Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
od zawsze głosiłem ze kazdy ma swoje miejsce i jest przystosowany do danego tere |
W Niemczech lepiej nie kupować = oni sami do nas przyjeżdżają :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: od zawsze głosiłem ze kazdy ma swoje miejsce i jest przystosowany do danego |
Witam, zwracam się do "piratów" drogowych o odrobinę wyobraźni , wjeżdżam do Łomzy jak należny słyszę jakieś wycie silnika spojrzałem w lusterko widzę cos sie zbliża dosyć szybko gościu mnie wyprzedza i wyskakuje na czołowe z autem nadjeżdżającym z naprzeciwka, żebym nie przyhamował koleś doprowadziłby do poważnego wypadku , w środę wczesnym przedpołudniem czarna terenówka na warszawskich blachach pędziła 100-120 km/h przez Legionów, czy ten kierowca zdołałby wyhamować żeby ktoś wtargnął na jezdnie ??? co myślicie o wrzucaniu tu numerów rejestracyjnych piratów ? jezeli taki debil nie szanuje swojego zycia , zdrowia, to niech poszanuje zdrowie innej osoby , możne to zmusi ich do przyhamowania ?
|
|
Re: od zawsze głosiłem ze kazdy ma swoje miejsce i jest przystosowany do danego tere |
W U.S.A to jak jedziesz autostradą to w środku jest dołek i oni w tym dołku czekają na takiego "figo fago"
|
|
Re: od zawsze głosiłem ze kazdy ma swoje miejsce i jest przystosowany do danego tere |
01 maj ul. Wyszyńskiego 2/15 , 02 maj al. Piłsudskiego 10 , 03 maj Apteka w Rynku ul. Rządowa 12 ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
dla ciebie to chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem...
|
|
Warszawiak może nie czyta, ale fotoradar przy jednostce rejestruje takie wybryki.
|
|
Retro z 115 zł od osoby plus własny tort, alkohol, ciasto lub owoce :-P
|
|
Jak byś nie wiedział to mamy teraz 2009r a nie 2007
|
|
Witam Chcę się zapisać do jednego z Łomżyńskich klubów strzeleckich ale nie wiek który najlepszy z tych pięciu: Klub strzelecki TARCZA Klub strzelecki POCZTEX Koło strzeleckie przy Zespole Szkół Mechanicznych Koło strzeleckie przy OHP Koło strzeleckie przy Urzędzie Miasta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |