sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czeska telewizja prezentuje-skradzione KOSOWO!!!!!!!!!!

nie a co chcesz pozyczyc?

ja bez blyszczyka blyszcze

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czeska telewizja prezentuje-skradzione KOSOWO!!!!!!!!!!

Witam, Amnesia pizza od 7 do 38zł 50 cm :)
jadł ktoś ? jak w smaku?
musze tam wpaść tylko kurcze nie mam kiedy...
pozdrawiam

Jeszcze nie otwarty, a juz popsuty..:) mowa tu o orliku przy zawadzkiej , pozatym boisko miało być dla wszystkich a tym czasem - w dzień szkoły , popołudniu zamknięte lub jakaś drużyna wynajeła, wsadzcie sobie w dupe takie boiska" dla wszystkich" !!!! otwarcie 1 czerwca , szkoda ze nie 31 pażdziernika !

takie rzeczy tylko w Łomży....

boisko do "nogi" w porządku jak ktoś wyżej napisał umawiasz się i grasz a że szkoła ma do 14:30 no cóż to chyba też plus że młodzież ma gdzie ćwiczyć od 14:30 do 21 jest dużo czasu, ale boisko do "kosza" porażka totalna próbuje powstrzymywać się od dalszego pisania bo szkoda słów. podobno do 10 maja mają to poprawić, pożyjemy zobaczymy ja w to nie wierze ale czekam cierpliwie z nadzieją że będzie można tam sobie pograć.
pozdrawiam.

Nie chciałbym mieć nauczyciela, który swoją wiedzę czerpie z 4lomza.pl. Rozejrzyj się po internecie, zasięgnij jakiegoś wiarygodnego źródła, zajrzyj do karty nauczyciela, wejdź na stronę ZNP. Powodzenia.

a i dodam, że pensje nauczycieli nie są wielką tajemnicą, jak to jest w przypadku przedsiębiorstw prywatnych, aczkolwiek z czasem i to się zmieni.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org