Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Palikot wyjechał na kopach |
Zdecydowanie polecam "Sprawę dla reportera" DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Palikot wyjechał na kopach |
skateparku :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
zly czlowiek madrze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a co Wam przeszkadza ? najbrzydsze osoby też mają prawo do założenia profilu. Załóżcie na fotce swoje konta i debatujscie z tymi osobami, żeby pousówały konta, bo nie możecie na nie patrzeć. Oczywiście załóżcie konta z realnymi zdjęciami. pare flustratów musi się dowartościować rudy błazen z druhem
|
|
Nie rozumiem ? Gdzie dokładnie wymieniłem ciebie?
|
|
z lunatykiem sie zgodze :D ten wąs czarujący jest HAHA
|
|
Hahaha jaaki żaal wees doobra faaza ;) dawajcie wiecej nickow i podpisy pod nie ; d co o nich sadzicie POKEMONY Fotka hahahah . ; dd
|
|
duvall: tego co w tym teledysku gra? Miałem sen, piękny sen... ;-) Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
hahaha..... nie wiem czy ktos z was uczy sie w mechaniaku?albo uczył sie? otóż tam jest: - lenin -jaś fasola niegdys jeszcze pracował tam gość podobny do "atrakcyjnego kazimierza" (piosenka-jako mąż i nie mąż) teraz pracuje w łsm. fajny temat.pozdro!!!
|
|
Dawajacie jeszcze jakies od siebie linki :D:)
|
|
ruszowiutki?? a mnie wkurza to ze rodzice Cie wychowac nie potrafili, a i ulica kiepsko to zrobila
|
|
Autor: FIN (---.acn.waw.pl) Data: 30-04-09 21:31 szrama miprzypomina madziusmadziuske stara obciagare z budowy za cwiare starogardzkiej !!!! FIN przykro mi ale nie rozumiem co probujesz mi powiedziec, to ze matka Cie nie kochala? rudy błazen z druhem
|
|
Ja osobiscie uzywam od lat Opere. Firefox hym... sporadycznie bardzo sporadycznie, Explorera wogole nie dotykam.
|
|
http://ddc.planetquake.gamespy.com/site/index.php pytanie. Grywa ktos w to po necie albo ogólnie? (bez zbednych komentów plz) rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zna może ktoś jakieś fajne miejsce na podróż poślubną ,chodzi mi w Polsce :) ,za wszystkie podpowiedzi z góry dziękuje ,,,,,
|
|
hel
|
|
ee to nie ty:)
|
|
To zależy, w którym ogrodzie działkowym (jeśli o takie ci chodzi). Najtańsze są na Grobli Jednoczewskiej.
|
|
Witam, Są jeszcze te gokarty w Łomży,
|
|
Napewno mniej niż wolnostojący... Co do reszty czytaj wyżej :)
|
|
Pani Kasia owszem robi pieknie, ale nie zawsze moja kolezanke malowala na wesele i szczerze powiem nie popisala sie, nalozony podklad to byla masakra, ale za to oczy byly delikatne i ladne, rzeski tez sie trzymaly, nie wiem moze miala po prostu kiepski dzien...bo ogolnie jej ;prace sa zachwycajace, ladnie i trwale tez maluja w Rusalce, przu dawnym lider price, jak dobrze pamietam to 60zl
|
|
dno "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jak ci zmrod przeszkadza Noł-nejm to sobie pod nos nie chuchaj...ale jak masz z 15 lat to dyskusji nie podejmuje
|
|
Pomimo, że nie pochwalam takich piratów to myślę, że wrzucanie numerów nie jest najlepszym pomysłem. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jak w temacie ...
|
|
zakladalam juz taki temat, poszukaj ,, praca w niemczech" nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
wytrwale z was ludziki
|
|
Dlaczego sam nie zostałeś księdzem? Swym przykłdem byś pokazał innym jaki powinien być ksiądz. Łatwo obszczekiwać innych, trzeba spojrzeć czasem i na siebie, czyniąc swój rachunek sumienia a nie innych. Te 4 kościoły uważasz że zbudował je dla siebie i zabierze ze sobą?
|
|
Najbardziej zależy mi na dobrych, wyrozumiałych nauczycielach z powołania. Wysoki pozim nauki w szkole i nastawienie tylko na wyniki czasem może zaszkodzić dziecku. Sama kończyłam liceum o bardzo wysokim poziomie nauczania. Nie mogę zapomnieć jak trzęsłam się ze starachu przed chemią. Sprawdzałam stronę internetową Szkoły nr. 5. Wygląda zachęcająco. Czy znajdzie sie ktoś kto zna tę szkołę od podszewki? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
|
co do szkół to macie nieaktualne informacje :) w tym roku "królem polowania" jest sp4, jest tam najlepsza klasa trzecia w Łomży... no a bez dobrego wychowawcy raczej najlepszą by nie była :)
|
|
wyrzuc zatrute jedzenie za okno, problem sam sie rozwionze. a instytucja nazywa sie wiatruwka
|
|
70zl w tesco jakis czas temu bylo. morze potanialo
|
|
Buachachacha. To tak jak wypożyczyć samochód, albo przyczepkę z wypożyczalni i wziasc właściciela ze sobą. Czytam i nie wierzę a jak ktoś ma swoje paliwo to za ile wypożyczysz? Cena to chyba z kosmosu? A po tego quada to przyczepką trzeba przyjechać, czy sam dowozisz? Od kiedy się czas liczy do kiedy? Czy jest jakaś kaucja? Czy ma kierunkowskazy i można nimi po ulicy jeździć? czy muszę go potem myć jak pojeżdżę po błocie? Cena to z kosmosu....zwijaj interes na mazury
|
|
Bardzo ładnie robi makijaż Pani w hotelu POLONEZ, jej salon to AMELIA. Podkład dobrany prawidłowo, makijaż trzymał się całą noc i w sumie nie tak drogo 50 zł :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |