czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przekręt 1000-lecia...

kaka kiki kukuku kaaaaaaa kaaaaaaaaaaaa kurwaaaaaaaaaaaa łaaaaaaaaaaaa łełęłęłęłęłłę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przekręt 1000-lecia...

sperma !!

a ja wiem że trzeba się nachlać :D

to miał być kulturalny i pełen miłości temat, a tu wdarła się agresja

ehhhhhhhh . . .

ale ja z miłością :) do dobromilka z miłością

Takos

do kobieta20.
witam.ja tez jestem w takiej samej sytuacji jak Ty.tez miesiac temu zdałem MS i złozyłem ankiete jakies tydzien temu.teraz tez czekam na WZ.ponadz do tego wywiadu zbieraja grupe tak mi powiedzieli w komendzie.ja jestem w woj. zachodniopomorskiego.pozdrawiam.

Taka reprezentacja z milion albo dwa by zostawiła w Łomży.
Mógłby ktoś w UM pomyśleć o tym, aby ich tu przyciągnąć.

Każda możliwość rozwoju miasta czy to "miasteczko treningowe" czy kolejny kebab warta jest zainteresowania. Jak by nie było :
pieniądz robi pieniądz

Takos

Znów pewnie jakaś mamuśka cały rok miała w dupie bachora, a teraz szuka sposobu jak obstawionego lufami pyskacza wyciągnąć na dopuszczającą.

A na jaką cholerę stresujesz kobieto dzieciaka. Przecież już skończył gimnazjum. Jeśli natomiast jest jeszcze gimnazjalistą to na Nowogrodzkiej jest szkoła specjalna. Tam na pewno miłe Panie pozwolą rozkwitnąć jego talentom i ukończy chłopina ten jak że okropny okres w życiu zwany edukacją.

Pamiętaj mamo że twoje dziecko będzie pewnie starało się o jakąś pracę.
Zapytaj już dziś jak opierniczać przyszłego pracodawcę za to że ma obiekcje do twojego dziecka.

O i mam jeszcze genialny pomysł. Wezwij do szkoły Super Nianię niech ustawi tego niepokornego nauczyciela.

marek ma zaklad na obrocow lomzy nie znam lepszego szpeca od disla juz niejeden raz zycie uratowal

Ja nic niepoprawiałam tylko go zrobiłam, miejsce mysle ze niejest istotne wszystko zależy od tego czy chcesz aby był widoczny czy raczej nie, ja mam go osobiscie w okolicach kostki wiec jest widoczny w lato bo w zime to raczej długe spodnie sie nosi a jesli nie chcesz to może to być łopatka, brzuch itp, tam gdzie miejsca są raczej zakryte, ten gościu co u niego ja se robiłam dziare to również porawia tatuaże.
Przed i po zrobieniu jest dokładnie tak samo, wszystko zależy od wielkosci tatuażu, to tylko taki dodatek na ciele zamiast kolczyka.

wiem ze domel zajmuje sie takimi zabudowami wiec zachecam do odwiedzenia firmy

http://www.lomza.pl/index.php?wiad=1534

ja osobiscie uzywamm ze najlepsze odzywki saa firmy ANIMAL ...trecc jest dobryy ale moim zdaniemm uzywall bym ANIMAL CUTS uzywalem bralemm i polecamm chodz sa drogiee ale cos za cos kupisz gowno gowno dostaniesz:):)

kxxn ale jak samm wiesz ze ta firma jest przednia we wszytskim mialen animal paka miale cuts ii polecamm bardzo bardzoo ja wole osobscie dolozyc nawet to 100 zl i byc pewienn ze dziala jak cos chcesz bardz obardzo to uwazam ze si eposwiecisz

A trzeba coś płacić za zgłoszenie??

gryylll ;P

www.amnesiamaxx.pl

Witam w multiselekcie odpowiada sie na pytania tak:Zdecydowanie tak
Raczej tak
Zdecydowanie nie
Raczej nie
Jakich odpowiedzi jest najlepiej używać może ktoś już pisał ten test i przeszedł go pozytywnie i jest w stanie podpowiedzieć

picie dynksa

nie nic się nie płaci. Tylko trzeba skłąd drużyny napisać i kto jest kapitanem numer do kapitana,nazwa drużyny i zgody jeżeli jesteście niepełnoletni.

grill i picie dynksa ;]

?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

i dopiero kajaki :D:D:D

omka jest dobra ;)

Józef Piłsudski

Może o to chodzi, że nowa strona?

caractère allemand

Rybcia... idź ze znajomymi na paintballa... ********* sprawa :-) Kiedyś myślałem, że to sport nie dla Kobiet :-) Po kilku rozgrywkach wiem, że się myliłem :D Później ognicho + browar. Lepiej dnia nie spędzisz, wierz mi :-)

Obowiązkowo aparat :-) Bo za tydzień robicie przypomnienie imprezy(grill + alko + laptop z fotkami), a zdjęcia niezbędne :D

Józef Piłsudski

Autor: asiuniusia22

a jeśli chodzi o testy a rozmowę...to mam zaprzyjaźnionego psychologa który siedział kupę lat w multiseleccie i powiedział...że niestety wszystko zależy od tego jak na kompie napiszecie...ewentualnie psycholożka może Wam dodać lub odjąć parę punktów...trochu się cykam ale będzie dobrze!!!!

a może udzielił jakiś rad, co do ms?

a powiedzcie mi jak jest z tymi zawodami

bibliotekarz - odpada, to monotonny zawód
piosenkarz ?? ja tu nie widzę związku, że niby przebywa z ludźmi?
ogrodnikiem (i gdzieś jest jeszcze czy lubię kwiaty) też nie widzę związku, co ma policjant do ogrodnika?
leśnik - chyba odpada bo zabija zwierzęta?
żołnierz/pielęgniarka - te są chyba na tak, bo policjant jest narażony na widok krwi
dziennikarzem - tu ok, bo żywa praca z ludźmi

albo z pytaniami
Lubię poezję/ teatr - o co chodzi? jaki jest związek?
Lubię gotować - jaki to ma związek?
Lubię nauki przyrodnicze (ścisłe)./ techniczne - heh gdzie tu związek z pracą policjanta?
Lubię naprawiać zamki. - a to co? jakie zamki takie w drzwiach czy od odzieży?

albo jak odpowiadać na pytanie Nie boję się chorób zakaźnych.
ja np. boję się chorób to jaka odpowiedź jest dobra
zdecydowanie nie czy zdecydowanie tak (ale to wtedy wychodzi
zdecydowanie tak, nie boję się)
albo podobne Nie straciłem dawnej zręczności w rękach. (i nie pytam co mam tu dać za odpowiedź, tylko jaki jest właściwy sposób)
i tu też Nie przejmuję się widokiem cierpiących zwierząt,
po prostu ja nie kumam schematu, chcoć wiem co chcę odpwoiedzieć, czyli jak w ostatnim, że przejmuję się widokiem cierpiących zwierzaków

mam nadzieję, że ktoś podzieli się ze zmną wskazówkami :)

Tylko że gó*** im zrobimy bo oni niektórych mają już karanych, w kartotekach u nich a i tak nic nie robią.
Moja "znajoma" umawiała się z jednym (wpływowym) czeczenem. Raz z nimi poszłam do klubu. Policja złapała jego kumpla na mieście po pijaku i bez prawka. Pojechał na komisariat i go wyciągnął .
Ta znajoma chwaliła się ze on handluje bronią.
Był nawet pewien incydent w parku na woj.polskiego - ten czeczen wyskoczył z bronią do grupy licealistów...
Ten chłopak którego złapali teraz ma załatwione pawo jazdy. Nie wiem jakie oni mają znajomości aby to załatwić.
Widziałam jak kilku z nich zażywało heroinę.
Nie chce sobie gnoju robić i iść na policje.

klub seniora /szachowy

Klub filatelistów ;P

Józef Piłsudski

no to ładnie obywatele wiedzą takie rzeczy a policja co ??
jak zwykle he
gówno może. i gówno wie.

za 15 lat coś zrobią jak dowodów nazbierają :)

"zamknąć do obozów, albo wyciąć wpień"

klub ze striptizem

Klub Miłośników Disco Polo. Kibicuję!

caractère allemand

Noo to fajnie że go sobie zrobiłaś ja też się cieszę, napewno luxusowo wygląda nad kosteczką, jeszcze tylko w przyszłości skupiaj się odrobine jak coś czytasz bo zamieszanie wychodzi no chyba że nazywasz się "spoko".
a przy okazji w jakim kolorku wzorek, traditional sinofiolet czy może jakieś delikatniejsze barwy bardziej dziewczęce, dla jasności teraz do ciebie aniag kieruje to pytanie i pozdrawiam serdecznie

"za dogodną cenę" wielu tu wymaga za małe pieniądze najlepszej usługi, pompek porób wyjdzie najtaniej.

witam wszystkich.
Tak się ostatnio zastanawiałam czy Łomży są pracodawcy którzy przyjmują samotne matki. Ja od dwóch miesięcy szukam pracy. Wysyłam dokumenty mailem,oddzwaniają, jest rozmowa,oczywiście kobiet pytają o męża i dzieci, a później tylko słyszę-Zadzwonimy jak się na panią zdecydujemy. I oczywiście nikt nie dzwoni.
i jeszcze takie pytanie: Czy facetów też pytają o żonę i dzieci?

ludzie ogarnijcie sie koles sie pyta a wy z takim tekstem ...

Treść jest ukryta

A o ktorych godzinach ma być rozgrywany ten turniej??

Cześć jestem Tomek. 15 lat. Jestem alkoholikiem.

Kafar
może zrobisz za to karierę jako polonista...
Miodek za dychę się znalazł

A myślisz że mgr lub dr polonistyki w szkole ile ma za godzinę ??

Errata. Oczywiście miało być SCORCH

Józef Piłsudski

Panie Adamie nie zamykajmy sprawy w debacie bo cym innym jest publiczna dyskusja a czym innym wymiana maili

Nie mam pretensjii o to że w radiu sa reportaze z Kolna Wysokiego itd .Bardzo mnie to cieszy .Tyle tylko że formuła radia zaklada że takie materiały sa niejako spychane na margines i sa niejako gościnnie .Gospodarze radia to typowi B-stoczanie którzy myslaże to co się dzieje w B-stoku kogoś spoza obchodzi.

Formuła radia powinna być taka jak TVP info ogólna ramówka dla wszystkich i matreiały nadawane w Łomzy Suwałkach Ełku Kolnie itd dla mieszkańców tych miast . Nie przekonuje mnie biłystok jest najwieksza aglomeracja i dlatego radio te jest radiem miejskim B-stoku .

Im szybciej to ktos zrozumei tym szybciej radio będzi miało słuchalność w innym miejscu niz B-stok.

czemu jak ognia boicie się w radiu użyć określenia Pn mazowsze na określenie tych okolić?

Czemu na imprezie radia B-stok występują zespoły Disco polo ?

Gdzie jesteście jak w Łomzy B-stok chce likwidowac lokalne instytucje ?

Gdzie jesteście że nie zauważacie dysproporcji w przyznawaniu unijnych środków ?

Czeka was dużo pracy tyle tylko czy wam zależy

zazdrościcie flaki, że niektórzy mają się czym pochwalić, tatuaż to ozdoba
dzięki za info, heh

kto ma namiary do mnietka, hehe

Witam Jestem Jurek jESTEM ALKOCHOLIKIEM NIE pIJE oD 2H

Mutta, kirjoittaa ilman mitään syytä.
Mutta se on hyvä, koska joskus tarvitset niin.
Vain sääli, että kaikki eivät ymmärrä, että

idz do caritasu to,może wam dadzą koszulki z wielkim napisem CARITAS to bedzie dobry sponsor

hm.. ciekawe co do komisji:P
Odbyt też sprawdzają ? :D
Pomyślcie sobie, że przychodzi na komisje koleś, który ma hemoroidy w
" dupsku. " Co na to komisja?

Dobry pomysł FiLo797!Nie bedzie łatwo ale życze powodzenia.

aniag:robiłaś tam gdzie ja ci dałam numer czy gdzieś indziej?nad kostko jest super ja tez mam i bardzo fajnie to wygląda.

opodatkować KOŚCIÓŁ,Maryśke i Prostytucje o! no w szczególnosci Kościół

Dzieki bardzo, Mariusz29. Moj adres e-mail to bejbe1234@yahoo.co.uk Jak bedziesz cos wiedzial, to pisz:) Pozdrawiam serdecznie:)

hahahahaha dobre :D

zapytaj w LibraPrint, albo Farmal, ewentualnie Studio Reklamy Szyldy. na łomzynski browar nie ma co liczyc...

"Modik" Zakład Fryzjerski Iwona Szuchniewicz to ten.??

Treść jest ukryta

To chyba ty powinieneś latać i szukać sponsorów a nie sponsorzy Cię .

Ja umiem z gazety na podłoge skakać. Mogę z Wami?

ale glupoty piszecie.
po pierwsze to dieta i trening, kreatyna na pozniej. i nie musi kupowac dextrozy, bo to juz dawno obalony mit ze w ogole ona dziala. kreatyna jest transportowana przez wode, ktorej nalezy duzo pic. glukoze bierzesz po treningu aby uzupelnic rezerwy glikogenu w watrobie. jak sie nie znacie to nie doradzajcie chlopakowi, bo tylko kase wyda.

sfd.pl
pisz na forach do tego przeznaczonych

a co do tekstu 'ogranizm nie przyswoi wiecej niz 40proc bialka' to slawek, idz lepiej obierac ziemniaki bo twoja inteligencja wola o pomste do nieba.

widac, ze fani perspektywy za duzo czasu poswieceja na walenie glowa w pilke, bo nawet nie umiesz czytac ze zrozumieniem i wysilasz sie na te smieszne zarty

Noł-nejm - musiał cię kiedyś jakiś klecha posunąć w kakao, skoro masz do nich taki uraz.
O historii sztuki to ty pewnie wiesz niewiele, dlatego tak się uszczypliwie odszczekujesz.

jednak taka zywnosc jest mniej przetworzona, np masz kilka typow maki i w sklepie znalazlem co najwyzej typ 850, a interesuje mnie 3000 itd.

Masz rację Donald, w zasadzie to niewiele z tego tematu można zrozumieć. Co było po angielsku to spoko,po polsku też tylko nie próbujcie tłumaczyć bo niektóre przekleńswa nie mają odpowiedników, a najdowcipniej wyszło chyba dla karafla tekst w greckim języku polskie znaki i tak jakby to określić on chcieć coś powiedzieć, tylko że składu mu też zabrakło, ale cóż można więcej jak się zna parę słów a pisowni w ogóle, a reszta bazgrołów to już w ogóle bez sensu, więc albo piszcie w języku który znacie albo zmieńcie forum co do tych kropek i krzyżyków hehehe, bo tu portal Łomżyński i tak trzymać.

to nie są hemoroidy tylko rodzynki

www.wszechburger.pl

blondloczek1 - a ja myśle ze oni ciebie cały czas pukają w aparat gębowy dlatego taki miły jesteś i popierasz wydawanie kasy na ich instytucje ,z resztą wystarczy spojżeć na twój login...:) zapewne kler lubi takich blondloczków..:) i nie trzeba byś fanem historii sztuki zeby wiedzieć conieco o zabytkach w Łomzy !!

blondloczek hahahaha - " Błękitna Ostryga " czeka otworem ..:)

nika84 ja właśnie nie pytam o te zdania na "kreowanie się"
pytam o schemat odpowiedzi, ale skoro mówisz, ze tam są prawda/fałsz to wiele wyjaśnia,
a może ktoś się wypowie z tymi zawodami, bo nie mogę ich rozgryźć, a może ktoś miał inne na ms?

Autor: Alien (---.dsl.wlfrct.sbcglobal.net)
Data: 07-02-08 01:12

A kto mi powie kto chodzil 5 razy po bilet . JA hihi , a generalnie co sie dzialo podczas Tych ..wizyt... Moglbym wiele opowiedziec . stare Czasy , ale prawdziwe . ( nieraz Ktos , Kogos wprowadzal na smyczy i to byl pan niewidomy razem z psem przewodnikiem . itp itd . ,Jak znacie jakies inne fajne Przekrety dalcie znac wszyscy sie posmiejemy , ps. ja mielem A1 i przeniesione do slurzby zastepczej ...... Broni poprostu nielubilem , no to narazie mlodzi Zolnieze . Szable do Dloni

Alien_CT

Z taką znajomością pisowni języka polskiego to od razu kierowali do OC. Tam nie wymagali znajomości pisania i czytania. Łopata albo widły do ręki i.... do boju!!!

P.S. Czy ktoś na forum zrozumiał ten bełkot?

Witaj Spy,

oto to co udało mi się znaleźć:

SKLEP ZE ZDROWĄ ŻYWNOŚCIĄ "SAMO ZDROWIE"
ul. J. U. Niemcewicza 2/87
18-400 Łomża
Łomża
podlaskie Polska

wystarczy tylko trochę w necie pogrzebać

"Szukajcie, a znajdziecie" ;p

Intercosmetic nie ma trenera, jakiś młodziak bez pojęcia.Porażka.

Do raku16
Przeszło 2 miesiące a TWO i TSF miałem 8 marca w Pile.

za późno ... nie zdążysz przypakować na plażę hehehe

0-5 - info z 90minut.pl

chyba 0: 21 dla hetmana ;p

caractère allemand

Impossible is nothing...

Zdecydowanie lepszy jest zapach latem po deszczu na zapaskudzonym przez gołębie boisku.

hahaha ŁKS wymiata

Kokosz

witam chcialbym sie dowiedziec czy mozna postawic sobie prywatny kiosk ruchu kupowac to co sie chce i ile sie chce sprzedawac za jaka sie chce cene brac to co mi potrzebne z hurtowni nie podpisujac z nimi zadnej umowy ??... jakie koszty wiaza sie z z wybudowaniem takiego kiosku i oplata miesieczna za jego postuj w wybranym miejscu, gdzie i jak uzyskac pozwolenie na postawienie takiego kiosku??. hce miec swoj prywatny maly biznesik wprowadzajac tam co chce nie uzalezniajac sie od zadnych umów tylko za postoj tego kiosku i podatki. POZDRAWIAM!

ma może ktoś MS-a w poniedziałek tj 18 maja na 7.30 w złotej karczmnie (Gdańsk) i te durne pytania z tymi sześcianami itp ?

Na legionów na przeciwko ogródka jamowego w uliczce jest do sprzedania kiosk. Taki prywatny o jakim piszesz. Zobacz, zadzwoń.

wiele lat byl tam punkt lotto, dzisiaj go nie ma. a szkoda szkoda.

Yama poszedłem tam ostatni raz poprostu syf...

Treść jest ukryta

Pewnie niedlugo w amnesi wlasciciel bedzie dawal d...y za darmo zeby tylko sciagnac ludzi:)))) A poki co to temat jest bez sensu bo bylo juz ich setki. Ale spostzezenie jest takie; w amnesi-50 osob a jama pelna pewnie z ponad 200 osob takze nic dodac nic ujac wszystko jasne skad taki temat i opinie:))))

Hej

Gdzie w łomży jest poradnia proktologiczna ?? Lub gdzie najbliżej w okolicach ?

Józef Piłsudski

A menager z Yamy ostatnio porusza się jakby miał nasrane w majty.
Ostatnio ponoć non stop na stresie i już pojawiły się pierwsze problemy z psychiką. Jeszcze ze dwie Amnesie otworzą i wywiozą go do Choroszczy.

Po co zakładanie tych tematów, gdzie jest admin tego forum, to już jest żałosna farsa
Zadyma na statoil, a ta przejeżdżała i widziała, że to pod yamą.
Niebawem bijatyki w Konarzycach będą opisywane jako te z pod yamy

Dlaczego tego nie było jak funkcjonował atom, rzymianka, 7kier, metro, jeszcze wcześniej stereo, czy też 54. Nikt nikogo nie prowokował, nikt nie pisał o zadymach (a bywały wszędzie).

Amnesia Club się otwierała - pojawiają się tematy o syfie we wszystkich lokalach i sranie
Amnesia maxx się otwierała - to samo
Amnesia Club teraz zmienia właściciela - i znowu powtórka z rozrywki

Kiedy nastąpi cisza. Muszą zesrać się na maxa.

zapytaj sie tego kto sprawuje nad toba opieke

Moze wiecie gdzie ta impreza ma byc?

Zaara, co do ślubu to tak: moi znajomi w tym roku biorą u Ojców Kapucynów ślub i oboje nie są z tej parafii, więc w kancelarii musieli wszystkie dokumenty skompletowac i w swojej parafii dac na zapowiedzi i to co łaska... Ojciec za zaklepanie godiny i daty ślubu chcę jakiś zadatek - daję Ci jakiś kwitek do zapłacenia (chyba 100 zł) - w razie jak się rozmyślisz, itp. Wystrój Kościoła na własny koszt, ale zawsze można się z inną parą dogadac - to tak w granicach 300 zł. A i byłam kilka razy na różnych ślubach i polecam Ojców Kapucynów.

nie patrz na to ktore jest najtansze tylko ktore wykonuje dobrze swoja prace, ja kiedys mialem tanie to na mandaty musialem pracowac i non stop wezwania to do US to do ZUS'u, teraz mam w Alfie w nocie i za 183pln od roku zero wezwan, wszystko na czas itd. Wczesniej ile podatku mam do zaplacenia dowiadywalem sie w dniu w ktorym trzeba go zaplacic, teraz jak papiery niose 1szego to 2giego wiem jakie to kwoty.

jaka to szkoła i gdzie i ile sie płaci i jak długo trwa ten kurs?

Witam Forowiczów mam pytanko gdzie w Łomży kupię ubranko dla chłopca na chrzciny bylem na chali na starym rynku gdzie jeszcze mogę dostac ??

Wiem co to za furka ;) Lepiej się z nim nie brać na światłach, bo wygląda niepozornie... Jest to czerwony Nissan Sunny GTI z 94r...
http://www.designercars.net/biler/Nissan-Sunny-2.jpg
Oto jego dane techniczne:
Silnik:6194cm3, V12, benzyna
Moc: 468kW/636KM
Max moment obrotowy: 540Nm/5000
Stopień sprężania: 10,0
Prędkość max:345km/h
0-100: 3,2s
0-200: 7,1s
0-300: 16,1s
Zużycie paliwa na 100km, miasto/średnie/trasa: 28/19/14
Masa własna: 1420kg
Pojemność zbiornika paliwa: 45l
Pojemność bagażnika: 412l
Nagłośnienie: Harman/Kardon

A tak na serio to nie wiem o jakiego Nissana ci chodzi ;) haha

ja bardzo polecam studi MD i Hair Club na dlugiej , super kosmetyczka Marta i fryzjerka Marzena nigdzie indziej bym nie poszla

eee glupoty piszecie ja w tamtym roku kupilam mieszkanie w nowym budownictwie, nowiutki blok za kauflandem za 200tys zl 60m kwadratowych, wiiec nie piszcie ze w starych blokach ponad 300tys bo padne

vivera i vice versa

czytaj dokladnie co napisalem

lomzyniak50 o gustach sie nie dyskutuje... slyszales o tym?

to kup sobie q7 i nim jezdzij

Ej moje pytanie dotyczyło Nissana i oczywiscie rozpoczeła sie gadka o dupie rozmarynie co mnie jaiks ford czy audi dodge itd interesuje
A tak poza nawiasem zgadzam sie co do porownania lomzyniaka 50
Pozdrawiam

no tak to ja jezdze tym nsanem hehe tylko daj mi jeszcze prawko haha psycholog intelektualistta hahha rozgrysłeś mnie

Rozumiemy rozżalenie osoby, która nie zaklimatyzowała sie w naszym otoczeniu jak również nie znalazła naszej akceptacji, jednak to chyba nie miejsce do prywatnych przepychanek.
Założycielce tego smiesznego tematu życzymy owocnych poszukiwań pracy!!!
I prosimy uprzejmie o dalszą kryptoreklamę, która jak życie pokazuje okazuje sie być świetną reklamą.
Zapraszamy na zakupy do naszych sklepów :)

Józef Piłsudski

Logic, łapiesz za słowa i wyrywasz z kontekstu, wpis o korze był po to, żeby uzmysłowić, z jaką prędkością trzeba jechać, żeby zedrzeć korę do zera wokół drzewa, wbrew pozorom nie jest to takie proste. Widziałem już troszkę wypadków i widząc jakie były skutki wczorajszego muszę powiedzieć, że może i śmieszne, ale jednak zdarcie kory przełożyło się też na osiągniętą przez samochód prędkość, pomijając korę wystarczyło zobaczyć drogę jaką przebyło auto od momentu wpadnięcia w poślizg do uderzenia. Uważam temat za zakończony i zbędna jest już dalsza dyskusja.

nie ma rzeczy niemożliwych , dwa auta w tej samej cenie i z tego samego roku :):)
http://moto.allegro.pl/item634020768_audi_q7_tdi_uszkodzone.html
http://moto.allegro.pl/item635982703_dodge_ram_2500_mega_cab_slt_diesel.html
a tak na marginesie ile przepisów złamał ten super kierowca super dojechanej fury najlepszej w okolicy zajebistego nissana gtr ???
ilu jest cwaniaków którzy pocinaja na prostej 200 a zaparkować w kopercie nie potrafią i te ich fury pffffff

Chodzi mi o wyzerowanie licznika .Robi to ktos w lozmy samochod to renult jak ktos ma jakies namiary to niech poda .

Czy to prawda że w Łomży w niedziele ma byc festyn?

Jak zawsze znajdzie sie osoba rzucająca mięsem:) urocze:)
znalazło sie bydło, które wychwyciło przypadkowe zdanie, zapamiętało i teraz próbuje sobie udowodnić na siłę jaka to nie jest mądra.
Zajmij się dziewczyno zarabianiem na rodzinę, a nie wytyczaniem błędów i pomyłek innych....już kiedyś wymyśłano głupie tematy na sklepy Lee, Trafik i 517...to dziwne że zawsze sie czepiacie markowych sklepów,..chcesz u nas pracować to złóż CV...każdy ma szanse zaprezentować się z jak "najlepszej" strony

Hair Club na dlugiej nigdzie indziej

ja znam znakomita ekipe, tylko musze meza spytac o nr tel poprostu mieszkanie wykonczone od podstaw ze mucha nie siada, nie ma nawet do jakiegos szczegolu sie dowalic cud miod

taaa i niby przypadkiem kolejna wypowiedź z tego samego IP :)

I w jednym zwracam honor, faktycznie ta nowa strona jest juz ok - widziałem poprzednią i trąciła amatorszczyzną

Zespół Amor tak trzymajcie rozwijajcie się :)
Jedyne co potępiłem to wypowiedzi "nibygości" a de facto samych członków zespołu ... to jest śmieszne a nie "marketingowe" bo ktoś kto się choć troszkę orientuje potrafi rozróżnić faktyczne opinie od autoreklamy

To tyle - naprawdę nic nie mam do tego zespołu niech grają ile wlezie i ile tylko sprzęt na to pozwoli

jakis czas temu był wypadek śmiertelny w okolicach Piątnicy.Młodzi ludzie. Atmosfera była podobna, cicho, cichutko szybciutko sprawa pod dywan itd.
Jakby wówczas było więcej szumu, to być może do tej tragedii by nie doszło.

Te cicho, cicho, kończyć wątek sprawa pod dywan. To gówniarskie metody. Nic dobrego z nich nie może wyniknąć.
Drapanie do ,,krwi,, upublicznianie danych personalnych idiotów za kierownicą i obowiązkowa codzienna wizyta dzielnicowego na forum, gwarancją poprawy sytuacji.

Jaki waszym zdaniem papier toaletowy jest najlepszy?

Józef Piłsudski

Koniecznie musi być ten marketing z "szeptela "szeptany ;-) od innych providerów nie działa ! Zajmij się praca na dobre imię nie szeptaniem dalej zajdziesz (( totalna amatorszczyzna !! )

Treść jest ukryta

Ktorego stomatologa z NFZ mozecie polecic? z gory dzieki za info i milego popołudnia.

a znasz takie słowo jak ironia??? to sobie zobacz tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia ;)

Jeśli do usuwania zębów to Dr.Głuszkowski.

A po co Ci toaletowy, ścierny lepiej załatwi sprawę.

Poszukuje polskiego reggea.Jeśli macie jakieś linki do ściągnięcia itd.to z góry dziękówa.

Józef Piłsudski

u mnie w USA tez nie dzialalo :]

Józef Piłsudski

reggae

Pomóżcie do kogo można napisać skargę na kierowniczkę z salonu Plusa w Centrum Handlowym 4+. Wszystkie skargi przyjmuje ona więc do kogo napisać skargę na NIĄ????? Mam dośc jej niemiłej obsługi. Ciągle jest nie zadowolona, nie miła i jej wyraz twarzy mówi wypier.... z tego salonu dajcie mi świety spokój. To az nie możliwe że w Łomży w której jest pełno salonów orang, era jest tylko jeden salon Plusa. Pani Żelazna się meczy jak nas obsługuje i my razem znią.

wpisz w google bedzie taniej hehe

Mnie zastanawia czemu w niedawno otwartej galerii są dosłownie same poje*ane butiki. Sklepy powinny być zróżnicowane,KFC oczywiście ,ze tak,new yorker..Ale po co jeśli można ośmieszyć łomże kurestwem...ehh./

Józef Piłsudski

Jak to kto organizuje ? BEER Mocny Full z Kiepskim i Cycem ;) i gdzieś tam mariolka ma mieć swój szoł ;)

Takos

Wow jednak na juwenaliach zagra IRA. Ogólnie to dużo się tam pozmieniało. Sprawdzcie nowy plan http://www.juwenalia.lomza.pl/index.php?kategoria=Plan%20imprezy Ja teraz to koniecznie muszę iśc na te juwenalia :)

Znam dobrą wróżkę z Łomży ale nie wiem czy jeszcze wróży

ja wróże w zamian za doładowanie orange jestem dobry w wróżeniu
odpowiadam sms na pytania tak lub nie
:-))

tak jak w temacie gdzie najlepiej jechać i w jakiej cenie taka usługa będzie? Z góry dzięki

Witam. Szukam osoby która dobrze zna się na projektach technicznych i miała doczynienia juz z tym w przeszlosci. Zlecilbym taki projekt do narysowania oczywiscie z cena do uzgodnienia. Osoby chetne proszę pisać. Z góry dzięki. Pozdrawiam

tu poczytaj http://www.parkiet.com/temat/7.html

Józef Piłsudski

Było walne i jakiś tam z funduszu udziałowców 28% nie chcieli wpuścić. Podobno kasę za browar rozpuścili i teraz się nie chcą wytłumaczyć na co. I jeszcze tam jakieś chocki klocki i duperele.

Niezły tekst, trochę słaby podkład.
Jedyne co mi tutaj nie pasuje to dykcja tego 'piosenkarza'. Jeżeli możesz zmień wykonawcę :)

Kobieto 20, opisałabyś przebieg WZ?

korfa jest ok tylko strasznie droga robiłem kuchnie wedłóg własnego projektu, w korfie zaspiewali 8000pln, inna stolarnia zrobiła to za 6000pln, identyczne materiały, okucia i projekt. Więc najlepiej poszukać

Autor: dagmarka (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 29-05-09 18:50
OOO znajoma z innego tematu.Dagmarko bo ty się ubierasz w sklepach dziecięcych dlatego Ci inne nie pasują.W salonie Byłem Obsługa ok.Jak Ja miło do pani To ONA też dla mnie.Kwestia podjazdu.

sienieoszukasz jak wykopiesz lopata

Dzięki Wam Wszystkim:)

to nie byl gwalt, to byl seks niespodzianka

Hej, mam do sprzedania suknię wieczorowo- balową z gorsetem, spódnice są na kole. Jest ona koloru przypalanego złota. Sukienka jest nowa. Gorset ma sporą zakładkę więc można mieć niestandardowe wymiary do niej. Rozmiar z metki to 42. Jest też do niej szal i dodatkowe ramiączka. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt.

cos mi sie wydaje ze tansze to juz nie beda

Prawda ,słaba reklama ale z czasem pewnie się polepszy i się rozkreci ale nie są to ludzie którzy np. na forum szukają klientów i reklamują sie pod róznymi nickami tak jak ten brzydki pan z tego tematu i reszta lokali w Łomży ;)

hmm VizeV a ty zmykaj na najbliższy komisariat policji za ograniczanie wolności słowa

w policji jak w każdej instytucji, "pomyłki" się zdarzają, heh

Odświeżam temat, w niedziele rano 11-12 :P zbieramy ekipę do grania w siatkę na orliku przy Zawadzkiej. Chętni nie przemówią gg 5575105

w maxxie za darmo wejsciowka a drinki dla kobiet do 24 za free

http://nasza-klasa.pl/profile/10867040

- oto profil na NK, w którym będziemy się starali na bieżąco informować o koncertach oraz nowościach wydawniczych. Zapraszamy serdecznie do znajomych :)

pozdrowionka

Smile

Dziwnie podobne IP macie ;-)

Madziuśka :
Ja osobiście spotkałabym się z takim kolegą (jeżeli masz ochotę to Ci w tym pomogę), i zdecydowanie zbierałby zęby z chodnika. Ale to Moje podejście do sprawy, hmm.... a kobieta w "transie" potrafi bardzo dużo. Nigdy nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie, i jestem zdania że osoba która założyła ten post ma 16-20 lat . Tacy ludzie nie znają pojęcia "tolerancja" bo to dzieci, idioci z rozumem i "ptakiem" do znalezienia tylko za pomocą pęsety!
POWODZENIA!

Takos

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Ej dzieciaczki! Prawo w Polsce uchwala sejm i senat(widac,ze śpicie na lekcjach w szkole!),tak więc jak wam coś nie pasuje to jedźcie do warszawy na ul.wiejską i demonstrujcie,żeby np mozna było jezdzic samochodem po pijaku,spożywac alkohol w miejscu publicznym,gwałcić itp itd :-) Jezeli nasi posłowie zmienią akty prawne to będziecie sobie robić co tylko chcecie :-) Nie macie za grosz pojęcia o służbie w policji,a prawda jest taka,że jakby Policji nie było to z naszego kraju powstałaby pustynia :-) Żyjecie w Polsce-w państwie w którym obowiązuje określone prawo i jeżeli tu mieszkacie to musicie zaakceptować obowiązujące tu prawo,a jak to prawo wam nie pasuje to wypi***alać do Afryki,ukochanej czeczenii albo iraku :-) wtedy zobaczycie co znaczy żyć w państwie policyjnym... P.S- I na Boga nie słuchajcie tyle tych kłamstw i bzdur "artystów" typu Peja czy hemp gru,bo oni juz zgarbieni chodzą od tych złotych kajdanów,które sponsorują im wasze matki dając wam na bułkę do szkoły po czym wy wydajecie je na płyty :-) ale z drugiej strony...też kiedyś bylo się młodym i miało rozum żółtodzioba... Dorośniecie fizycznie i psychicznie i wtedy sami będziecie się z siebie śmiać... Pozdrawiam

Policja musi BYĆ !!!
Tylko Ten kto ma coś na sumieniu
wypowiada się na temat policji negatywnie.
A zresztą wasza potyczka słowna guzik mnie obchodzi ! I tak nic nie zmnienicie.

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org