sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trzeba nasladowac Amerykanow

Jak zobaczycie tego co kopie z polobrotu... to ponoc ja;)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trzeba nasladowac Amerykanow

drodzy koledzy i kolezanki a moze ktos sie skusi i poda jakas cene , bo gdzie ogrodki sa to wie prawie kazdy sorki

a ja widziałem w biedronce typa podobnego do Cześka z Grajewa

ps. nie mam nic do Grajewa

w lutym zostala sprzedana szeregowka za 250 tys cala do remontu , tzn do wykończenia stan surowy zamknięty, jezeli interesowałoby Cie to ,to na jednej jest nr telefonu, gościu ma do sprzedania ale ile chce ??, musiałbyś sam juz zadzwonić

myślę że: gdyby istniała taka lista to by to nic nie zmieniło , bo niby co miała by zmienić?

hahahaha

A ja takiego błotnego nie widzialem .. Gdzie go mozna spotkac? :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

apropo fotografa Serafinski ma ladne zdjecia na swojej stronie ale robil zdjecia na mojej studniowce i nikt nie byl z nich zadowolony tak jakby robil je amator, niektore to nawet nie wiadomo komu robione, porozmazywane nic nadzwyczajnego

Oj coś chyba krecisz. Za taki błąd egzaminator by sie z toba nie przesiadl ze nie z tego pasa pojechałeś. Zreszto jak juz zjechales z tego ronda z nie tego pasa w kierunku suwałk to egzaminator sie przesiadł i znów jechaliscie po tym rondzie w jakim celu ?

ktos tu chyba nie rozumie :)
Poprostu ceny wypadałoby ustawiac pod rynek lokalny

Prywatny ty masz problemy.

Niestety, Łomża to wymarłe miasteczko i w taki dzień jak dziś niestety to widać. Nie ma gdzie iść ani co robić. Na starówkę nie ma po co, przy hali śmierdzi i nikogo oprócz meneli tam nie ma. Czasem zajdzie na chwilę po wyjściu z kościoła parę osób na lody, a tak to nie ma zupełnie dokąd pójść.

MiYu nie wiem jak tam jest z rozmnażaniem tych żółwi, jednak mimo wszystko dalej bez problemu można nabyć je w sklepie, ale czy oni na nie papiery jakieś wydają... no nie wiem. Takie papiery to sie w urzedzie chyba wyrabia, tylko na jakich warunkach?

jaka kupisz taka wypijemy, soplica moze byc;p

w statoilu to chujnia... tankoiwalem bardzo dlugo... i moglem dwa hot dogi kupic i cole.. i ***** co mi z tego gowna?

Treść jest ukryta

podzwoń i popytaj

http://katalog.pf.pl/%C5%81om%C5%BCa/Stal-W10P0R10C-m09.html

w trakcie leć na 6 tyg. do woja na krótkoterminowe szkolenie wojskowe. dostaniesz kaprala potem na podoficerskie i lecisz dalej. a startujesz juz po 6 tyg ze stopniem kaprala a nie szeregowego. a te 6 tyg. to jak wakacje ale to już w dziekanacie pytaj jak na to się złapać jeśli jesteś na 2 roku lub wcześniejszym roku. po w 3 już za późno jest.

5zł za wstęp do restauracji?!?! HAHAHAH odradzać ostatniemu ;] i pierwszemu!

żyjemy w małym mieście - każdy czeka na pieniądz i każdemu o to chodzi. trochę kultury!

Treść jest ukryta

rolnik69 cena 120 zł razem z paliwem wg mnie OK. Z tego co widze to wiekszośc to "centusie" chcieli by za darmo pojezdzic albo najlepiej zebys im doplacił jeszcze.
Quady są zarejestrowane?

sprawcy sa juz dawno na wolnosci, a co z tym pobitym?

Treść jest ukryta

proponuj;p

Takos

Ja też grilowałem na bonie. Zauważyłem, że w ciągu półtora tygodnia (od mojej ostatniej wizyty) chamstwo wyrzeźbiło tam niezły śmietnik :(
Najbardziej mnie wkurzyło, że za póżno się dowiedziałem, że pacześniaki z dwóch autek - jeden na blachach BZA, drugi na BWM co byli rozbici w trzy, czy cztery namioty na górce (kto wczoraj był, na pewno wie) wypieprzyli w krzaki swoje śmieci!!! Właściwie, to dzieci widzały jak pacześniara w niebieskich porteczkach rozmachała i wywaliła torbę aż flachy zabrzęczały menda jedna. Ja musiałem wyskoczyć do miasta :(
Gdybym wiedział, przed ich wyjazdem, na pewno by po sobie posprzatali sqr...ny. Pieprzą o czystych miejscach a przy dzieciakach wywalaja w krzaki swój fajans bydlaki.
Aaaaa, sie rozchodziłem :P
Wydaje mi się, że w zeszłym roku byli w tym samym miejscu.
Może ktoś wie, kto to był?

Ja jestem bardzo zadowolona z jego leczenia i w pore dopatrzył sie tego co inni lekarze nie widzieli.

sluzba zdrowia

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Dzięki właśnie znalazłam. Twoje forum odnosiło się bardziej do pieczarek a to już za późno. A mi chodzi o truskawki.
Ps. A ty pewnie tez za późno się obejrzałaś z ta pracą??

Przeczytałem całość.

Chłopak ma rację.

Ciekawe jaka jest struktura Łomżyńskiego pekasu i wogle jak się tam menedzment ma ?

Ten Dworzec można troche przebudować. Więcej "pawilonów" by było a i poczekalnia normalna (tzn. budynek a nie budka)
Toaleta głównie przydała by się po stronie przyjazdów a nie odjazdów.

Aikido nadal jest w sp 10.Też coś o kickboxingu czytałem ale już nie pamiętam gdzie to było. Poszukaj na forum powinno być.

heheh dokładnie:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org