poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POdziękujecie PO / 217.76.116.*

Ozyrys9 zapamiętaj sobie że nie wszyscy są takimi bestiami:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POdziękujecie PO / 217.76.116.*

ale Łomża od Gdańska czy Sopotu też niestety się różni, dlatego np. to samo piwo tam kosztuje w knajpie 2 razy tyle :) a nie odwrotnie :)

Nie mówię że są bestiami,ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę zwierzęta żyjące w sakndalicznych warunkach ,bo się znudziły.
Ile psów widać jak biegają po mieście bo "warszawka" jadąc na mazury pozbywa sie znudzonej zabawki.
Takich ludzi sam bym wyrzucił nagich w miescie,albo przywiazał w lesie do drzewa żeby sami poczuli się jak ten porzucony zwierzak.
Jak naprawdę kochasz zwierzęta,to nie załuj kasy tylko mykaj do ogrodu zoo,tam zwierzak będzie przynajmniej wśród swoich.

rudy błazen z druhem

Kazimierz Dolny jest bardzo romantyczny. Polecam tez Mazury. Okolice Ełku są bardzo fajne- Sajzy, Stare Juchy. Nie jest daleko, a wrazenia na pewno będą niezapomniane.

Ozyrys żeby nie żałować kasy to trzeba ją najpierw mieć:) Dla Ciebie wyprawa do warszawy to nic a dla mnie to wysokie koszta. Dlatego czekam może ktoś go przygarnie i zajmie się nim:) Chętnie bym go zostawił ale nie mam warunków.

rudy błazen z druhem

Witam!

Czy ktoś się orientuje w jakiej cenie, jak i również ile trzeba mieć prawojazdy żeby zrobić sobie instruktora jazdy?

Czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam!

Witam jak to jest ze czesc egzaminatorow wymaga zeby od strony Ostroleki w kierunku Suwalk na pierwszym rondzie jezdzic z prawego pasa a inni oblewaja za jezdzenie z prawego pasa ??czy oni nie moga sie dogadac i egzaminowac jednakowo a nie z ludzi glupkow robic?

koszt takiego kursu to około 2300zł
trzeba mieć ukończone 21lat i minimum 3 lata prawa jazdy.
Wiem bo niedawno się pytałem.

Co robicie? Chodząc po łomży,dosłownie nikogo,siedząc na kompie,dosłownie nikogo.
Wszyscy na wsi? Sama wieś w tej łomzy mieszka..?

a gdzie kiedy sie zaczyna i ile trwa taki kurs moze ktoś wie ??

na to wygląda, że tylko "my się ostaliśmy he' ;) w każdym razie jest nasz już trzech

Obecnie są zapisy u Kamińskiego, najważniejsze jest badanie psychotechniczne bez tego badania nie ma sensu zapisywać się na kurs

wzitam , ja ino tes sie ostałem ...:)

nie tylko wy.ja też siedzę w domciu i nie mam nic innego do roboty.

WYMAGANIA wobec kandydatow na instruktorow

* posiadanie średniego wykształcenia,
* nie karany wyrokiem sądu za przestępstwa lub wykroczenia przeciwko bezpieczeństwu w ruchu drogowym,
* posiadanie, przez okres co najmniej 3 lat, uprawnień do kierowania pojazdami rodzaju objętego szkoleniem,
* odpowiedni stan zdrowia,
* uzyskanie pozytywnego wyniku egzaminu kwalifikacyjnego ze znajomości przepisów i techniki kierowania pojazdem

Przepraszam ze w dwoch czesciach :D, praktycznie to jest to samo tylko bardziej wyszczegolnione.
Do kosztow kursu nalezy dorzucic pomoce dydaktyczne, badania, koszt egzaminu (ok 500zl), generalnie kurs na jedna kategorie od rozpoczecia do egzaminu to ok 3000 zl

no i ja :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org