Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Noblistka odeszła... |
sala w Janowie jest najlepsza moim zdaniem, i pod względem wystroju i pod względem obsługi. A sala której nie polecam to biełka czy białka w Giełczynie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Noblistka odeszła... |
Czy jest ktos moze zainetesowany wypozyczeniem quada??120zł za godzinke-same firmowe quady yamaha,kawasaki itp.
|
|
Ty tumanie az strace troche swojego cennego czasu zeby ci wytlumaczyc trzy kwestie. Pierwsza kwestia ze ty wiesniaro pewnie dobrze ciagniesz zeby cie byle jaki brudas przewiozl furmnka na blachach BLM. Druga kwestia naucz sie czytac i jeszcze raz zobacz ze tam jest napisane ze koncerty juz sie odbyly. amnessiamini: Cytat: ty sobie tam zgrywaj z telefonu te zdjecia w tym czasie zobaczymy sobie twoje imprezki aniusia1989 - majowka nad morzem: aniusia1989 - piknik na łonie natury: aniusia1989 - swieto pracy: aniusia1989 - wersja animals - paśnik dla zwierząt: aniusia1989 - tu słucha sobie płyt......... chodnikowych aniusia1989 - spiąca Chama ze wsi szybko wyciągniesz, ale wieś z chama już cieżej.
|
|
haha konam http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
jaka pojemnosc?
|
|
a na jakich ulicach by byklo taniej moze znacie jakies namiary na jakies agencje nieruchomosci strasznie malo jest takich domow w łomży do kupienia gdzie szukac ogloszen
|
|
od 350 do 700
|
|
Jakich fachowców ??? a takich jak ty , co za brednie piszesz. Ceny sa takie Od 2800 do 3200 m2. Za mieszkanie w stanie "do zamieszkania" Wiem bo sam sprzedałem ostatnio za 3040 zł i znam zarówno ceny jak i standardzy mieszkań ktore są/były do sprzedanai w Łomzy. Za 2500 to możesz kupić w bloku obok browaru na poznańskiej i zyć w smordzie, lub w jakiejś kamiennicy rozpadającej się na dwornej Do końca roku ceny mogą spasc o jakieś 10% jeszcze maksymalnie, ale od nowego roku pójda znowu w góre o tyle samo zobaczysz.
|
|
jednak zaryzykowalem i sam sie dowiedzialem - 10zl za 1h, 15zl za 2h, 50zl za 1 dzien - trasa Łomża - Nowogród.
|
|
a masz jakis tor czy nie i jak jest z paliwem rozpisz sie , jestem chetny na wypozyczenie
|
|
Ile chcesz wydać na szeregówkę, możne się skusze i sprzedam swoja :)
|
|
Witam. Chciałabym sie dowiedzieć jakie są koszty od osoby na weselu w takich lokalach jak Kasztelan Wiski, Baranowski, Korona badz też Retro. Interesuje mnie także ile kosztuje dobry zespól i fotograf, np. Serafiński. Z góry dziękuje za pomocne posty.
|
|
Z góry przepraszam że temat troszke ogłoszeniowy. A więc mam do oddania żółwia czerwonolicego za symboliczną cenę. Wszelkie informacje na @ agnes36.1972@o2.pl. DiDi
|
|
Wchodzicie do statoil obsługa pyta o kartę na punkty jeżeli nie macie to dają formularz. Tankujecie ich przesadnie drogie paliwo a punktów nie ma bo lecą dopiero od zalogowania karty w internecie. Ale zalogować karty w internecie nie można bo trzeba czekać 2 tygodnie aż "managier" albo inne coś w tym stylu wyślę wasz formularz do wawy. Ja cierpliwie odczekałem cały miesiąc i próbuję się zalogować a na stronie pokazuje się komunikat że muszę czekać 2 tygodnie bo jeszcze konto nie jest aktywne. Był podobno kiedyś taki facet co rok u nich tankował i robił zakupy bo upatrzył sobie jakąś nagrodę w katalogu i mało co nie sszedł na zawał jak się dowiedział że punkty na jego kartę nie dotarły i powiedziano że musi się zalogować. A mi mówią że punkty i tak się zbierają pfffffffffff POLECAM BP BO JEST KORZYSTNIEJSZY PRZELICZNIK PUNKTÓW I NIE ROBIĄ LUDZI W BALONA. POZDRAWIAM KIEROWCÓW
|
|
Owszem,ale na morzem maja linhaje,kymco i inne dziadostwa...Chcesz wierzyc lub nie,ale jazda na japończykach a na tych chinskich/tajwańskich zabawkach sporo sie rozni....
|
|
Alutka pełno jest żółwi żółtolicych. Czerwonolice mają jakiś problem z rozmnażaniem - bardzo duży procent umieralności i dlatego jest zakaz ich sprzedaży, a jeśli już coś to trzeba miec na nie papiery. rudy błazen z druhem
|
|
Najgorsze jest to pseudo cieszenie, bo ludzie podniecaja sie czymś zwykłym i banalnym. Żal w doope murzynowi;/
|
|
jak objeżdzasz większą część ronda to musisz robić po wewnętrznej stronie. Takie są przepisy. Słyszałem o różnych absurdach w WORDZIE, więc nie ma co wybrzydzać tylko jeszcze raz spróbować. Aż do skutku :P Takos
|
|
a trzeba mieć mature
|
|
nie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
raczej to nie jest w cenie, jak chcesz to moge to kupic od Ciebie za jakies 10 zl
|
|
Bardzo słaba podróba thecrims, co masz z tego, że reklamujesz tą grę ??
|
|
*Benia* do mnie to on "ciociu" nie powie heh ja mu dam kartą nie na karte :) Mi chodzi o to zeby sie cieszyl.. Wiem po sobie bo dostałem samą kase którą przebimbali ojcy.Ja chce dać coś dla niego a nie dla jego ojców,a jaką ucieche bedzie mial z lancuszka?zadnej podejrzewam.. Myśle ze z telefonem za 400 czy 500 zl nie bedzie sie wstydzil pokazac,sam mam gorszy :)
|
|
Łatwa była - jeden z tematów byl bajecznie prosty. Charakterystyka Zosi i Telimeny, ich porównanie na podstawie podanych fragmentow. Nawet nie trzeba było odnosić się do całości "Pana Tadeusza" "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
bardzo fajna akcja postaram sie zjawić Takos
|
|
No tak, po tym jak sie tu wszyscy wypowiedzieli jakie to miliony beda, to mozna sie rozczarowac :> Jak to dlaczego 5zl? Bo taki byl przelicznik przy denominacji o ile pamietam... stare 10 000zl to nowa zlotowka... Wiec mialas 50 000zl, masz 5zl... gdzie jest blad? Na Twoim miejscu to ja bym sie cieszyl, ze Ci dali 1300zl premii, a nie rozpaczal. I 50 000zl to nie byla chyba jednak fortuna, jesli byly to oszczednosci sprzed 1995 roku, biorac pod uwage, ze na poczatku lat 90' miesieczne wyplaty byly w milionach zl... moze nie kazdy pamieta. Ja mialem na ksiazeczce ok. 2500-3000 nowych zl, nie pamietam juz dokladnie. Zrealizowalem 3 lata temu i z premia gwarancyjna wyszlo mi 5000 zl... Wiec jak od 2500zl bylo 2500zl premii, a Ty od 5zl masz 1300, to chyba nie masz czego rozpaczac...
|
|
Chodzi Ci o to miejsce za garażami? Tam przecież jest miejsce zajęte przez psy i osiedlowych meneli a nasz zarządca ma to gdzieś.
|
|
a Jasiu ostatnio ubił śmietanę :P LOL Takos
|
|
pytanie jak w temacie. Z góry dzięki!!!!
|
|
Jaki jest wynik meczu ?
|
|
"Kibice z Olsztyna podobno zostali zatrzymani 15 km przed Łomżą i idą na piechotę . " Zgadza sie a dokładniej z Nowogrodu do Łomży , banda idiotów nie "kibiców" szli cała drogą i na "chama" szukali transportu , gdybym miał mocniejszy zderzak buraków bym sprzątnął z jezdni ;]]]]
|
|
A co jeszcze się nie skonczyl mecz ?
|
|
mistrz418-mylisz sie-ja nie staram sie pojac glupoty Jasia-widze za ta glupote tych (miedzy innymi twoja ) ktorzy po raz kolejny daja popis na tym forum obrazajac innych. proponuje sprobowac poszukac innych tematow na forum a tam bedzie widac ze Jasio nie tylko pisze "po swojemu" ale rowniez na temat.! od kiedy to wszystkie opinie musza byc zgodne???dlaczego Jasiu ma komus przytakiwac jesli ma odmienne zdanie???tylko po to zebyscie wy byli zadowoleni???smieszne!!! forum jest po to zeby moc sie wypowiedziec tak jak sie mysli i to co sie mysli a nie po to zeby sie zgadzac ze wszystkimi dookola.to jest wolny kraj!! a to ze czasami napisze cos co moze i odbiega od tematu -no coz na tym forum to nie on jeden i nie pierwszy i nie ostatni. nie kazdemu musi podobac sie to jak Jasiu pisze i co pisze ale tak szczerze mowiac to wole czytac jego celowe byki niz przez wielu wypowiadajacych sie na tym forum-- wyuczone!!!!
|
|
Teraz zalozcie kilkanascie tematow ze lks gral w sobote bilety byly po 7 zl 300 kibicow bylo z olsztyna i 10 goli straconych.
|
|
Przesyłki są przecież sprawdzane, a szczególnie paczki. Pracownicy Poczty dobrze wiedzą, co w nich jest. --------------------------------- Samotność www.iduo.pl
|
|
Po co karmić piersią? Współczesne matki korzystają z gotowych mieszanek. ------------------------------------ Samotność www.iduo.pl Takos
|
|
Są ludzie, którzy nie mają znajomych na odpowiednich posadach, żeby im pracę załatwili, albo nie dość bogatych, żeby prowadzić własny biznes i zatrudniać innych. --------------------------- Samotność www.iduo.pl
|
|
Tak, wiem, ale chodzi mi o szczegoly. Jesli wiesz cos wiecej, to, prosze, napisz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |