Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekskluzywny blog w zawieszeniu |
Zawsze musisz jechać z lewego akurat w tamtym miejscu co mowisz. Ja na ciężarowy i na osobowy tak jechałem i bylo dobrze :) A to że egzaminator tak pojechał widocznie źle pojechał ale nic im nie zrobisz. Po zdaniu egzaminu każdy i tak jeździ jak chce ale niestety na egzaminie nie moga pozwalać źle jezdzic.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekskluzywny blog w zawieszeniu |
Treść jest ukryta
|
|
gdzieś z netu: Amnesia Club mieści się w podziemiach świeżo odnowionej kamienicy przy ul. Sienkiewicza. Już na samym początku mamy wrażenie, że mamy do czynienia z miejscem jakiego w Łomży jeszcze nie było. Zanim dostaniemy się do wnętrza lokalu będziemy musieli przejść sito selekcji. Tu na wejściu konkretne zasady. Wiek minimum 21 lat, elegancki stój, o żadnych rozciągniętych dresach czy adidasach nie ma mowy. Goście mają się identyfikować z miejscem i pasować do niego pod każdym względem. Tu nie ma miejsca na przypadkowe osoby, każdy kto będzie chciał uczestniczyć w imprezach w Amnesii będzie musiał zaakceptować zasady panujące w klubie. We wnętrzu jak już wspominałem bardzo stylowo. Marmury łączą się z klasyczną cegłą, a to w połączeniu z wizualizacjami daje niesamowity efekt. Do dyspozycji gości oprócz sali klubowej będzie restauracja. Obiekt jest całkowicie monitorowany. Kilkanaście kamer rozmieszczonych na wewnątrz i na zewnątrz w połączeniu z fachową ochroną, daje poczucie pełnego bezpieczeństwa. Jak podkreśla właściciel lokalu to nie jest miejsce na masowy spęd, a raczej na klimatyczną imprezę, gdzie każdy w przyjacielskiej atmosferze i przy najlepszych klubowych dźwiękach spędzi miło czas. W Ostrołęce brakuje miejsc takich jak Amnesia Club, może z tego też powodu tz. starsza młodzież zamiast bawić się w klubach spędza sobotnie wieczory w pubach. Ostrołęckie kluby zdominowane są przez nastolatków, a poziom bezpieczeństwa na tych imprezach pozostawia wiele do życzenia. Miejmy nadzieję, że i Ostrołęka doczeka się lokalu o podobnym poziomie. to prawda ? trochę mi jeszcze brakuje do skończenia 21, na forach innych miast dużo pozytywów na temat tego klubu, fajnie.
|
|
http://www.amnesiaclub.net/index.php?id=65 i wszystko jasne
|
|
|
A jeśli go komuś oddam i nie znam jego pochodzenia ta przypuszczalna osoba będzie mogła go zarejestrować?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://finanse.wp.pl/kat,102634,title,Do-konca-roku-ceny-mieszkan-beda-spadac,wid,10869667,wiadomosc.html?ticaid=17f67
|
|
a i smerf mial pic ze mna;p
|
|
Heh...lepiej daj ogłoszenie ( jesli chcesz sprzedać oczywiscie ). Mnie za wersalkę i meble zaproponowano niecałe 300 zł ( MINUS jeszcze 30% prowizji). Śmiechu warte. Sprzedałam ten komplet za 700 zl w sumie.
|
|
ale zes temat wygrzebał z przed lat :P
|
|
czy to musi byc jakis numer?? poprostu zapewne klutnie i obrzucanie wyzwiskami czy cos takiego i kobieta chce miec juz spokoj. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |