Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czeska telewizja prezentuje-skradzione KOSOWO!!!!!!!!!! |
nie a co chcesz pozyczyc? ja bez blyszczyka blyszcze nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czeska telewizja prezentuje-skradzione KOSOWO!!!!!!!!!! |
Witam, Amnesia pizza od 7 do 38zł 50 cm :) jadł ktoś ? jak w smaku? musze tam wpaść tylko kurcze nie mam kiedy... pozdrawiam
|
|
Jeszcze nie otwarty, a juz popsuty..:) mowa tu o orliku przy zawadzkiej , pozatym boisko miało być dla wszystkich a tym czasem - w dzień szkoły , popołudniu zamknięte lub jakaś drużyna wynajeła, wsadzcie sobie w dupe takie boiska" dla wszystkich" !!!! otwarcie 1 czerwca , szkoda ze nie 31 pażdziernika ! takie rzeczy tylko w Łomży....
|
|
boisko do "nogi" w porządku jak ktoś wyżej napisał umawiasz się i grasz a że szkoła ma do 14:30 no cóż to chyba też plus że młodzież ma gdzie ćwiczyć od 14:30 do 21 jest dużo czasu, ale boisko do "kosza" porażka totalna próbuje powstrzymywać się od dalszego pisania bo szkoda słów. podobno do 10 maja mają to poprawić, pożyjemy zobaczymy ja w to nie wierze ale czekam cierpliwie z nadzieją że będzie można tam sobie pograć. pozdrawiam.
|
|
Nie chciałbym mieć nauczyciela, który swoją wiedzę czerpie z 4lomza.pl. Rozejrzyj się po internecie, zasięgnij jakiegoś wiarygodnego źródła, zajrzyj do karty nauczyciela, wejdź na stronę ZNP. Powodzenia.
|
|
a i dodam, że pensje nauczycieli nie są wielką tajemnicą, jak to jest w przypadku przedsiębiorstw prywatnych, aczkolwiek z czasem i to się zmieni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |