Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WATAŻKA R |
Proszę bardzo: http://www.zkrainynarwi.pl/kontakt.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WATAŻKA R |
Do ameniaminii Amensia co ty taka ciekawa odnosnie yamy co hehe?? Pewnie się pytasz bo max amestii jest pusto i konkurencja się pyta ?
|
|
w Konarzycach jest hodowla: tel. 504074953 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Tak przyjechala policja i karetka bo sie okazalo ze wlascicielowi amnesi rozewalo ze zlosci hemoroidy w dupie widzac tyle ludzi w yamie a w jego amnesiach owoc poludniowy:)))))
|
|
Bedzie Britney w Wawie :)
|
|
ale są dwa zespoły Akcent,który bedzie występował ten co śpiewa"King of disco"???
|
|
Który nauczyciel ?? a co ci ta osoba w ogóle zrobiła ? wyprzedziła cię na prostej a tobie nie wchodziła ''2'' i przegonił cię teraz masz smutek ? ? ;0
|
|
ambitnie xD nie ma to tamto
|
|
Dzięki
|
|
''Sytuacja w Czeczenii staje się spokojniejsza'' więc wypierd* na swoje wakacje się skończyły .
|
|
tak, mam na imie maciek
|
|
Popieram ;)
|
|
16. 05. 2009 w okolicy Statoila zgubiłem klucze. Utrzciwego znalazce prosze o kontakt: bodi320@wp.pl, tel: 0862183516, 509400133
|
|
Hahahaha! kxxn to ty pieprzysz w amnesi na sienkiewicza 150 osób to jest pełna knajpa to sie zgadza ale w yamie jak jest 200 to tego nawet nie zauważysz;) Te lokale różnią się gabarytami;) Kola to nie właścicielowi pękła du...pa tylko managerowi pękły ze złości szwy na gębie po operacji plastycznej bo po jego zdjęciach we współczesnej właściciel amnezji kazał mu wykonać zabieg na twarzy bo swoim wyglądem odstraszał ludzi na poznańskiej;)
|
|
i w taki sposób sprawa z zapyziałego miasteczka traia na salony warszawskie. http://www.rmf.fm/fakty/?id=155959&temat=76 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czy w Łomży kupię gdzieś soczewki jednodniowe ?????
|
|
Wyjezdzajac wlaczy Ci sie roming. Zadzwon do orange pod *100 (koszt1.00) i podadza Ci koszty polaczen i kody przez ktore bedziesz dzwonil do Polski
|
|
anglikiem nie jestem...ale byłem w angli, posiadam tel. w sieci era, lądując w angli sieć sama sie zmieniła na jakos zagraniczną, vodafone lub verizone nie pamietam dokładnie, tylko pozniej rozmawiajac opłaty naliczane sa na polski rachunek wiec, będą one duze...z orange mysle ze bedzie tak samo zreszto orange to siec europejska i napewno jest w angli wiec nie bedzie problemu napewno..
|
|
Janusz kos. No właśnie... na sienkiewicza 150 osób to pełna knajpa. Masz rację. I ja się tam lepiej czuję jak nie muszę się przepychać. To jest wielki plus tego lokalu, że jak wejdzie przewidziana liczba osób to nikogo nie wpuszczą więcej. A w Yamie to chyba 1000 osób ginie na parkiecie ;-) Nie ważne. Zobacz Janusz kos i Kola do czego się zniżacie... Pod jakimiś nickami obrażacie ludzi. I jeszcze będziecie się wypierać, że ani jeden, ani drugi nie jest z konkurencji. Z Amnesi przynajmniej jak widzę to oficjalnie tu się wypowiadają, a nie jak szczury pod przykryciem POZORNEJ anonimowości na forum oczerniacie już nawet nie lokal tylko ludzi. Chłopaki... ja mam pomysł. Z pewnością Wasz lokal będzie miał więcej klientów jak lepiej zjebiecie konkurencję!!!! http://zjebywarka.pl/ Kola i Janusz kos - na forum 4lomza.pl to Yama jest ciągle taka po brzegi wypełniona, a klienci z rocznym wyprzedzeniem rezerwacje robią? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
...jak w temcie wiecie gdzie w Lomzy? ajlepiej zeby cos jeszcze zpalacili a jak sie nie da z doplata, to gdziekolwiek gdzie moza to bezpiecznie zutylizowac. Dzieki
|
|
Niestety z tego co kojaze to w Łomży nie ma typowego komusu sukien slubnych. Czasem komisy z uzywana odzieza przyjmuja suknie ale to sie zupelnie nie oplaca
|
|
gratis można oddać tutaj: http://www.elektroeko.pl/oddaj_nam_swoj_ZSEE/68,baza.html?idKats[]=337 pozdrawiam :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
stefan idz na dmowskiego do okularium powinni ci sprowadzic najtaniej na allegro
|
|
... a wiec wszyscy do RZYMIANKI :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czesuaw1985: a wiesz, że to nawet niezły pomysł dawno nie byłem w Rzymiance. Kiedy tam imprezy? Po ile wejściówka?
|
|
Autor: stefanek1 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 18-05-09 07:16 dobry HDR ta taki, jak nie widać ,że to HDR. Lipa.( gdzie to wyczytałeś... sam jesteś lipa HDR to technika a nie efekt, ale mylnie jest tak określane To co pokazał kolega wyżej to Tone Mapping i jest ciekawe, raczej kadr bez rewelacji ale efekt ok. Stefanek: Zrob po swojemu HDR :)
|
|
W ubiegłym roku byłam w Mikoszewie na koloniach Caritas i wszystkim niezdecydowanym polecam tą miejscowość. To jest ok. 5 km od Jantaru, do morza około 800 metrów, plaże z ratownikami WOPR, burszytnów dużo...Pojechałabym jeszcze :D
|
|
www.slub.lomza.pl Jeżeli tutaj nie znajdziesz to nie ma;-) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
masakra a ja słyszałam, ze na starej Lomzy wylądowało UFO możne i na ten temat masz wyczerpujące informacje ? Tia nikogo nie interesuje gdzie chodzisz, a gdzie nie chodzisz i jakie są tego powody. alexll1 czytaj ze zrozumieniem, temat postu: POKER w 54club. Pytanie dotyczyło ligi pokerowej w clubie 54. Mógłbyś założyć oddzielny post z informacją o pokerze w Amnesi i nie byłoby problemu. Wówczas ja tam wejdę i zaproszę wszystkich sympatyków pokera w Amnesi na pokera do clubu 54. ____________________________________________________________ terrorysta pytanie uzupełniające do Ciebie, w jakich dniach i godzinach rozgrywana jest ta liga ?
|
|
nie byli za granico to nie wiedzo co to jest "Polak za granico" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nawet nie trzeba wlonczac i wylonczac, wystarczy miec automatyczny wybor operatora :} po przestawieniu karzdy operator ma obowiazek wyslac smsa z obwiazujacymi stawkami za minute/SMSa i oplaty za internet w roamingu na terenie kraju, gratis dostaniesz smsa w stylu: Witamy w XXX, milej podrozy ;) Takos
|
|
morzna zyc radiem maryja Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Co sądzicie na temat tego zespołu? Mam zamiar zaprosić ich, aby grali u mnie na weselu. Mam nadzieję, że doradzicie mi: Czy warto? Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam. "Burn rubber, not your soul"
|
|
ja byłam na weselu gdzie grali i było ok wszyscy sie bawili do rana
|
|
jednodniowe kupisz u Grochowskiego, przyjmuje na przeciw nowego szpitala, koło okruszka, tylko trzeba długo czekac, 2-3 tygi, najszybciej kupisz przez net :)
|
|
a ja dorota mam w dupie to co oni inni o mnie myślą hehe jestem Polakiem i jestem z tego dumny a zagranicą he ? cały świat nalezy do nas, może nieładnie wygladasz to dlatego patrzą Ci na rece, może zioniesz alkoholem i dlatego mówią ze jesteś menelem. warto się nad tym zastanowić, może przed pojściem do sklepu warto założyć odświetną garsonkę he co do czeczenów: "nadejdzie dzien, nadejdzie dzien, gdy znów zapłonie ogien ten, powróci jego dawny blask." - czeczen go home !!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sperma jeża hehehehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a w Łomży dzięki partii i władz lokalnych nie ma gdzie?
|
|
Żeby tam łowić oprócz wykupienia zezwolenia muszę posiadać opłaconą kartę wędkarską ?
|
|
mam w pracy namiary na firmę która co jakiś czas przyjeżdża i odbiera elekro sprzęt za free. postaram się jutro wrzucić Ci namiary to się dopytasz
|
|
do pwxxx czy egzamin jes trudny to bardzo ciężko powiedzieć, bo pytania dotyczą Twojej osobowości, musisz byz zgodny i musisz mnie wiecej pamietac co odpowiadales na poczatku bo pozniej sie powtarzają. wszystko troche czasu trwa..niestety, ja bylam na 8 a bylam po wszystkim po 12. Rozmowa z psychologiem nie jest taka zła, z tymże pani psycholog jest bardzo dociekliwa. pytała dlaczego do policji, wady, zalety, czym sie aktualnie zajmuje, zainteresowania itp. po dwóch dniach każą dzwonic i juz bedzie wynik.
|
|
Daj spokój, zaproś lepiej Rycha spod blaszaka nieźle gra na harmonijce ustnej i Ruską Kaśkę to i na flecie ci zagra.
|
|
...ariwederczi roma ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a co to jest "sraca" ?
|
|
Jasno widzę. http://img355.imageshack.us/img355/1063/ggggggggggggggggggggggg.jpg Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
słyszałam kilka piosenek, fajnie grają i zdecydowanie polecam ten zespół :)
|
|
Od razu przepraszam że pytam tutaj, ale w ogłoszeniach to by znikło a i czas goni. Czy ma ktoś może na sprzedaż płytę z procesorem? Może być jakiś Athlon, Pentium 4 lub Sempron lub Celeron. Pozdrawiam
|
|
a ty amnesiamini tez juz mnie wkurwiasz admin powienien kasowac wszystko gdzie sie pojawi amnesia, yama, rzymianka, klub, lokal, konkurencja bo widze sie chyba mozgi gotuja wlascicielom lokali
|
|
Nie,musisz TYLKO wykupić zezwolenie,dostaniesz je w sklepie spożywczo-przemysłowym w Grabowie,jak już pisałem kosztuje 20zł..
|
|
Duże to powierzchniowo jest?
|
|
i ile kosztuje śmietana bez worka?
|
|
Ja mam.Durona 800 MHz i 256 do tego
|
|
Najlepsza PIZZA tylko w Amnessi jest naprawdę wielka i duża, co z tego że mi nie smakuje i jest nieświeża ale jest najlepsza bo DUŻA !!!! TO podstawa, Duża i duża ale co z tego jak nie dobra - ale duża !! KUPUJCIE TO DOSTANIETA LAMPKIE WINA
|
|
Pralke lodówke i moze jak bys mial kuchenke ja bym mogl od ciebie zabrac jesli tylko to jest na chodzie. :D
|
|
nefre i blenders nie kojarze...
|
|
reklama hehe
|
|
Podaje pierwszy przykład: Szkolenie BHP Takie praktyki to niewiele cię nuczą.
|
|
|
jesli lubisz pulsurowe ciasto...
|
|
D'Angelo na Księcia Janusza:)
|
|
Wiadomo co ma się dziać w ramach tej imprezy?
|
|
moja kolezanka kupila wozek w komisie pod filarami kolo ulicy krotkiej, wozek byl bez sladow uzytkowania a kupila go za polowe ceny sklepowej.
|
|
500077152 - znajomego firma transportowa - wozi busem.
|
|
Przypomniala mi sie piosenka... poczatek jej taki ; tu tu tu tutututu ehhe dobrze wybilam rytm;p to jakas stara piosenka, jakies 5 lat temu ktos ja fajnie zmiksowal, nie pamietam wiecej nic.. ;(
|
|
a druga zwrotka to pewnie bu bu bu bububub ;p
|
|
brzdęk brzdęk umcia umcia :D Głos Rozsądku
|
|
Ja Ci moge udzielic korepetycji :P
|
|
zajrzyj jeszcze do TUBISIA rudy błazen z druhem
|
|
czesc, Ja z mila checia wezme od cebie stemple jesli jeszcze aktualne .potrzebuje 270szt do 3m 600149772
|
|
Fajna stara nuta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja dzis dziecko szczepiłam wlasnie ta skojarzona szczepionka jak narazie nie widze problemow
|
|
a ode mnie? i dla mnie? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Żadnych. Jedynie wystąpiła niewielka gorączka po 3 dawce w wieku 1,5l, ale podobno to możliwe po szczepionkach i nie musi być po pierwszej. Trochę kosztuje, ale zaoszczędza dziecku bólu i stresu. Ale to zawsze wybór mamy lub taty. Nie każdy niestety dysponuje taką kwotą na wydanie.
|
|
K*rwa mac !!! czy wy jestescie na tyle glupiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! ludzie do cholery kto sie o cos nie zaczyna to jakis jeden idiota z drugim mowi ze to reklama i p*erdoli bez sensu !!! uspokujcie sie z tymi postami jak ktos zareklamuje to jest admin chyba nie ! ? :| rudy błazen z druhem
|
|
Ale jakoś polak jak jedzie do takiej angli to nie siedzi na dupsku w jakimś hoteliku i nie dostaje tysiaków od głowy i paczki dla powodzian ;) Prosze bardzo Czeczeni niech se mieszkają ale żebym ich widział w miejscach pracy że pracują uczciwie na te samochody i rodziny ;)
|
|
Może zna ktoś w Łomży dobrego radce prawnego zajmującego się sprawami nieruchomości. Bo liste radców mam ale nie wiem, który jest dobry w tych sprawach. Z góry dzięki za odpowiedzi
|
|
Chciałabym wszystkich uczulić na robotę jaka wykonuje P. Waldek O(...). Pan ten zajmuje się robieniem i montazem mebli kuchennych. Zwrócicie uwage na to w jaki sposób przytwierdza meble do ścian. Jak dziś się okazało szafki które montował u mnie w domu były przyklejone na klej do ściany zadnych innych zabezpieczec, szafka ma taki styl że posiada tylko trzy nogi została przyklejona do ściany. Mam roczną córkę która oparła sie o szafkę (wiadomo że takie dziecko nie ma siły 80 kg faceta) szafka przewróciła się na moją córkę była bardzo ciężka, naszczęście nic się nie stało. Ale mało brakowało a doszło by do nieszczęścia. Naprawdę odradzam usługi tego Pana. Są drogie i nie ma żadnej rewelacji po za tym jakosc mebli oraz montaz do d.......py.
|
|
ktoś wie niech pisze , z góry dzieki
|
|
gdzie można ustawic zbieżność w quadzie w łomży bo samemu to troche nie wychodzi ;/ rudy błazen z druhem
|
|
nie chce. Kolezanka poszukuje komisu...
|
|
ało cenzura he a jednak jest tu jakiś admin ;P
|
|
...
|
|
proponuję w nocy pozbyć się słupa i straż miejska z fotoradarem będzie jak ...
|
|
Gosciowa walcz wspieram Cię. Stop prezentom! Sama przeciw kilku miliardom. Jestem z Tobą! A tak poważnie to prezenty były są i będą czy to na urodziny czy na 23 Wtorek w roku. Tyle. Głos Rozsądku
|
|
Witam. Jestem gitarzystą i mam 28 lat. Poszukuje bassisty, perkusisty i wokalisty/wokalistki do zespołu rockowego lub innego gatunku. Moglibyśmy np. grać kawałki znanych zespołów za kasę w klubach na terenie Polski robiąc to po godzinach pracy. Wiem że w Łomży raczej ciężko jest o pełny skład ale jestem otwarty na propozycje ludzi kochających muzykę. Oto próbka moich możliwości: http://www.4shared.com/file/106406491/bf78bfa0/solo-01.html Jacek
|
|
Radzę wybrać się do Ostrołęki. Ja kupiłam tam sukienkę używaną za śmieszną kasę i odsprzedałam jeszcze drożej bo w Łomży kosztowała bardzo dużo....możesz tam sobie wybrać fajną suknię w rozsądnej cenie:)
|
|
czerwiec - lipiec - max do końca sierpnia
|
|
Ja rodziłam nie dawno i powiem ci ze to co sie naczytałam i na słuchalam o łomzynski szpitalu i porodach to jednak bzdura chociaz w wiadomo roznie to bywa.Bałam sie juz chciałam jechac do Białego ale nie załuje swojej decyzji.Musialam lezec troche przed porodem bo dzidzia sie nie spieszyła zabardzo przyjsc na swiat.Co do porodu obsługa super bardzo pozytywnie sie zaskoczyłam a rodziłam sama bo taka była moja decyzja.Połozne miłe i obsługiwały bez zarzutu bez zadnych uszczypiliwosci jak to nie ktore osoby czesto na forum opisywały.Poród zakonczył sie cieciem bo dziecko zle sie ułozylo tak samo na sali operacyjne obsługa super jak i lekarze.Nastomiast najgrosze bylo po na oddziale polozniczym chodzi mi o oddzial noworodkowy ktory sie zajmuje dzieckiem.Panie nie miłe wszystko robiły z wielka łaska a przeciez jak sie dowiedzialam szpital nalezy do programu ,,Szpital przyjazny dziecku,,nic wspolnego z tym raczej nie ma.Bylam po cieciu wiec ograniczone byla moja aktywnosc dziecko darło sie jak tylko moglo a nawet nikt nie zajrzal a jak przyszla jedna to z wielkimi pretensjami do mnie bardzo przykro mi sie zrobilo i jak bym mogla to sama bym wstała i zajela sie dzieckiem.To byly moje najgorsze 5 dni.Ale oprocz tego to polecam.Powodzenia.
|
|
Wow wtorek jaki błyskotliwy jestes skad masz takie informacje a moze ta micra ma 16.8 co ty na to pfff w mikrze 6.7 haah dobre nigdy w to nie uwierze snilo ci sie cos w nocy hhahah
|
|
napewno tylko zastanawiam sie czy nie za wcześnie:D nie mam pojęcia, bo nikdy tego nie robiłam :D tym bardziej ze to nie moja parafia i nie wiem czy najpierw powinnam isc do swojej (tylko po co teraz) czy do tej gdzie będę ślub brała „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Witam, Ja mam na sprzedanie 5-częściowy garniturek bezowy na chrzciny rozmiar 74 cm. Takos
|
|
Witam. Może ktoś się orientuje jak i gdzie można zezłomować uszkodzone auto, mówię tu o blacharce, bo silnik i reszta jest w super stanie, więc zależy mi by chociaż część włożonej kasy odzyskać. Jakby ktoś był zainteresowany konkretnie to odpowiem również na gg 4015378.
|
|
Dzięki
|
|
buuahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahh, nie bedzie niczego
|
|
pognieć gazetę,najlepiej sprawdza się jakas nie kolorowa i dajesz !
|
|
Najlepiej do podcierania nadaję się liść klonu,duży i ekonomiczny :D
|
|
Jak jeździłem na wakacje na wieś to tam w wychodku zawsze była jakaś ciekawa książka można było czytać i po przeczytaniu zużyć. Najlepsze są książki z czasów PRL bo papierek delikatny im starsza tym lepsza :)
|
|
Pani Emilko najlepsza specjalistka od fryzur wieczorowych jest p. Kasia na ulicy Sikorskiego w łomży ( schodkami w dół , mały salonik.)Proszę NIE POMYLIĆ Z SALONEM NA SIKORSKIEGO U DOBROWOLSKICH !!!!! :/ Pani Kasia ma katalog z fryzurami osób , które czesała.Naprawdę polecam [!] i do tego tanio bierze!!! :* WSZYSTKIM POLECAM TO NAJLEPSZA FRYZJERKA W ŁOMŻY!!!
|
|
Podobne, ale Volvo 460GL, silnik od Renault, 1.8 benzyna po remoncie i wymianie rozrządu niecałe 200km.
|
|
Po co wogole bedziesz sie podcieral?nikt sie nie bedzie zastanawial czy ci jebie z dupy czy z gęby :) Pzdr. Takos
|
|
5510 fakt ::)
|
|
jw co za ****, niektorzy naprawde maja nasrane w glowie, szkoda ze w dupy sobie nie wsadzaja kamery jak ida na kibel
|
|
Firma " stone" 515663262
|
|
calkiem bez wyobrazni Ci mlodzi ludzie, szkoda tej dziewczynki ktora zginela, szkoda tez tej, ktora do konca zycia bedzie miala na sumieniu czyjes istnienie Takos
|
|
Wg mnie wine za ten wypadek ponosi nie tylko osoba ktora prowadzila samochod ale takze Ci ktorzy dali jej do tego samochodu kluczyki aby poprowadzila. Glupota, jedna wielka glupota ludzka...
|
|
EastWest Rockers Habakuk Paprika Korps Indios Bravos Vavamuffin
|
|
po ch** taki syf umieszczasz na forum?
|
|
http://www.youtube.com/user/MrCirro a tu ten pan stworzył cala swoja galerie - ja na miejscu klientow tego komisu zstanawialabym sie kto bedzie nastepny...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |