Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adam Hofman przyszły premier Polski |
Na oficjalnej stronie Britney Spears pojawiła się informacja o koncercie jednej z największych gwiazd popu w Polsce. Może warto zaprosić ją do modnego ostanio na forum klubu, który jak wieść niesie ciągle nie może się doczekać gości ? Ja tam bym przyszedł, włożył białe skarpety i białe "laczki" (chyba na topie wg Ferdka Kiepskiego). A może aktywna konkurencja podejmie wyzwanie i zamiast nawzajem obrzucać się na forum błotem wykona coś konstruktywnego ? więcej ---------------------->>>>>>>>>>>>>>>>> http://muzyka.onet.pl/0,1961796,newsy.html Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adam Hofman przyszły premier Polski |
Bilety w MDK i pod Arkadami
|
|
Chyba cię powaliło z takim tematem. Chyba szaleju się najadłeś lub procenty zaszkodziły.
|
|
ADALL: po pierwsze to Britney do POLSKI nie chciała przyjechać... a do Łomży? Myślę, że milionem zł ciężko byłoby przekonać. Po drugie - ciekawe ilu Łomżyniaków byłoby w stanie wyładować tyle kasy na bilet na jej koncert, bo tani by nie był. Pogadać jest fajnie, tylko później za wejściówkę zapłacić to się ręka trzęsie ;-P
|
|
Britney Spears Była 2 tygodnie temu pod pg3, miała takie fajne wlosy
|
|
Wychodzi na to że takich boisk w Łomży jest ZA MAŁO.
|
|
Witam,mam problem z tym telefonem-pewnego razu chciałem włączyć muzykę,wszedłem w "galerię" próbowałem odpalić utwór ale wyskoczył błąd "błąd bazy danych". Myślałem,że restart tel. pomoże,wyłączyłem więc go,a gdy ponownie chciałem włączyć zawiesił się na obrazie startowym.Teraz w ogóle nie reaguje na włączanie ani na ładowarkę,miał ktoś podobny problem..? Co mogło się zepsuć i czy warto naprawiać ? Telefon na pewno nie był zamoczony etc...pozdrawiam!
|
|
Może ktoś wie co budują na strzelnicy ???? To coś ogrodzonę siatką, czyżby kort tenisowy ????
|
|
przepraszam pomylilam sie masz racje kasia na wyzwolenia placi sie dokladnie 197zl to w małym artyscie jest dużo drożej
|
|
To, o ile sie nie myle, bedzie orlik.
|
|
proponuje oddac na gwarancje jesli ma taką , natomiast wiem z doswiadczenia ze telefony które maja duzo bajerów czesto sie zawieszaja i gubia we własnych funkcjach
|
|
np ja ;) trzeba pomagac ludziom ;p
|
|
do wiesmin , urodziłem sie w Łomzy i długo tu mieszkałem , aktualnie mieszkam z Zona w Tomaszowie Maz , tutaj lekarze daja osobna kartke ja przyjmowac leki nie wiem czemu tego nie stosyje sie w Łomzy , ale z drugiej strony korona z głowy nie spadnie tym kobietom z apteki jak przepisza z recepty dawkowanie . moim zdaniem powinno poleciec kilka skarg do włascilela apteki i wtedy by sie uspokoiły
|
|
również polecam żłobek na Wyzwolenia ! Panię sa tam przesympatyczne, moja dwuletnia siostrzenica chodzi tam w z wielką ochotą :) mario
|
|
Biernaczento nie jestem po AWFie i nie staram się o posadę nauczyciela przedmiotowego ...a tak pozatym to na jakim ty stanowisku pracujesz? nauczyciel wf, histori czy czegokolwiek innego musiał się sporo uczyć żeby stać przed głąbami takimi jak ty więc nie oceniaj każdego swoją miarką.
|
|
...jak w temacie wiecie moze gdzie mozna je dostac?
|
|
Stażysta zarabia najniższą krajową przez 9 miesięcy, bowiem tyle trwa staż....aby dostać podwyżkę musi zdać egzamin stażowy (pamiętać trzeba o napisaniu podania o staż 2 tyg od daty zawarcia umowy!) Jesli takowego się nie zda, nie ma mozliwości starania się o kolejne stopnie awansu zawodowego, a tym samym i podwyżkę. Czy gra warta świeczki? Zależy jak dla kogo...Ja bym chciała i gdybym miała taką mozliwośc to bym się nie zastanawiała :) Ale jednak trzeba wziąć pod uwagę jaka to szkoła, ale tez to, że praca ta nie nalezy do najłatwiejszych, na pewno nie przez pierwsze miesiące :P
|
|
to organista jest agentem CBA?
|
|
Przy piaskownicy na skyteparku. 514096700
|
|
juz jeste gdzie stemat wlasnie o piatnicy razem z boysami
|
|
na umowie jest 140zl od osoby moze to nie malo ale sala jest warta swojej ceny.polecam
|
|
Witam, gdzie w okolicach Łomży (do 50km) można kupić piasek plażowy lub taki do piaskownicy. Chciałbym zorientować się w cenie za tonę piasku + ewentualne koszty transportu. Potrzebowałbym około 10 ton. Za wszystkie rozsądne odpowiedzi dziękuje. :)
|
|
w Gosk-Kruszu w Drogoszewie ( na ostroleke) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mam pytanie gdzie w Łomży lub w okolicy można napełnić butle do markera na CO2
|
|
chcesz byc moim mezem? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
wypożyczalnia jest w łomży? czy quady sa zarejestrowane?
|
|
Na warszawskich jezdza samochody po lomzy testowe :P
|
|
z tego co sie orinetuje to troszke drogo nad morzem biorą po 100 zł za godzinke ale może się skusze "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Dobry zespół jak np. TOP czy Robins bierze 3 tysiace.
|
|
nie ważne jest dla mnie czy unieważnienie, czy stwierdzenie nieważności, czy też nawet rozwód kościelny, jak wiele osób mówi. nie pytałam o to....
|
|
Witam Wiecie coś o koncercie zespołu Boys 10.05.2009r. w Piątnicy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |