czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marsz, marsz, marsz...

Cze był ktoś na egzaminie na kartę motorowerową.
trudne są pytania.

proszę o ODP

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marsz, marsz, marsz...

Witam.Interesuje mnie gdzie w łomży dobrze prostują felgi do quadów 8cali czy tam 8.5cala ??bez spamu prosze

Takos

Ja dzisiaj bylem na egzaminie pytania są poje....ba..ne. Jezeli chcesz podejsc do egzaminu to musisz przestudiowac ksiązke na prawko ...

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

masz jakieś specjalne wymagania co do tego kamerzysty?

jeśli chcesz dobry filmik w dobrej jakości i zmontowany jak należy a nie tak jak większość kamerzystów oddaje a w dodatku za przystępną cenę to napisz na e-maila sz4k4l-85@tlen.pl

Takos

witam!:) ciekawa jestem jak wielu łomżan bylo na tegorocznej kortowiadzie?:)jak sie bawiliscie? jak dla mnie bylo super,najlepsze juwenalia w calym kraju a biorac pod uwage jubileusz 50-lecia to impreza byla zrobiona z duzym rozmachem;) czekam na wasze KONSTRUKTYWNE opinie;)

Damian_ŁKS rok czy dwa to nie duzo,sam jestes jeszcze malolat bo ten egzamin to mozna chyba juz od 13 roku zycia zdawac nie? :)

Jesli sie nie posiada karty na sam dowód mozna jezdzic czy prawko trzeba miec?

Sorki że znowu kontynuuje te forum ale mam pytanie bo słyszałam że wynagrodzenie za staż to 670 zł ale od tego odciągają jakieś składki itp.
Czy to prawda??

ponoć prostują jedynie w Cydzynie ... pozdrawiam

Kobieta Ja zdawałem w Warszawie

dokładnie hehe

Ja mogę powiedzieć, że najlepsze były w Wawie, bo tydzień temu był koncert IAM, a rok temu było Dilated Peoples.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ostatnio oglądałam wywiad z katarzyną dowbor i bardzospodobała mi się jej odpowiedź że nie jest samotną matką tylko samodzielną, może w trakcie rozmowy jeśli ktoś cię oto spyta to powiedz że jeseś matką samodzielne wychowującą dziecko i że dziecko uczęszcza do rzedszkola a pozatym jest ktoś kto ci pomaga. Nie dziw się że pracodawca patrzy na takie kobiety jak ty ostrożnie. Niestety czasami kobiety same zapracowują sobie na takie traktowanie;-(

Bezapelacyjnie najtańsza i najlepsza oferta na rynku i w sieci.

Natychmiastowa realizacja, od ręki. Bez recept, bez kłopotu.

Meridia i Zelixa są lekami o identycznym składzie, są więc jednakowo skuteczne. Nie ma zanczenia który wybierzesz, polecam oba. Może zadecydować cena.

ZELIXA 10 lub 15 mg 30 tabl na miesiąc -------------75zł

MERIDIA 10 lub 15 mg ,30 tabl na miesiąc --------110zł

Przesyłka Pocztą Polską, paczką priorytetową, za pobraniem, płatność przy odbiorze.

Dzwoń na numer 669-24-80-17,uzyskasz interesujace Cię informacje i porady

SPECJALNIE DLA CIEBIE DZIAŁAMY SZYBKO I SKUTECZNIE

BIG_NJ! Masz kłopot. Lecz się z takich poglądów. To samo nie przechodzi. Chamstwem nie trzeba chwalić się publicznie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org