Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSZUKANY WYBORCO TUSKA !!! |
Pierwszy- najlepszy i profesjonalny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSZUKANY WYBORCO TUSKA !!! |
Tak My się tylko ostaliśmy he tzn. nie mamy ziomów na wsi
|
|
Z tego co wiem ostatnio działka na Grobli kosztowała prawie 6000 zł. Działka 500 m2, domek, zadbana. Znajomy w tamtym roku kupił za 3500 zł, również z domkiem, ale działka była bardzo zaniedbana. Z tego co się orientowałem, na Zawadach za samą działkę (bez domku) chciano prawie 10 000 zł. Ale słyszałem tylko o tym jednym przypadku, może można znaleźć taniej. Fakt, że na Grobli nie ma ani wody, ani prądu.
|
|
z pół roku takie kursy robi Kamiński i WORD a kiedy to nie wiem
|
|
DOKUMENTY wymagane do przyjęcia na kurs * dokument potwierdzający posiadanie średniego wykształcenia, * zapytanie o karalność,(sądowe-wydane przez punkt informacyjny Krajowego Rejestru Karnego przy Sądzie Okręgowym , policyjne-wydane przez Komendy Wojewódzkie Policji właściwe wg miejsca zamieszkania), * orzeczenie lekarskie oraz orzeczenie psychologiczne o braku przeciwwskazań psychologicznych do kierowania pojazdem, * kserokopia posiadanego prawo jazdy Sam kurs trwa ok pol roku, robiac go w roku 07 placilem 2000zl za kurs plus 150zl za kazda kategorie.
|
|
Jaki on tam łomżyński......., śledzik......., z........ tożsamości samej. A myślał, że na Łomży się wybije?......... Odurniał wcale.......... Ofreniuk,.......... ten też z samego Białegostoka .........ścieżekę po rozum........... mu pokazali. Toć łomżyńskie esbeki nie dadzą, aby śledzie w Łomży się rozbijali, no chiba co by ikrę tu zostawiły po Sądach Rejonowych i w prjokaraturach mniejscowych na stiołkach i po ljubości do władzy. Podobno córka byłego SB i policjanta demokraty (pedały, czy zbiezność nazwisk?) jest sędzią Sądu Rejonowego w Łomży.
|
|
Czy to jest szpanowanie ? większość z takich pseudo "dobrych kierowców" bo każdy pirat tak o sobie powie , po mieście pocina 100, wyprzedza wymija oj co on nie potrafi a jaki cwany, co do czego to parkować nie potrafi, przy parkowaniu w kopercie ma więcej problemów niż z poderwaniem blachary :) tacy to piraci tylko do przodu potrafią jechać i czym tu szpanować ?
|
|
Ojej,skoro taniej jest na morzem,prosze jechac nad morze do niczego nie zmuszam...Poprostu informuje ze jest mozliwosc pojezdzenia quadami w Łomzy i tyle.
|
|
byłem dziś polecam było fajnie a quada rozbujałem do 70 km
|
|
zdawalem kilka razy wtedy co egzaminator zjezdzal z prawego pasa niezdalem za co innego w miescie oczywiscie moj blad i musialem sie przesiasc nie mam za to pretensji chodzi o to jak jest prawidlowo na przyszlosc zebym wiedzial czy jak zjade z prawego pasa to obleje czy nie?
|
|
Łomża, jest jednym z najtańszych miast w regionie jeśli chodzi o ceny nowych mieszkań, drożej jest nawet w Grajewie, drożej jest w miasteczkach w warmińsko - mazurskim, nie ma co liczyć na znaczny spadek cen nowych mieszkań, perspektywa zapisuje po wyższych cenach niż poprzednio i chętni są, za to u deweloperów można potargować "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
... jak w temacie, jaki dostaje sie stropien, czy mozna isc do szkolki, do jakich jednostek przenosza, czy cos placa itp.
|
|
tak czy siak zobaczyłem piesze patrole policji w Łomży a wcześniej czegoś takiego nie bylo
|
|
Dodam jeszcze,ze quady sa nowiutkie,nie zadne stare wytłuki...
|
|
ok dzieki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |