Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zastraszanie posłanki PO |
nie wiem jaki koszt, zapisac sie na pewno mozna na tym spotkaniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zastraszanie posłanki PO |
Treść jest ukryta
|
|
proszę napisać do mnie na e-maila adriano19892008@wp.pl a przeprowadzimy ten remont profesjonalnie... w treści e-maila proszę podać adres gdzie można obejrzeć tą pracę i jakiś numer tel. pod którym można z Panem porozmawiać... A co do ceny? z ceną napewno się dogadamy:) czekam na e-maila
|
|
może ktoś ma jakiś namiar na dobrą ekipę ( tj nie pijącą i konkretną )
|
|
ja mam namiary na dobra ekipe, bardzo sprawnie wyremontowali mi mieszkanie, bardzo cenne byly fachowe rady tego pana. nie gwarantuje ze beda mieli wolne terminy lecz mozna sprobowac. tel. 696734237
|
|
ktos z Lomzy pisze: Co tam u Was ciekawego się wydarzyło w ciągu ostatnich kilku dni?? U mnie nic poza tym ze rodzice mi nowe lozko kupuja:D Mam do Was pytanie... Czy lepiej być MĘŻCZYZNĄ czy KOBIETĄ??? I dlaczego??;] [edytejszyn] Bo wg mnie bycie kobieta wymaga o wiele wied=cej poswiecen ... np.. *czy kobieta po 30 nie musi sie malowac zeby pieknie wygladac? Nie musi.. ale widac pewne mankamenty w jej urodzie.. *czy kobieta nie musie dbac o wlosy?? nie musi jak sie na lyso obchlasta.. *czy kobieta moze bez strachu o wpadkę uprawiac sex?? niee. *czy kobieta nie musi depilowac nog? nie musi o ile jest francuzka albo jakas mega antymenka czy feministka.. lub przeobraza sie w plec przeciwna [uoeee] *czy faceci musza chodzic na obcasach? nie.. bo i tak sa wysocy.. tylko niektorzy takie knypcie..:/ albo te okresy nieszczesne.. Jednym slowem kobiety sa niewolniczkami urody.. jezeli mozna tak napisac..
|
|
nie ma chyba lepszej kosmetyczki od pani Marty, salon jest na ulicy dlugiej na pszeciwko milenium bank to jest studio urody MD wraz z salonem kosmetycznym, naprawde bardzo polecam chodze tam czesto na paznokietki maseczki lub wosk, nie dosc ze pani Marta jest bardzo dokladna i rzetelna kobieta to jeszcze bardzo mila!!!!!!!!! Polecam
|
|
maja gorzej, jest jeszcze 1000 innych powodow ;p
|
|
Jaki salon poleciłybyście na oczyszczanie twarzy? oczywiście prosiłabym o opienie osób które poddały sie temu zabiegowi oraz jaka była cena.
|
|
zacznijcie czytać ze zrozumieniem!!! wielcy obrońcy pana łosła buahahahaaaaa cytat: "Mimo upomnień i telefonów pan Kołakowski nie raczył uregulować swoich należności! " jak się coś kupuje na z terminem płatności to chyba należy o tym pamiętać!!! ciężko, żeby jeszcze jeździć do łaskawego, wielmożnego klienta i prosić go, żeby zapłacił.... żenada...
|
|
magia_2 ...zawsze wie lepiej...
|
|
byl artykul to sie przypomnialo jej i napisala co o nim mysli
|
|
Witam ! Znajomi szykuja wieksza impreze na powietrzu i potrzebuja kilku namiotow wojskowych. Czy ktos moze wie czy da sie takie cuda gdziez wypozyczyc ? Maja zapytac w jednostce wojskowej, tylko nie wiem, czy takie numery jak wypozyczanie wojskowego sprzetu sa mozliwe ?? Jesli cos slyszeliscie na taki temat skrobnijcie slowko, dzieki !
|
|
Potwierdzam bo przejezdzałem, moze ktos się orietuje czy to byli młodzi ludzie? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Słuchaj Emila nie wiem jak było, napisałem o swoich odczuciach, po zobaczeniu miejsca na własne oczy. Nie mów mi, że nie było tam nadmiernej prędkości i głupoty kierowcy, droga hamowania i droga jaką przebył samochód świadczy o tym, że nie było to 80 km/h, był to prosty odcinek drogi. Rozumiem tragedię rodzin każdej z tych osób, które uczestniczyły w tym wypadku, jednakże dalej mam zdanie, że była to wina kierowcy i bezmyślne wciskanie pedału do dechy, w czasie jazdy potrzebna jest wyobraźnia, a samochód to nie czołg, najwyraźniej kierowca myślał inaczej. Najbardziej żal młodej dziewczyny, która brawurę kierowcy przypłaciła życiem.
|
|
Zastanawiam się czemu admin "widmo" nie zamknął jeszcze tego tematu no chyba, ze interesują go plotki i takie sytuacje. W ogóle nie powinno byc w tym temacie żadnych komentarzy powinno się to przemilczeć, a nie interesować się co jak i dlaczego. W sumie się nie dziwie ciemnogrodzianie szukają sensacji w "nic niedziejącym" się miasteczku
|
|
W sklepie fartlandia w centrum handlowym 4+,lub na ul.kazańskiej w sklepie bajka.
|
|
domurat nie zalapales... hugo... biorac np pod uwage ram i q7 ten sam rocznik i ta sama cena... daje przyklad.... wybralbym ram
|
|
na długiej naprzeciwko rossmana jest sklep z takimi rzeczami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |