sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lech Wałęsa pozdrawia z Miami

całkowicie zgadzam się z opiniami o aptece na dwornej. Ja nie wykupiłam leku w tej aptece ponieważ pierwsza cyfra PESEL była dla pani farmaceutki mało czytelna, pokazałam jej moją książeczkę RUM żeby pani ją prawidłowo odczytała ale ona odesłała mnie do lekarza. A ile wystałam się w kolejce..................... Zdenerwowałam się i poszłam do apteki na Giełczyńskiej i tam otrzymałam lek bez problemu o ok 4 zł taniej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lech Wałęsa pozdrawia z Miami

Alexxx napisał(a):

> Jak zalezy ci na wysokim poziomie nauczania to tylko SP 7

Zgadzam się z tym w 100 %

sorry za blad-dr.Pyd.

taki temat juz byl i to calkiem nie tak dawno-poszukaj w wyszukiwarce na forum.
ja sama tez chodzilam do 5 ale to stare dzieje chociaz ja bylam zadowolona.
a ten temat na forum to jesli mnie pamiec nie myli- :szkola podstawowa 5 czy 7? .
wielu wypowiadajacych sie na te tematy mysli ze to szkola musi cos soba reprezentowac a prawda jest taka ze jesli dziecko nie bedzie chcialo sie uczyc albo bedzie sie zle w tej czy innej szkole czulo to i szkola nic nie pomoze.
powodzenia

Cos tam na mickiewicza bylo, nie wiem czy jeszcze jest...idac od strony rynku ul. mickiewicza prosto w strone kosciola, zauwazysz nad jedna z klatek bloku szyld TPD i jako juz tam pojdzie:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Masz racje amorek, przecież nikt sie nie rodzi ani dobry ani zły ale co zrobić jak rodzicom brakuje czasu dla własnych dzieci i odrobiny wyobrażni. Kiedyś na starość przekonają sie co " wychodowali".

i dobrze, a co za lamus ci powiedzial ze musisz miec mature? nie psu kielbasa

PLAKAT

http://www.ugpiatnica.doc.pl/upload/img/24830_20090504_093716.jpg

Scenariusz Pikniku Rodzinnego Studio Lato
10 maja 2009 r.

* 1400 koncerty i konkursy dla dzieci, występy zespołów zaproszonych przez Gminny Ośrodek Kultury - Muzykujące Rodzeństwo Lewiarz, Zespół Śpiewaczy KLUBU SENIORA działający przy GOK oraz inne zespoły,

* 1630 wystąpienie Marszałka Województwa Podlaskiego
Inauguracja akcji ''włóż kapelusz''

* 1645 koncert zespołu JIM BEEN (30 min)

* 1715 konkurs Urzędu Marszałkowskiego - nagroda lot balonem

* 1730 koncert zespołu DIADEM (50 min)

* 1820 konkursy dla publiczności

* 1840 koncert zespołu TOPLES (50 min)

* 1930 konkursy dla publiczności
przelot balonu i rozrzucenie wafelków Urzędu Marszałkowskiego

* 2000 koncert zespołu BOYS (60 min)

ee no ekstra:)

Może być.Doświadczeni i rzetelni , szefem jest organista z łomżycy.Miłej zabawy życzę.

popieram poprzednika

wbrew dofinansowaniu do kolonii przez samorządy lokalne i instytucje pozarządowe, TPD organizuje jedne z najdroższych kolonii w kraju. Przy czym standart tych kolonii jest poniżej krytyki. No i poskarżyć się nie ma jak (wczasy dofinansowane? dofinansowane. To o co pretensja, a że zapłacić trzeba do tych dofinansowanych jak za wczasy w Egipcie to już inna sprawa).

Normalnie ludziom się coś pomyliło zobaczcie np ile kosztują gumy do quada i nawet za 500 /h nie opłacało by się pożyczyć jak jakiś dzikus by spalił oponki przez 20 minut ewentualnie rozjeb..ł skrzynie biegów - jest rozwiązanie gdzie pożyczają quady "zaocznie" ale kaucja jest w wysokości np 500 za sztukę rozpierd..sz płacisz proste ;)

Marcinoo zdawałeś już na A ? Możesz podrzucić kilka wskazówek ?

Wie może ktoś gdzie są szkolenia na kat. A,ale bardziej chodzi mi tutaj gdzie znajdę taki ośrodek w którym będę robił plac,lecz po pewnym czasie wyjadę motorem z instruktorem na miasto....

rower ma ze stanów taki zajebiaszczy więc nie potrzebuje.. A prezent musi być nowy

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Cóż... sie przekonasz sam jak to bedzie:) mimo wszystko w koncu to dziecko, poszpanuje poszpanuje a potem bedzie bek i brak telefonu:))

no ale... sam przemysl:))

mario

No może i ... ale co ja mu kupie jak on liczy na komórke.. To wkońcu on nie bedzie jej mial jak zgubi. :) Powiedzcie lepiej jaką kupić zeby byla dobra ale bez przesady :PP

mario

za reklamę się płaci

DiDi

Napewno jazda po mieście motorem jest u Górskiego, Ferenca, Przestrzelskiego powodzenia!

ehh ludzie..

dobrze ze nie mam jeszcze dzieci, bo pewnie by mnie kurwica trafila na tym osiedlu.

mario

Dziekuje bardzo,w takim razie jak powodzenie bedzie jeszcze wieksze to nie bede narzekał:)

jak tam finek w wawce? sezon budowlany zaczol sie?

no widze niektórzy głupoty wypisują, w Ząbkach 2800-3000 za m2? poproszę link do oferty, co do nowych bloków to fakt, że stoją na kupie i można sobie w okna zaglądać ale takie są realia, trzeba wybierać pomiędzy tym a starym blokiem. Na Łagody nie odpada tynk tylko coś innego, zawalili robotę bo robilil w złych temperaturach, jeśli chodzi o tandetę to bez przesady są pewne standardy które muszą być przestrzegane, były jakieś zarzuty co do instalacji w jednym z bloków to odbioru technicznego nie przeszedł i to zostało poprawione, niedoróbki wynikają nie z techniki tylko terminów, wszyscy chcą szybko. Kilka rejestracji BLM i BKL rzeczywiście jest ale jest dużo ludzi młodych z Łomży, zresztą jak ktoś widzi w tym problem to jego sprawa

A w którym zakładzie fryzjerskim????

dobre do gory tępic urzednicza głupote

http://www.naszelowiska.pl/2009/04/26/nasze-lowiska-sprzataja-narew/

Przyłączam się do akcji i zachęcam wszystkich do udziału

Ten klient na Długiej to wielka pomyłka.Robiłem tam sobie tatuaż więc coś wiem na ten temat.Jeśli szukasz solidnego fachowca odradzam ten "salon".

zuziam:

O widze ze szanowna siostra Pana Marcina M(...) :) Wiec chyba wszystko jasne:)

myśliwiec:
Na quadach jezdze od ponad dwoch lat i wiem co pisze...zbiornik 13-15l??Otóz w moim jest on 20 litrowy,wiec juz wychodzi Twoja wiedza...
Po drugie,jest roznica czy chinczyk czy nie bo wiadomo ze czesci do japonca sa drozsze.
Po trzecie widac ze nie jezdziles nigdy z ekipa ze nie da sie zrobic 100km dziennie(zakladam ze w ogole kiedykolwiek jezdziles na quadzie )

Tak ote, plany mieli piekne ale co z tego.

mario

niestety Pana nie znam i nie jednemu psu na imię Burek. A w zasadzie to nie ujawnia się niczyich danych osobowych na forum publicznym.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Barcelona wygra finał! :)
A przede wszystkim zapraszam na mecz finałowy do Hattricka :> Będzie super atmosfera :)

zbig2156- i co? Bo jak to sam napisałeś - Barca DZIŚ nie istaniała, tzn, że nie zasługuje na finał? Jeden słabszy mecz w sezonie i już się śmiejesz pisząc żartem-"wielki klub"? Czyli co? - gdybyś mógł, to byś Ich wykreślił z tego finału? Jesteś Typowy piknik- jak jakaś drużyna wygrywa i to w dodatku w pięknym stylu, to jesteś jej kibicem? Żal...

Jaka wypożyczalnia w łomży ma największą ilośc filmów i jaką polecacie.

tak w sklepach ogrodniczych w tamtym roku mieli na Kierzkowej. Powszechniej spotykany to 4 listny ale musisz popytać.

Bo to jest dobra kosmetyczka i może robić co chce, pozatym żeby pracować musi mieć chęć i wenę twórczą a to się zdarza nieczęsto podobnie jak z natchnieniem twórczym. Ot co!

Pojawił się problem, ale nie wiem czy nie jest przez Was bagatelizowany. Są sygnały, że mieszkańcy Łomży i okolicznych, podmiejskich skupisk ludności całkowicie ignorują fakt pojawienia się świńskiej grypy (A/H1N1). Wielu i wiele z Was przebywało z tytułu "długiego weekendu majowego" u swoich rodzin na wsi. Tylko, czy przestrzegaliście ogólnych zasad ostrożności??

Grypa może przenosić się bezpośrednio ze świń na ludzi i z ludzi na świnie. Do zakażenia ludzi dochodzi najczęściej poprzez bliski kontakt z zakażonymi zwierzętami. Przekazuję gorący i wstrząsający apel o unikanie bliskich kontaktów z lokalnymi świniami.

Do zakażenia może też dojść poprzez kontakt człowiek - człowiek. Dlatego też po powrocie do miasta, nie chcąc zarazić swoich rówieśników, bawiąc się wspólnie w lokalnych klubach, załóżcie oprócz białych rękawiczek - maseczki.
Zdaniem specjalistów epidemiologii te z gazą zmniejszają ryzyko przenoszenia zarazków przez osoby, które już są zarażone. Chcąc całkowicie wyeliminować ryzyko zakażenia należałoby podczas pobytu na wsi wyposażyć w maseczki także świnie!!

Zróbcie tak jak w Egipcie.

Wybijcie wszystkie swinie.

To żart tak?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

*materiale przedmiotowym :P

A co mam zrobić jak jakaś świnia na ulicy będzie przechodziła? Tak jak w egipcie? Czy świńską grypę potraktują jako okoliczność uniewinniajacą?

nie szkoda ci pieniedzy na to przeciez to bardzo proste..chyba w sklepie Komfort mozesz sie dowiedziec cos na ten temat

a ja cos kiedys slyszalam o "drugich" toplesach, ciekawe czy boys tez prawdziwy bedzie

Tyle ile bedzie potrzeba musi byc nas cały stadion !
Pokażmy tym niedowiarkom !!!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

ktoś coś spieprzaj na disco polo i tam się podniecaj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org