Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak w Łomży dostać pracę |
SLEDCZY ONA CI ZAPŁACI NATURĄ ZNACZY .... SEXEM TAK ?? NO TO FAJNIE DLA TAKIEGO CZEGOS BYŚ NAWET FORUM SKASOWAŁ Ma zowsze Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak w Łomży dostać pracę |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak dostać pracę? |
WES ZMIENI TE OBRAZKI CEPIE BO TO HAŃBA ZE TAKIE UPOSLEDZONE OSOBY WCHODZO NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Łezka w oku sie kreci. Toc przeciez to moje dziecinstwo, mlodosc. Pierwsze meble 2 tygodnie w kolejce- porwana kurtka , pralka automatyczna- 3 noce w Zambrowie wybita szyba w starym maluchu , telewizor kolorowy- wylecialem z kolejki bo listy nie podpisalem. Myslalem ,ze nigdy nie wroca te lata! A jednak. Do mlodziezy -tak walczylo sie w komunie o kielbase,ktorej pies nie chcial jesc. Wspaniala powtorka z historii. Ma zowsze Łomża
|
|
bardziej mnie interesuje dlaczego wszystkie studnie sa w pasie drogowym, nowa droga niby i miejsca sporo po obu srtonach . Pozdrawiam
|
|
To kompromitacja projektanta, przyjęcia projektu przez UM w Łomży, potem wykonania i przyjęcia znowu przez przedstawicieli miasta do eksploatacji. Chodniki, jeśli nawet nie miały być układane nowe, na odcinku od ronda w kierunku Zambrowa nie położone, a reszta w stanie opłakanym. Zatoka dla autobusów - prowizorka, w miejscu zupełnie niedopuszczalnym - podwójna linia ciągła, przejście i skrzyżowanie. A o lokalizacji przystanków coś wiem, bo pracowałem ponad 25 lat w jednej z publicznych firm przewozowych. Cała ta przebudowa trąci skandalem.
|
|
Zdrojową jeżdżą przecież pan Nowakowski i Borkowski (radni) oni lipy by nie przepuścili. Napewno jest ok czego się czepiacie.
|
|
CHIP oczywiście ;-) Ma zowsze Łomża
|
|
Widzę, że śLeDcZy wziął się za Szymborską. Proponuję jednak małą modulację: Nic dwa razy się nie zdarza i zapewne z tej przyczyny zrodziliśmy sie bez wprawy i pomrzemy bez rutyny Teraz Cora to śpiewa...
|
|
no gratuluje wyboru gazety świadczy tylko o Waszym poziomie!! Bezcenna to jest to ;-P
|
|
Otrzymałam właśnie pisemko ze swojej Spółdzielni "Perspektywa" Uprzejmie w nim donoszą - iż podnieśli czynsz - gdyż włączyli opłatę ... na remont domofonów. A ja naiwna myślałam - że na to jest fundusz remontowy. Otóż okazuje się, że byłam w błęzie. Proponuję zatem - zgodnie z przyjętym preliminarzem kosztów w którym jest już: 1.Centralne ogrzewanie 2. Eksploatacja 3. Fundusz remontowy 4. Fundusz społeczno- wychowawczy 5 Sprzątanie klatek 6 Wywóz nieczystości 7.Domofon rozrzerzyć o: 8. Mycie okien na klatkach 9. Skrzynki pocztowe 10. Spisywanie liczników wody w godzinach pracy domowników 11. dostarczanie pism ze Spółdzielni 12. ... inne pomysły - które pozwolą na podwyżki noworoczne WESOŁYCH ŚWIĄT MIESZKAŃCY SPIJCIE SPOKOJNIE - BĘDZIECIE ODREMONTOWANI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |