Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czarne listy o.Rydzyka |
hahahahahahahahaha :-) Fajna Historia Miłego Pana Który Chciał kupić rękawiczki a sklep z niego zrobił warjata :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czarne listy o.Rydzyka |
hahahahaha no wiesz mój kolega to mało ma prac domowych bo ma nauczanie w domu to może też tak se załatw i bedzie Lux :)
|
|
Tak to jest, jak sie postepuje wedlug schematow sprzedazy ktorych ucza na roznych kursach i szkoleniach, ja nie lubie jak wejde do skelpu i juz w pragu slysze: " W czym moge pomoc?!" Nawet sie czlowiek rozejrzec nie zdazy:) A tak na marginesie: Z zycia: Sprzedawca podchodzi do klienta i pyta: " W czym moge pomoc?" a na to klient: " Dziekuje, radze sobie.." A czasmi przychodz mi na mysl cytat z "Chlopaki nie placza" - " W spuszczeniu sobie w..." Milych zakupów Swiatecznych zycze:) Moze ponowny szturm na nasz nowy HieperSuperMarkiet :] Zbych
|
|
śLeDcZy jednak jestes tym zeremśLeDcZy napisał(a): > "hahahahaha no wiesz mój kolega to mało ma prac domowych bo ma > nauczanie w domu to może też tak se załatw i bedzie Lux" >
|
|
Praca domowa, uczy samodzielnosci, organizacji czasu, umiejetnosci szukania potrzebnych nam materialow. W szkole nie ma czasu na to aby przekazac wszystkie wiadomosci, a w domu zamiast rozkiniac czy ktos dostal przezent itp mozna zajac sie praca domowa, chociaz nie zawsze z ulubionego przedmiotu :)
|
|
Nieee, ja nie mówię, że kradniesz rowery. Ale wiesz, jakis facet, który narysował tego Doom'a wziął za to $$$. A ten, który tego Doom'a sprzedał, zapłacił temu co go narysował, bo dostał $$$ od tych, co kupili LEGALNĄ płytkę. jak Ty i Peja i Ptysiu przegrywacie płytki za 1 zł to ten gościu już nie narysuje Doom'a. No bo za co? Za 1 zł? A co to ku... jakiś kalendarz :) ? No i nie będzie nowego Doom';a, CS'a itp. Krótko mówiąc: przegrywanie płytek to kradzież $$$ od tego gościa, który narysował Doom'a. Pozdro Bartez, jak sie będziesz dobrze uczył, to będziesz bogaty i kupisz sobie gierki legalne, które rzeczywiście, jak piszesz, nie są takie tanie. Pozdro.
|
|
Tak, bartez ma rację :) jak zwykle zresztą.
|
|
|
Ciekaw jestem czy potrzebujemy jeszcze nowego supermarketu, szczegolnie w centrum. Po tym co dzieje się koło "Stokrotki" nie jestem już pewien. A wy?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
CHŁOPAK CHCE SIĘ WYMIGAĆ PRAC DOMOWYCH I JAKIEŚ GŁUPOTY PISZE NA TYM FORUM. A MAŁOLACI I DZIECI W DOMU SIĘDZO I SIĘ SMIEJĄ ... gudrid
|
|
Wyobrażam sobie taką sytuację, że co "władza" zrobi- to nam sie wszystko podoba i chwalimy... chwalimy...a poprzez to umacniamy ich w stanie ogłupiającego upojenia dokonaniami. W końcu doczekamy sie miasta-koszmarku, ale z zadowoloną z siebie władzą! Na to się nie piszę bo za bardzo zależy mi na moim mieście (znacznie bardziej niż na zadowolonym z siebie Magistracie, który odejdzie, a nam zostanie paskudztwo).
|
|
Przy okazji. Skończył się sezon, zbliża się zima. Czy w ŁTW ktoś bawił się może w bojery? Czy jakąśinną formę żeglarstwa zimowego? Wiadomo cos na ten temat? bigi2004
|
|
Ja wczoraj (6.12.2004) postanowilem spokojnie obejrzec te Lomzynskie cudo. Bylem pewny ze po weekendzie bedzie tam bez problemy "Zrobic zakupy". Jasne zebym sie nie zdziwil. Owszem w Galerii bylo jeszcze znosnie choc ludzi i tak sporo. Ale w Stokrotce nie bylo nadal koszykow. Trzeba bulo czekac z 20 minut na koszyk.Zrezygnowalem. Pojade za tydzien - moze juz bedzie luzniej....a moze nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |