Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AFERA w WARSZAWIE |
hey chcialabym sie dowiedziec w jakim pukcie w lomzy tzn gdzie moge zakupic te bilety?ojciecR gdzie je zakupiles i w jakiej cenie dziekuje za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AFERA w WARSZAWIE |
Tu nie chodziło akurat o tańszy lek, bo byłem tylko po jeden, tylko poprostu miałem najbliżej ... więcej razy tego błędu nie popełnię, miałem tylko cichą nadzieję, że ktoś to przeczyta i może coś się ruszy albo zmieni, w co wątpię ...
|
|
To jak w końcu jest, to jakieś szkolenie tylko na instruktora czy zajęcia ,na które można się zapisać i czegoś nauczyć ?
|
|
Misiekelo ona pewnie stara się o posadę wuefisty wieć wiedza z 4lomza jest na tym poziomie :]
|
|
Ja niedługo napiszę moje doświadczenia w sklepie ŚWIAT DZIECKA koło Aliorbanku, tam to dopiero parodia.... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wiele lat tzn ile?Apteka istnieje,3 czy 4 lata tzn wiele???
|
|
a na czym polega usterka i jaki to telefon?
|
|
już dawno powinni to rozebrać.
|
|
Juz odrazu nauczyciela od wychowania fizycznego!!! To bardzo cieżka praca wbrew pozorom.
|
|
1) może mi ktoś napisać gdzie to konkretnie jest? :> 2) Jaka nawierzchnia boiska do kosza? 3) Jest jakaś bierznia do biegania? 4) Przecież to Łomża jest...
|
|
mieszkasz na południu, a niewiesz gdzie jest boisko.. Koleś wyjdź w końcu z chaty i ogarnij teren, bo nie długo nie będziesz znał swego miejsca zamieszkania ;)
|
|
1. Niedaleko kosciola "Ambroziaka" - wjazd od zawadzkiej 2. tartan 3. Nie ma biezni, jest: boisko do pilki noznej, koszykowki, siatkowki, pilki recznej, tenisa ziemnego 4. Ja powiem tak: Jest bardzo duzo chetnych, ale ja absolutnie nie widze problemu poniewaz rezerwuje konkretny dzien i konkretna godzina Pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Moja ciotka po 26 latach pracy, z tytułem magistra, tzw. nauczyciel dyplomowany zarabia ok. 2000 zł. Poza tym sama trzęsie portkami, żeby jej nie zwolnili. Teraz uczy się niż demograficzny i nauczycieli jest za dużo. Nauczyciel stażysta, oczywiście po studiach i mgr, chyba zarabia najniższą krajową lub ciut poza.
|
|
dodam ze Panie , oczywiście nie wszystkie z tej apteki , maja niewyparzone gęby, jedna z pan zaczęła pokazywać swoje fochy co mi sie nie spodobało z reszto ludziom z kolejki również , zwróciłem uwagę pani , jak na mnie skoczyły we dwie zza lady , jacyś ludzie stanęli mi do pomocy ale i im sie dostało , jedna z Pan z kolejki zapytała co na to by powiedziałby właściciel , za chwilkę podeszła jakaś starsza farmaceutka i powiedziała ze nie musimy t kupować leków w tej aptece , bylem tam tylko 1 raz ,odradzam
|
|
napiszcie gdzie w Łomży można kupić bilety?
|
|
2000zł wolne weekendy, święta, ferie, całkiem nieźle. Mam znajomych, którzy od 25 lat za 2500 poświęcają swoje życie i zdrowie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Chyba w PKP ktos dostał w łape skoro odbieraja od kapusia telefony w niedziele o 8 rano. Chyba w tym dniu instytucje państwowe nie działaja? Widocznie kapuś ma tam swoich kretów tylko za ile ich przekupił? Czy CBA działa? http://www.kontakty-tygodnik.com.pl/index.php5?dz=40&id=720
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |