poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak w Łomży dostać pracę

SLEDCZY ONA CI ZAPŁACI NATURĄ ZNACZY .... SEXEM TAK ?? NO TO FAJNIE DLA TAKIEGO CZEGOS BYŚ NAWET FORUM SKASOWAŁ

Ma zowsze Łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak w Łomży dostać pracę

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Jak dostać pracę?

WES ZMIENI TE OBRAZKI CEPIE BO TO HAŃBA ZE TAKIE UPOSLEDZONE OSOBY WCHODZO NA FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łezka w oku sie kreci. Toc przeciez to moje dziecinstwo, mlodosc. Pierwsze meble 2 tygodnie w kolejce- porwana kurtka , pralka automatyczna- 3 noce w Zambrowie wybita szyba w starym maluchu , telewizor kolorowy- wylecialem z kolejki bo listy nie podpisalem. Myslalem ,ze nigdy nie wroca te lata! A jednak.

Do mlodziezy -tak walczylo sie w komunie o kielbase,ktorej pies nie chcial jesc.

Wspaniala powtorka z historii.

Ma zowsze Łomża

bardziej mnie interesuje dlaczego wszystkie studnie sa w pasie drogowym, nowa droga niby i miejsca sporo po obu srtonach .
Pozdrawiam

To kompromitacja projektanta, przyjęcia projektu przez UM w Łomży, potem wykonania i przyjęcia znowu przez przedstawicieli miasta do eksploatacji. Chodniki, jeśli nawet nie miały być układane nowe, na odcinku od ronda w kierunku Zambrowa nie położone, a reszta w stanie opłakanym. Zatoka dla autobusów - prowizorka, w miejscu zupełnie niedopuszczalnym - podwójna linia ciągła, przejście i skrzyżowanie. A o lokalizacji przystanków coś wiem, bo pracowałem ponad 25 lat w jednej z publicznych firm przewozowych. Cała ta przebudowa trąci skandalem.

Zdrojową jeżdżą przecież pan Nowakowski i Borkowski (radni) oni lipy by nie przepuścili. Napewno jest ok czego się czepiacie.

CHIP oczywiście ;-)

Ma zowsze Łomża

Widzę, że śLeDcZy wziął się za Szymborską.
Proponuję jednak małą modulację:

Nic dwa razy się nie zdarza
i zapewne z tej przyczyny
zrodziliśmy sie bez wprawy
i pomrzemy bez rutyny

Teraz Cora to śpiewa...

no gratuluje wyboru gazety świadczy tylko o Waszym poziomie!! Bezcenna to jest to ;-P

Otrzymałam właśnie pisemko ze swojej Spółdzielni "Perspektywa" Uprzejmie w nim donoszą - iż podnieśli czynsz - gdyż włączyli opłatę ... na remont domofonów. A ja naiwna myślałam - że na to jest fundusz remontowy. Otóż okazuje się, że byłam w błęzie.
Proponuję zatem - zgodnie z przyjętym preliminarzem kosztów w którym jest już:
1.Centralne ogrzewanie
2. Eksploatacja
3. Fundusz remontowy
4. Fundusz społeczno- wychowawczy
5 Sprzątanie klatek
6 Wywóz nieczystości
7.Domofon

rozrzerzyć o:
8. Mycie okien na klatkach
9. Skrzynki pocztowe
10. Spisywanie liczników wody w godzinach pracy domowników
11. dostarczanie pism ze Spółdzielni
12. ... inne pomysły - które pozwolą na podwyżki noworoczne
WESOŁYCH ŚWIĄT MIESZKAŃCY
SPIJCIE SPOKOJNIE - BĘDZIECIE ODREMONTOWANI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org