuja wieksza impreze na powietrzu i potrzebuja kilku namiotow wojskowych.
Czy ktos moze wie czy da sie takie cuda gdziez wypozyczyc ? Maja zapytac w jednostce wojskowej, tylko nie wiem, czy takie numery jak wypozyczanie wojskowego sprzetu sa mozliwe ??
Jesli cos slyszeliscie na taki temat skrobnijcie slowko, dzieki !

Potwierdzam bo przejezdzałem, moze ktos się orietuje czy to byli młodzi ludzie?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Słuchaj Emila nie wiem jak było, napisałem o swoich odczuciach, po zobaczeniu miejsca na własne oczy. Nie mów mi, że nie było tam nadmiernej prędkości i głupoty kierowcy, droga hamowania i droga jaką przebył samochód świadczy o tym, że nie było to 80 km/h, był to prosty odcinek drogi. Rozumiem tragedię rodzin każdej z tych osób, które uczestniczyły w tym wypadku, jednakże dalej mam zdanie, że była to wina kierowcy i bezmyślne wciskanie pedału do dechy, w czasie jazdy potrzebna jest wyobraźnia, a samochód to nie czołg, najwyraźniej kierowca myślał inaczej. Najbardziej żal młodej dziewczyny, która brawurę kierowcy przypłaciła życiem.

Zastanawiam się czemu admin "widmo" nie zamknął jeszcze tego tematu no chyba, ze interesują go plotki i takie sytuacje. W ogóle nie powinno byc w tym temacie żadnych komentarzy powinno się to przemilczeć, a nie interesować się co jak i dlaczego. W sumie się nie dziwie ciemnogrodzianie szukają sensacji w "nic niedziejącym" się miasteczku

W sklepie fartlandia w centrum handlowym 4+,lub na ul.kazańskiej w sklepie bajka.

domurat nie zalapales...

hugo... biorac np pod uwage ram i q7 ten sam rocznik i ta sama cena... daje przyklad.... wybralbym ram

na długiej naprzeciwko rossmana jest sklep z takimi rzeczami

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org