Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mierzy w fotel prezydenta |
widzisz nie mogłeś się powstrzymać od krytyki?... śmieszy mnie to ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mierzy w fotel prezydenta |
the_end bylemna tej pizzie i powiem...REWELACJA !!!naprawdepychota pozdrawiam mistrza placka co to cudo zrobil:D
|
|
mówisz powarznie czy ze mnie drwisz?
|
|
dzięki 3maj się :)
|
|
taki już jest poziom tych śledziowatych imprez. ale popieram kandydaturę Reni :)
|
|
Uważam że 6-7 osób w drużynie to za dużo , chyba ze 2 na rezerwie bo to małe boisko jest i po 5-4 grac najlepiej
|
|
"pod gruszą" ew. " mewa"
|
|
Ciekawa jest kwestia czipowania (chipy). Kamil
|
|
co sie słyszy to to to jakie tamto??
|
|
haha trudne trudne :D ja sie nie stresuje *sun* i w dupie mam do ciebie pisac :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
W aptece przy Dwornej nataniej? Najtaniej to jest na Kazańskiej w tej aptece na rogu od strony szpitala. Tam przynajmniej wszystkie leki zawsze są i nikt nie lata 10 minut po całej aptece zanim coś poda....
|
|
hm.... pomocna te testy nie są dobre
|
|
"mieszkasz na południu, a niewiesz gdzie jest boisko.. Koleś wyjdź w końcu z chaty i ogarnij teren, bo nie długo nie będziesz znał swego miejsca zamieszkania ;)" sorry, to już na studia nie można wyjechać i na "weekend" majowy odwiedzić miasto? :( --=-=---- skoro rezerwować trzeba, szkoda sensu. mam dostepne inne boiska, o podobnym/nizszym standardzie. pograc sie da, a chciawszy w lepszych warunkach grac, to sale wynajac w warszawie moge, albo na treningi azsu sie udac...
|
|
agata78 siejesz niepotrzebny zamęt...forma napisanego przez ciebie postu nie świadczy zbyt dobrze o tobie jako o osobie. Myślę, że zarówno instruktorek jak i pomocna jedyne czego powinni się obawiać to ludzi takiego pokroju...nic więcej nie mam do dodania w tej żałosnej kwestii.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |