Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZA RMF 24 |
zdecydowanie myślę że ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZA RMF 24 |
Kara śmierci powinna być a puki co można by zrobić na mieście takie getto dla marginesu łomżyńskiego ogrodzić wysokim plotem elektrycznym i nigdy nie wypuszczać nie karmić . Jade przez łomże i widzę jak lezą te pół mózgi w dresach i łapą machają jak by po spacerniaku szli hehe . Jest to spowodowane przedawkowaniem filmu "SYMETRIA" i innych więziennych filmików
|
|
a ja zgadzam się z cloudy, też skorzystałem nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Mam małe pytanko czy jest na forum ktoś kto jest z okolic Łodzi i w tym roku będzie składał dokumenty do policji po raz drugi????proszę o kontakt gg10079062
|
|
swiat jest zly DiDi
|
|
888166456- polecam, byc moze bedziesz musiala poczekac troszke, ale warto http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
czyli gówno wiesz a się udzielasz
|
|
faktycznie tylko pan pyd ma tytuł doktora i mozna go takim tytułem nazywac ,reszta jest lekarzami specjalistami.Pan doktor pyd jest ok,i pan lekarz specjalista kalinowski tez jest ok,wogle nasi lekarze specjalisci laryngolodzy badz otolaryngolodzy sa sympatyczni i całkiem rzeczowi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |