Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz, marsz, marsz... |
Cze był ktoś na egzaminie na kartę motorowerową. trudne są pytania. proszę o ODP
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz, marsz, marsz... |
Witam.Interesuje mnie gdzie w łomży dobrze prostują felgi do quadów 8cali czy tam 8.5cala ??bez spamu prosze Takos
|
|
|
masz jakieś specjalne wymagania co do tego kamerzysty? jeśli chcesz dobry filmik w dobrej jakości i zmontowany jak należy a nie tak jak większość kamerzystów oddaje a w dodatku za przystępną cenę to napisz na e-maila sz4k4l-85@tlen.pl Takos
|
|
witam!:) ciekawa jestem jak wielu łomżan bylo na tegorocznej kortowiadzie?:)jak sie bawiliscie? jak dla mnie bylo super,najlepsze juwenalia w calym kraju a biorac pod uwage jubileusz 50-lecia to impreza byla zrobiona z duzym rozmachem;) czekam na wasze KONSTRUKTYWNE opinie;)
|
|
Damian_ŁKS rok czy dwa to nie duzo,sam jestes jeszcze malolat bo ten egzamin to mozna chyba juz od 13 roku zycia zdawac nie? :) Jesli sie nie posiada karty na sam dowód mozna jezdzic czy prawko trzeba miec?
|
|
Sorki że znowu kontynuuje te forum ale mam pytanie bo słyszałam że wynagrodzenie za staż to 670 zł ale od tego odciągają jakieś składki itp. Czy to prawda??
|
|
ponoć prostują jedynie w Cydzynie ... pozdrawiam
|
|
Kobieta Ja zdawałem w Warszawie
|
|
dokładnie hehe Ja mogę powiedzieć, że najlepsze były w Wawie, bo tydzień temu był koncert IAM, a rok temu było Dilated Peoples. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ostatnio oglądałam wywiad z katarzyną dowbor i bardzospodobała mi się jej odpowiedź że nie jest samotną matką tylko samodzielną, może w trakcie rozmowy jeśli ktoś cię oto spyta to powiedz że jeseś matką samodzielne wychowującą dziecko i że dziecko uczęszcza do rzedszkola a pozatym jest ktoś kto ci pomaga. Nie dziw się że pracodawca patrzy na takie kobiety jak ty ostrożnie. Niestety czasami kobiety same zapracowują sobie na takie traktowanie;-(
|
|
Bezapelacyjnie najtańsza i najlepsza oferta na rynku i w sieci. Natychmiastowa realizacja, od ręki. Bez recept, bez kłopotu. Meridia i Zelixa są lekami o identycznym składzie, są więc jednakowo skuteczne. Nie ma zanczenia który wybierzesz, polecam oba. Może zadecydować cena. ZELIXA 10 lub 15 mg 30 tabl na miesiąc -------------75zł MERIDIA 10 lub 15 mg ,30 tabl na miesiąc --------110zł Przesyłka Pocztą Polską, paczką priorytetową, za pobraniem, płatność przy odbiorze. Dzwoń na numer 669-24-80-17,uzyskasz interesujace Cię informacje i porady SPECJALNIE DLA CIEBIE DZIAŁAMY SZYBKO I SKUTECZNIE
|
|
BIG_NJ! Masz kłopot. Lecz się z takich poglądów. To samo nie przechodzi. Chamstwem nie trzeba chwalić się publicznie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |