Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Anonimowi,, ujawniaja tajne dane!!! |
czesio dla ciebie moze zrobia wyjatek :) ja mam też małe pytanie jaka cena jest aerobiku tanecznego i ile razy w miesiącu jest zajec DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Anonimowi,, ujawniaja tajne dane!!! |
Jaki telefon masz na mysli ? kom. stacjonarny bezprzewodowy "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hehe trzeba było iść na Giełczyńską DiDi
|
|
sam se zrób majówkę w domu zaproś znajomych zrób jakiegoś grilla i tez będzie dobrze nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ja tam chodze do telepizzy albo 1kg w biedronce.. w piec i jem,nie wybrzydzam :P Pzdr. The_End co ty taki delikatny dla nich? xD Tutaj dżungla jest.. heh
|
|
To był tylko chwyt reklamowy z tymi cenami, ale zadziałał jak widać bardzo skutecznie skoro niektórzy z was jadą przez całe miasto na Dworną. Działacie jak gęsi, jak jedna zobaczy dziurę w płocie to wszystkie tam się pchają chociaż obok otwarte są całe wrota. Aptek w Łomży jest jak w Moskwie rakiet, więc niech ci dusi grosze dalej szczęścia szukają
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |