Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POczątek końca PO? |
Poproś jutro mamusie niech da ci troche kasy nastepnie wyjdz z domu zerzryj te pizze a pozniej wróć i opisz swoje doznania smakowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POczątek końca PO? |
chyba masz kolego o sobie wysokie mniemanie , nie jetem dzieckiem uczniem studenten ani nic z podobnych żeczy... w przeciwieństwie do ciebie zapewne , stać mnie na głupią pizze , ciężko pracuje do puzna wracam i grzecznie pytając musze czytać komentasz jakiegoś niedorozwoja... Pozdrawiam. ps. Jeżeli nie masz do powiedzenia nic mądrego to się nie odzywaj
|
|
wszystkiego dowiecie się na spotkaniu, a drużyny 6-7 osobowe, jeszcze nie ustalone, o przedziale wiekowym nie wiem, więc zapraszam na spotkanie
|
|
Jak chcesz tanią piłkę to sklep olimpic Klan ok 50zł juz takie lepsze parowarstwowe! Udanych zakupów :)
|
|
to dla ciebie, czy dziecka. Jak dla dziecka - to wystarczy PS2
|
|
powiem tak w łomży sami pojebani ludzie , może jestem dyslektykiem czy jjak tam wam pasuje ale czy nie możecie normalnie odpowiedzieć bez słowa krytyki? wszystko wam nie pasuje... ajjj , a tak wogóle to o czym ja mam z tobą rozmawiać? rozmawiać to można w real a nie po forach ja zadałem konkretne pytanie i oczekiwałem tylko odpowiedzie niczego więcej na prawde, sprawdz ile zrobiłem błędów moze się trohe podbudujesz... pozdrawiam... nie piszcie juz nic bo szkoda słów.... nie było pytania , narka
|
|
A ja widzialem dzisiaj w Biedronce na Wyszyńskiego ;P Ale czy ona dobra to nie wiem ;P
|
|
nie podlasia a województwa podlaskiego, Łomża leży na Mazowszu!!! Swoją drogą ładna dziewczyna
|
|
Mam prośbę o namiary do dobrego logopedy w Łomży (adres, telefon, itp). Potrzebna pomoc dla dziecka w wieku przedszkolnym. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
|
|
50zl 6 godzin
|
|
Ja pier***le jakie pustaki co to jest konkurs mistera 4lomza? Ogarnij sie dziewczyno i nie zakladaj taki postów! Jak chcesz obejrzeć ładnych chłopaków to wes koleżanke i popatrz w lusto
|
|
a gdzie to można wypożyczyć? chodzi mi o jakieś dane kontaktowe
|
|
ktoś normaly w końcu :D
|
|
"ktoś normaly w końcu :D" wreszcie się kuchta wypowiedział, kibol sribol :P pozdro, menago srago
|
|
mnie tez sie udalo 5 maja zaczynam !!!!!!
|
|
Po co szukać na youtube , idz do biura podawczego w UM i jak będziesz miał szczęście to możesz byc świadkiem ciekawych rozmów telefonicznych. Ja np usłyszłem jaka wódka będzie na weselu /Finlandia/ ,ile jej kupić na głowę i ile i jakiej "zapojki "Rozmowa w mojej obecności trwała z 5 min Skandal !!! ?)@.)%.!(*(.?
|
|
a jaka cena jest zawarta w umowie za osobę na tego 14 sierpnia w amadeusie?
|
|
byłam na ich koncercie w Otsrołęce w kwietniu i było super,dwie godziny śmiechu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |