poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego ciagle media o tym dziecku?!

no i w tej sytuacji ŁKSu w sekundę rozeszłaby się niewiadomo gdzie ;) jak będzie w ŁKSie porządek i jakaś stabilizacja finansowa to przydałby nam się dodatkowy zastrzyk gotówki ;) ale ja jestem za tym, by został jeszcze rok w Wiśle. Za szybki wyjazd też nie ejst dobry. A jaka liga dla niego? Wg. mnie Bundesliga (której nienawidzę) i Liga Francuska, może Włoska. W każdym razie, na koniec kariery za lat 10-15 widzę go w ŁKSie z powrotem ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego ciagle media o tym dziecku?!

Kolezko,mozesz sie nie wpieprzac??

Ile może być warte M3 (48m2) I piętro, osiedle Południe, blok ocieplony wyremontowany, przed blokiem plac zabaw dla dzieci ogrodzony. Mieszkanie 2 lata po remoncie (całkowitym od podłóg po sufit), z pełnym wyposarzeniem. Zabieram tylko ubrania no i swojego kompa. Ile cenić ?????

Bardzo śmieszne Jasiu. Bardzo. A debila to znajdź sobie wśród najbliższych.

190 000 jesli wszystko zostawiasz w b.dobrym stanie,widzialam też wyzsze ceny

rudy błazen z druhem

Śmiechem na sali jest to, że już wyliczyli mi książeczkę i wygląda to tak:
premia gwarancyjna ok. 1300zl, suma na książeczce 5 zl a odsetki 19 zl. Jak to mozliwe skoro na ksiązeczce bylo 50000???

bomin ja moze pojade 7 lipca ale jeszcze ci powiem bo w czwartek jade na wyznaczenie terminu

Tak jak pisałem wcześniej 540:)

Ciekawe czemu sprzedają skoro takie dobre recenzje po "regionie" krążą, są rozsiewane, czyżby wpływy były dużo mniejsze niż założone?:)

wiem ze pewnie juz po raz setny te pytanie sie pojawia na forum, ale czy jest ktos w Łomży kto robi dziarge i jeżeli mozecie to namiary kontakt.

Kiedys bylo studio w łomży na ul.Dlugiej niedaleko biblioteki ale nie wiem czy jeszcze jest bys musiala sie wybrac i zobaczyc ArtTatoo chyba tak to sie nazywalo byl taki nieduzy czarny szyld i ten chlopak naprawde fajnie robil

nikt7 nie wiem czy dlugo mieszkasz na dmowskiego, pamietasz jak mielismy kochana rade osiedla ktora chciala nam sk8 park zrobic na łące??to bylo jakies 5 lat. ehh czekam wciaz.. dzieci by mialy gdzie sie w koncu bawic

... & vice versa!

zdecydowanie rower, zadnyh telefonuw, morze i czasy sie zmieniajo, ale trohe ruhu dzieciakowi nie zaszkodzi

We wstępie możesz jeszcze napisać, dlaczego wybrałaś taki temat, dlaczego właśnie ten temat Cię zainteresował, w zakończeniu natomiast należy ująć analityczne spostrzeżenia, co Ci się podoba, z czym się zgadzasz; może zawierać również krytykę, ale przede wszystkim to, co według Ciebie powinno ulec zmianie, aby funkcjonowało w sposób prawidłowy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org