Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niech sobie PiS otworzy własne linie lotnicze!!! |
kafar211 a ty miałeś muliselect do sw ?? a może ktoś inny miał i może coś doradzić czekam na odp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niech sobie PiS otworzy własne linie lotnicze!!! |
W niedzielę wystąpi podróba zespołu Toples. Prawdziwy Toples to Marcin Siegieńczuk. www.toples.com.pl
|
|
40zł na kazańskiej
|
|
Krotkie pytanie,jestes z Piatnicy??
|
|
nie narzekam na fryzjera na Długiej, niedaleko skrzyżowania z Krótką. moi znajomi też tam chodzą i wychodzą zadowoleni.
|
|
dobra kosmetyczka nie lekcewazy swoich klientek, nie wiem kto to pisal wyzej ale to moze ta Pani kosmetyczka, co rozumiesz przesz slowo dobra bo taka to ma pojecie o tym co robi ale i szanuje swoj czas i innych a nie robi cyrk
|
|
to małolat z 12 lat jest,taki śmieć
|
|
Jahwe- tekst - "Barca DZIŚ nie istaniała" z akcentem na DZIŚ, to nie są moje słowa, a akcent na słowo DZIŚ, oznacza, że jak ktoś ma słabszy dzień ( Ty na pewno też masz słabsze dni), to odrazu po jednym meczu skreślamy Tą drużynę? To że miała fuksa, że sędzia był ślepy, to już skandal jest? Cała Polska liga była ustawiana z meczu na mecz, a Ty Barce ganisz po JEDNYM słabszym meczu? Jahwe- idź się modlić do Swojego boga. ps. I zacznij czytać ze zrozumieniem.
|
|
To forum potrzebuje admina który ogarnął by ten cały syf jaki tu robicie. Idźcie jeszcze na ulicach ludziom przypominajcie.. Bo na pewno wszyscy zapomną. P.S. Ja na meczu będę. :)
|
|
Działania niepożądane: Większość działań niepożądanych wystąpiła na początku terapii, ich nasilenie oraz częstotliwość zmniejszały się z upływem czasu. Bardzo często: utrata apetytu, zaparcie, suchość w jamie ustnej, bezsenność. Często: tachykardia, kołatanie serca, nadciśnienie tętnicze, rozszerzenie naczyń krwionośnych (uderzenia gorąca), nudności, nasilenie dolegliwości związanych z guzkami krwawniczymi, ból i zawroty głowy, parestezje, niepokój, zwiększona potliwość, zaburzenia smaku. Mogą również wystąpić: reakcje nadwrażliwości (m.in. wyprysk, pokrzywka, obrzęk naczynioruchowy, wstrząs anafilaktyczny), trombocytopenia, plamica Schönleina i Henocha, migotanie przedsionków, napadowy częstoskurcz nadkomorowy, pobudzenie, depresja, napady padaczkowe, przemijające zaburzenia pamięci krótkotrwałej, niewyraźne widzenie, biegunka, wymioty, ostre śródmiąższowe zapalenie nerek, zapalenie kłębuszków nerkowych obejmujące tkankę łączną i naczynia włosowate, zatrzymanie moczu, zaburzenia wytrysku, zaburzenia orgazmu, impotencja, zaburzenia cyklu miesiączkowego, krwotok maciczny, zwiększenie częstości akcji serca, przemijające zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych we krwi.
|
|
Godne uwagi jest to, że ma dobre kontakty z uczennicami he.
|
|
zpomnieliście o Hance Bielickiej !!! będziemy mieli 2 baseny, są plany związane z budową hipermarketów, Via baltice . . . cierpliwości . . . "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
doobre;-D hahah
|
|
głupia ta baba....... widać, że z Białegostoku wieśniara "pole teleskopowe" :) może 5 klas skończyła podstawówki (mi osobiście ten skecz się nie podoba - prostacko wieśniarski) !!!! Kicha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |