Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec Tuskolandii? |
Podobno stary kapuś straszy wszystkich na rynku ze ich powyrzuca ze stoisk bo mu na rynku wyrosla konkurencja;) Dalej pytam jakim sposobem takie szumowiny jak S dostali w dzierżawę ryneczek na kolei? Gdzie jest CBA?! Co na to miasto i prezydent?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec Tuskolandii? |
Treść jest ukryta
|
|
cytat : Każda kobieta wcześniej czy później przez to przejdzie autorstwa gosik83 czy zakonnica nie jest kobietą ? rudy błazen z druhem
|
|
mysle podobnie jak tarczyn Jarek
|
|
Ja wymieniałem lity na granicy. Po naszej stronie były odrobinkę tańsze niż po drugiej stronie. Nie miałem też problemu z wypłaceniem litów w bankomacie. Kurs Lita jest ściśle związany z kursem euro (stały przelicznik lit/euro). Euro drożeje to Lity też, nie sugerujcie się więc ceną lita z poprzednich wakacji - to już tylko piękna historia. Pozdrawiam.
|
|
A ile masz tych modelek? 20 fotografów razem, jak Ty to sobie wyobrażasz? Jakie oświetlenie macie? Które studio jeśli pogoda nie wypali? Jakie koszty? Figa31, a Ty masz jakąś stronę ze zdjęciami?
|
|
Najlepszy fryzjer to taki który potrafi zlikwidować słynną pożyczkę!Czyli zaczes!!!Polecam mojego sasiada!
|
|
ja pamiętam, że mleka nie było w sklepach tego dnia
|
|
narazie jest 22 fotografów z całej polski modelek puki co jest osiem cztery wizażystki teren cosyć duży częściowo pod dachem a jeśli pogoda nie dopisze to wtedy będziemy się martwić... oświetlenie mamy profesjonalne (prawdopodobnie ale tak się domyslam) kilka lub kilkanaście lamp blendy parasolki bla bla bla (oswietlenie studyjne przede wszystkim.koszty właśnie są takie ze trzeba dojechać a reszta to już co kto lubi, ja jade głównie po to by się czegoś nauczyć bo mój sprzęt (sony a200+kit) raczej nie będzie tam rewelacja:D no ale czy się robi taka zabawką jak moja czy sie robi sprzętem za kilkadziesiat tysięcy to technika jest ta sama i myślę że jechać bardzo warto.aha odległość to około 150km jak zbiorę kilkoro chętnych ludzi i pojedziemy razem to mogę jechać samochodem bo samemu to wole wesprzeć (ze wzgledów ekonomicznych). Modelki przydadzą się zawsze:D Fotograf chętny też może być:D
|
|
aha czy mam swoja strone... nie mam bo nie zajmuje się tym profesjonalnie ale zdjecia ktore robię są przeważnie niezle oceniane przez tych ktorzy je ogladają:D ok to zróbmy tak uaktywniam specjalny nr gg 11607386 pod ktorym jestem aktywny dla wszystkich zainteresowanych. Jarek
|
|
to było tylko zapytanie ja postów nie nabijam, choć czasami trafiają się posty offtopowe żeby to nie był zmarnowany post: Pzdr. dla wszystkich chłopaków przystojnych i tych mniej przystojnych.
|
|
To ten sprzedawczyk.. nawet zamilkł po zdemaskowaniu :P : ) Jarek
|
|
Orientuje się ktoś czy giełda samochodowa jest odbywa się jeszcze w Łomży??
|
|
A w Łomży?
|
|
a cemu sprzedawczyk? dobry chlopak aparat znalazl oddac chce STOP ACTA !!! http://www.youtube.com/watch?v=_exZCp40x9w&feature=related
|
|
miałeś zamknąć mordę i nie szczekać więcej...chyba kagańca ktoś zapomniał Tobie na pysk założyć...
|
|
604 057 388 dzwon i pytaj do woli
|
|
Przyznam, że ten pomysł to jedno z lepszych i ciekawych rozwiązań chodź już nie w tym sezonie. Energia odnawialna mogłaby być środkiem przetargowym pod projekt unijny. Muszę sprawdzić siłę wiatru w tamtym regionie lecz pewnie takie badanie należałoby wykonać w przeciągu roku lub chociaż w miesiącach sezonowych przy największym zapotrzebowaniu w energię. Dzięki za zainteresowanie tematem.
|
|
co Ty gadasz...chłopaki z ETD mają zadatki na najlepszych...????? jeszcze Ci mało dowodów na to że oni SĄ NAJLEPSI...??? ;P pozdro:) ETD Łomża -----> THE BEST spoko ziomki
|
|
Popieram... Chciałem tam se z qmplami pójść to przez płotek trzeba przeskakiwać... I to jest "Dla Wszystkich"?
|
|
Tego nie wiadomo,ale skoro koles ucieka to znaczy ze cos nie tak...Nie tłumaczcie mi ze był np.w szoku...Normalny człowiek nie ucieka z miejsca wypadku,wrecz przeciwnie-stara sie pomoc.
|
|
A czym tu się zachwycać? Że "warzywa są na drodze?" Najlepszy jest ten koleś w jeansach i laczkach;) Kiedyś było już o tym, prawdziwy motocyklista zadba nie tylko o to czym jeździ, ale i w czym jeździ. A reszta to.............chyba tylko laski chcą wyrywać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |