Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Waloryzacja emerytur - zwyczajne oszustwo!!!! |
zazwyczaj najprostsze pomysły są najlepsze więc nie szukaj dziury w całym NOKIA 6300 to całkiem przyzwoity prezent moje pokolenie jak dostało zegarek "MONTANA" i "WIGRY 3" to była pełnia szczęścia... pozdro Santreo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Waloryzacja emerytur - zwyczajne oszustwo!!!! |
Dzwoniłem dzisiaj do ODN, zapewniali że odbędzie się kurs w połowie maja. Tak więc warto zadzwonić lub się zapisać. Santreo
|
|
Posiadam ta niby " mała zabawka" i wg mnie radzi sobie bez problemu z każdym zadaniem używam do mycia maszyn budowlanych przed malowaniem wiec dziennie czasem z 5h pracuje i nic sie nie dzieje złego!!! masz gwarancje 2 lata , i od tego karchera jest mocniejsza ;)
|
|
A tak przy okazji czy w Łomży ktoś sprzedaje "aktywną pianę" bo zamawianie na allegro i czekanie po kilka dni jest męczące ;)
|
|
Ja sprzedaję :) Hugo napisz mi na priv co dokładnie potrzebujesz Ps Co Karcher to Karcher- ale to moje zdanie :]
|
|
podetrzyj sie tymi 10cioma złotymi cwaniaczku głupiego szukasz?
|
|
witam Dla osób potrzebujących informacji na temat znaczków pocztowych mam dobra wiadomośc . W ostatni wtorek miesiąca od godziny 15,30 w Świetlicy budynku Poczty Polskiej (Plac Pocztowy 1) odbywaja się spotkania filatelistów z Łomży . Można przyjśc - na pewno wycenią i doradzą co z tym zrobić. Na stoisku bankowo filatelistycznym tegoż budynku do dyspozycji sa katalogi znaczków z całego świata z cenami katalogowymi ( dla cierpliwych) .Myślę że szybciej o posiadanych znaczkach dowiesz się od filatelistów na spotkaniu.
|
|
pisalem rzartem. spoko gosc i rzycze mu jak najlepiej jak latwo tumanuw sprowokowac... Santreo
|
|
Chyba właściciele "Płomyka" mają do wypożyczenia.
|
|
jaka karte znizkowa? Co to jest i w jakiej sieci aptek mozna sobie ja wyrobic oraz jakie warunki trzeba spelniac by ja miec, no i jaka to znizka. Opisz wiecej szczegolow..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |