Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowanie struktur powiatu łomżyńskiego w Ruchu Palikota |
Nevada, Euforia.... takie nazwy powinny prawdziwych imprezowiczów przyprawiać o gęsią skórkę i tam powinniśmy balować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowanie struktur powiatu łomżyńskiego w Ruchu Palikota |
nie wolno przekreślać miejsc w których się nie było, atom powstawał od nowa kilka razy, mimo, że amnessia max jest też kolejnym wcieleniem atomu (łup lup łupa łup nie mające nic wspólnego z dźwiękiem i wygłuszonym pomieszczeniem) - to proponuję zobaczyć i poczuć na własnej skórze byłam kiedyś w starym atomie jak nie było yamy jaką znamy i innych mini dyskotek - to wtedy to się działo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Będzie wojna Amnesiaki na Jamowiczów ehehe może ktoś zdolny o tym książke napisze jak np. Masłowska "Wojna Amnestyczno-Jamowa pod chorągwią Krakowa :P znaczy Łomży" eheh
|
|
;o)) sa jednak inteligentni ludzie na tym swiecie... Marta - czwartki godzina 19.00... Marta - odposc Tia - to bylo takie nostalgiczne i piekne ...
|
|
|
pojechali dla Unibrew po majtach:]
|
|
W Da Grasso pizza może i duża ale dwa centymetry od krawędzi sera i sosu nie uświadczysz, same ciasto. W Diavolo strasznie cienka ta pizza (duża ale cieniutka). W Diangelo jest duża, i smaczna i ma dużo sera (mogli by tylko trochę lokal doprowadzić do dzisiejszych standardów bo zalatuje wystrojem lata 90). Widzę że zachwalają Savane, nie byłem tam jeszcze ale chyba bedzie trzeba sie tam pokazać i popróbowac.
|
|
wiecie co? puknijcie WY sie w glowy! nawet nie wiecie jaka satysfakcje sprawiacie wlascicielom lokali o ktorych piszecie! te sprzeczki slowne ktory klub jest lepszy sa bez sensu i zenujace. Po **** zakladac poraz setny taki sam temat? i wypowiadac sie na rzeczy nie istotne? bo tak na prawde kogo to obchodzi ktory klub jest lepszy i do ktorego wiecej ludzi chodzi ? Jak sie przeciez komus , gdzies nie podoba to mozna zostac w domu i oszczedzic tych zenujacych wypocin na form, jak to jest strasznie w danym miejscu, "smród, malo ludzi " . A tak szczerze mowiac . Narzekcie a i tak pewnie tam chodzicie. A tu te wypowiedzi ( o ile mozna je tak nazwac) to tylko pretekst do powstajacych plotek i afer!! Takze ludzie troche wiecej rozsadku. Nie oczerniajcie "klubow" na forum , bo to i tak nic nie da. Kiedy nie wejde na forum, wiecznie jakies banały " ktory lepszy , konkurencja , teraz nawet do Puffy'go" sie czepneliscie... Niektorym chyba sie po prostu nudzi w domu, i to tak zwana "rutyna" uklada w glowie te beznadziejne tematy.. pozdrawiam:) "Dzieci neostrady..."
|
|
Muszla a nie Stary Rynek ??????
|
|
wtedy ;P przeczytaj temat bedziesz wiedział ;P postawili na muszli kawalek namiotu, 2 przyczepki i agregat i święto piwa he
|
|
|
Najwieksza sraka po pizzy=z ktorego lokalu???:))))
|
|
michelka - 100% racji, na bank chodzą, skoro wiedzą że śmierdzi;) Ja już kiedyś napisałem - pootwierajcie dzieci neo swoje kluby, wyłóżcie pare set tysięcy polskich złotych i otwórzcie taki, żeby nikt się nie czepiał! Jak Wam źle że są jakieś kluby w mieście ( do których NIKT Wam nie KAŻE chodzić!!!), to na wieś się wyprowadźcie, tam tylko sklepiki z piwem są, a do Jeziorka czy na inną babawę w tym do Amnesii i Yamy, trzeba jeździć kilka kilometrów. I tak źle i tak nie dobrze...
|
|
Polecam Aktivie, tanio i najlepszy sprzęt w Łomży. Miła i ważne profesjonalna obsługa.
|
|
kobieta za kółkiem i Rybcia22 tu znajdziecie wszelkie informacje na temat paintball: http://site.tomazipaintball.com/
|
|
Witam, gdzie w Łomży lub Białymstoku najtaniej można kupić wszystko dla dziecka, wózek, łóżeczko itp. ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
dzięki Wafel _____________________________________________________________ zapomniałam jeszcze odbić piłeczkę do: stefanek1 - to nie jest tania reklama, to jest bezpłatne forum. Zaleta tego forum jest to ze każdy może zabrać głos w dowolnym poście, nawet Ci (tu ukłon w Twoim kierunku) którzy nie maja nic do powiedzenia.
|
|
madzius Ty faktycznie sie nudzisz
|
|
anias pomyliłaś fora. Tutaj spora część forumowiczów to zdebilowaciałe "wiem wszystko lepiej" typy. Sfrustrowani czymś, może niepowodzeniami w życiu, wyładowują się na kim popadnie... ciężko powiedzieć. To forum omijaj szerokim łukiem :) Tutaj już zostałaś oceniona, zanim cokolwiek o sobie napisałaś...no oprócz tego, że spodziewasz się dziecka. Znajdź w sieci jakieś forum tematyczne i tam zadaj interesujące Ciebie pytania. Szkoda tutaj Twojego czasu i nerwów. Ja niestety nie mam kwalifikacji aby odpowiedzieć na Twoje pytania, ale gratuluję przyszłej pociechy :)
|
|
Ja uważam że w takich sprawach trzeba znać dwie strony. Jestem stolarzem z zawodu i uważam że na żadnym kleju szafka by sie nie utrzymała na ścianie tym bardziej wisząc.
|
|
Dajcie spokój !! szkoda dzieciaków - ale fakt ostro dostali po łapkach za swój błąd, samo życie ....
|
|
Rozmowa wstępna ma jedynie charakter informacyjny - o nic Cie nie będą pytać
|
|
Tak się zastanawiam czy wnc jest naprawdę szczęśliwe że ludziska im dupy smarują?Trzeba jednak przyznac sklep _fajansowy_drogi.Podobała mi się wizualizacja(laski) tylko często się zmieniają.Pewnie kiepskie zarobki.Ja bym tam otworzył sklep z gadżetami erotic tylko panie bym zostawił.Nadają się idealnie."PROSZĘ WOŁAĆ POMOŻEMYYY" ![]() rudy błazen z druhem
|
|
he he he widać ze nie znasz tematu heh
|
|
Ram może i ujowy, dużo pali, nieporęczny itd, ale wolałbym go 10 razy bardziej niż plastikowego suva q7. W ogóle suvy to motoryzacyjne nieporozumienie.
|
|
Zapraszam do siebie ;) www.mandrzejczuk-tipsy.bloog.pl
|
|
"bardzo młoda" hehe 10-o letni TDS to stary rupieć :) pewnie masz przebieg 198900 albo cos w tych granicach :) Co do pytania to skoro Jacek ci powiedział ze w Łomży nie ma kogoś kto ci to DOBRZE zrobi to nie ma, a skoro polecil ci kogos w bialym to tam ją zawieź.
|
|
|
Pokój Twojej Duszy Milena [*] Ludzie szanujcie SWOJE życie !!!! a Ci którzy chca plotkować to chyba serca nie maja... Ci ludzie juz wystarczająco cierpią ! ZAMILCZCIE chociaż w tym temacie...
|
|
a wiecie może ile kosztuje ścięcie włosów w salonie Adama Rogińskiego?
|
|
włączcie syreny bo gg padło i ludzie padli bo padło padło, padalce he ha hi i ch u j
|
|
hehe nie bylo mnie torche na tym forum ale widze nic is enie zminilo milion miliardow zbednych tematow , wszyscy sie jada :D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ale po co komu te drzewa...............Ta osoba jest najbardziej zaangażowana w temat,Nikogo nie uciszajmy bo to chowanie głowy w piasek.Jak mówimy głośno to zauważamy problem -Bezmyślność młodzieży i brak jakiejkolwiek odpowiedzialności.TRAGEDIA jest ale sory na własne życzenie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |