Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielki exodus zwolenników PiS |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielki exodus zwolenników PiS |
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=1284
|
|
i ze niby da się pozniej coś za tę kase kupic?
|
|
PS. szakal pisze bzdety bo sam szuka jelenia ogłasza się że kupi mieszkanie za 2200--2400 i straszy kryzysem -" sprzedawaj jak najszypciej bo jeszcze spadną" a ja wam mówię że 3000 to nie za drogo , pewnie można trafić taniej ale ilu się uda?? ja obawiam się że jednak niedługo zaczną drażeć bo o kryzysie to jusz chyba tylko szakal pamięta--ale to tylko moje zdanie ...ps nie mieszajcie Ełku czy Grajewa nam chodzi o ceny w Łomży!!!
|
|
Caritas w Łomży daje jeść biednym, paczki żywnościowe, opiekuje się chorymi i potrzebującymi. Co to jest Caritas i kto go tworzy to proszę sprawdzic w google.
|
|
chlopiec czy dziewczynka? jesli dziewczynka, to widzialam fajne telefony hello kity na www.orange.pl "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A niby to że większośc tych co kupowali mieszkania to wyskokowa emigracja , zarabiali za granicą i kupowali mieszkanie w kraju jak wyskoczył kryzys w europie to i dóżo ludzi potraciło prace i dlatego siadło wszystko ,ale powoli wszystko się odbija . a co do pamięci to i ja pamiętam szynke za 8 zł a teraz 18 zł i wytłumacz mi czym się różni ta za 8 z tą za 18 ??? Co do łomży to poprostu przechowalnia masz kase jest ok. nie masz to ****!! Bo majątku to tu się nie dorobisz...
|
|
Na Twoim miejscu to o polski tez bym sie martwil...
|
|
Jak pytałam się dentystki o te leczenie to powiedziała że nie każdy może mieć zęby leczone laserowo. Ale dlaczego to niestety nie pamiętam. ;)
|
|
Mam pytanie,którą z myjek byście mi polecili? http://www.allegro.pl/item621927852_black_decker_pw1700_spm_myjka_cisnieniowa_fv22.html czy: http://www.allegro.pl/item619341993_karcher_myjka_k_2_98_m_plus_nowa_promocja_fv_gwara.html a może jakiś inny model do 500zł.
|
|
nie jestem developerem szukam mieszkania tylko nie wiem czy mam je kupic teraz czy pózniej a deweloper nie wchodzi wgre za te kase kupie juz uzywane a stan deweloperski co tu mówic jest dla tych co mają kase na wykonczenie przelicznik prosty nowe m4 190 000 zeta plus wyszykowanie ze 70 000 no to nie na moją kieszen dziekuje za rady
|
|
napisz na maila misiap79@wp.pl odpowiem
|
|
2700 za m2 na konstytucji hehehe i tylko okna wymienione reszta do roboty ciekawe jak bys nosila to wszystko z 4 pietra bo windy tam nie ma chyba ze wezmiesz ekipe a ta 50 tysiaków to moze by i zrobila rudy błazen z druhem
|
|
przecież to Czesio napisał:P Jak się wstawia tu takie brzydkie literki jak masz w podpisie madziusmadzius ?????????? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
faktycznie wszędzie tej madziusmadzius pełno, czy ma o czymś pojęcie czy nie, to musi się odezwać ...
|
|
moim zdaniem nie ma to jak karcher black@decker to mala zabawka
|
|
hehe tez taki zegarek dostalem montana łał noramlnie super był i melodyjek ile ale rower lepszy bo składak z przerzutkami hehe super
|
|
Zdecydowanie Karcher.... w dodatku masz extra cenę np. u mnie taka sama na półce 570 no mógłbym cos tam rabatu zaproponować np. 540 hehe...
|
|
siema jedzie ktoś z opolskiego 7 lipca na TWO i TSF na 14 do Katowic ?
|
|
|
a sprzątasz po swoim pupilu ?
|
|
6630 sam mam i polecam ale nie dla dziecka ,które chce super aparat miliardy mpix i głośniki jak w wieży.Kup mu jakiegoś SE bo są tańsze niż Nokie fakt ,że gorsze ale dla dzieciaka nie są ważne takie kwestie jak symbian ,czyli nie ograniczone możliwości ;) tylko szpanowanie super charczącymi głośniczkami ;P.Polecam SE k800i lub coś nowszego z wersji Walkman albo "k".Możesz mu kupić jeszcze N73 ale dzieciak 8 letni się nie połapie w systemie operacyjnym jakim jest symbian ,więc bierz jakieś tanie SE i już ...;P
|
|
jak go znam nie wierze by hociaz polowe tyh zdan byl w stanie skleic :} dziennikarzyna musial sporo pracy w to wlorzyc http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Hej słuchajcie gdzie moża wypożyczyc limuzyne w Łomży? nie chodzi mi o rampe, tylko gdzies indziej. Z góry dzięki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |