Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Początek końca PiS |
wie ktoś jak mogłabym zdobyć tą gre nie wychodząc z domu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Początek końca PiS |
Ja zadzwoniłem sam do komendy wojewódzk w następny dzień po zdaniu TW i TSF i mi odrazu wyznaczyli multiselect za 3 tyg po sprawnościowym
|
|
No prosze ilu tu fanów drobiu na tym portalu..:), zeby mieli karac za obrażanie na forum to normalnie połowa Polski do paki by poszła, i jacy tu wszyscy grzeczni sie zrobili ho ho ho szacunek miłosć i wogóle , a pare tematów niżej ku...y i ch...je lataja jak siemasz, a tu szacunek dla pana Jarka hahaha..;) czy ja gdzieś napisałem o jakiego Jarka mi chodzi???? bo mi chodzi o Jarka Masturbanta z Truskolasów lachów..:)
|
|
Czy ktoś jest w temacie co się dzieje z projektem Moja Własna Firma. Podobno coś się dzieje, kogoś ktoś pogonił ale nigdzie nie ma żadnych artykułów na ten temat. Jakby nie było żadnego projektu a mnie cholera bierze. Tyle nadziei , planów ... no i wiadomo
|
|
?
|
|
popieram DRAGCO i inne osoby które posiadają wszystko co niezbędne do zdania egzaminu do policji i dzielą się tym za DARMOCHE :)) więcej takich ludzi i pasożyty znikną z tego forum:)) POMOCNA11 I DRAGCO PROPONUJĄ WSZYSTKO CO NIEZBĘDNE DO ZDANIA EGZAMINU ZA DARMOCHE:)) a więc pisać pisać:)) pomocna11@wp.pl i..... DRAGCO udostępnij swój adres ludziom będzie łatwiej do ciebie pisać:)
|
|
Sciagnij sobie program Utorrent. Zajerestruj się na stronie www.tnttorrent.info :P i sciagaj do bulu co chcesz ;P
|
|
dziękuje
|
|
A ja bym tych talibów otoczył murem, elektroniką i niech sie wyrzynaja i tymi narkotykami faszerują. Chcą islamu, to niech go mają pastuchy. Kompletne embargo, blokada całkowita. Zero wyjazdu z tego getta. Taniej moze by było niz wojna. A na pewno nie musieli by ginąć niewinni ludzie. Nie podoba się kozojebcom cywilizowany świat, nie potrafia sie w nim odnaleźć, to niech w jaskiniach siedzą.
|
|
Zacieła się fanka "przystojniaka",to fakt. Oj może pan i władca PISu odnajdzie w Łomży panią domu :)))))))))))))))))))) Jak z Łomży , to pewnie fajniejsza od Maryśki :))))) Tylko cholera, aby konfliktu pomiedzy bliźniakami nie było Jarek
|
|
kiedyś mi mechanik powiedział że woda powoduje korozje wtrysków i należy ją usunąć z układu paliwowego
|
|
o wiele lepsze od odżywek są maseczki do włosów... najlepiej poszukaj na allegro- na pewno coś znajdziesz, bo dużo ich tam jest :) ...
|
|
Witam. Mam takie dosc nietypowe pytanie. Otuz myslalam nad zrobieniem sobie kolorowych pasemek (kolor rozowy, niebieski. do konca jeszcze nie wiem) i nie mam zielonego pojecia do jakiego fryzjera miala bym sie udac. Czy w kazdym zakladzie takie robio? I ile to by kosztowalo jesli ktos sie orjentuje. Chodzi o przefarbowanie wlosow na jeden kolor i zrobienia od dolu dwoch grubszych pasemek. Pozdrawiam. Głos Rozsądku
|
|
Może wejdź na jakieś forum ściśle związane z Twoim problemem...
|
|
Chcesz to ściągaj,ale nie warto..lipa
|
|
peb.pl
|
|
Wygląda na to, że Dworzański za wszelką cenę wykorzystuje terminy administracyjne, ale do końca lutego (mam nadzieję) ma się sprawa wyjaśnić. http://ww6.tvp.pl/2834,20090130872309.strona + rozmowa z Dworzańskim z 2. lutego: http://www.radio.bialystok.pl/goscie/index/t/249/f/14122/page/2 Pozdrawiam i trzymam kciuki, rozumiem co czujesz, KasiuC - sam się nie mogę doczekać
|
|
Większośc linkow tu podanych to jakies oszczerstwa :/
|
|
ja polecam zespół Summer
|
|
prosze o pomoc jiesli wiecie czy ktos ma w lomży lub w okolicach do oddania szczeniaki rasowe lub kundelki piszcie moga tez byc do kupienia 1 do 300 zl z góry dziekuje
|
|
dzieki
|
|
Na rynku jak nie wiesz gdzie ;-)
|
|
napisz na gg 1236713
|
|
moze planuje i zastanawia sie czy sie oplaca
|
|
Jaki pan taki kram.
|
|
ostatnio zamawialam swietny tort i ciasto w cukierni ciacho polecam!!
|
|
Pasza jest super ale tylko na wynos bo w środku śmierdzi spleśniałą budą. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Polecam mechanika, który znajduje się za myjnią na wzgs.
|
|
Tak. Brata męża koń. Widze że nie ma co tu pisać. Same spiski tu "wykrywacie".
|
|
Jak widać nic w tym temacie się nie zmieniło. Największych " łomżyniaków " rżną ci którzy najkrócej w Łomży mieszkają :)
|
|
nie CZepiaj sie, CZ jest polonisto i wie lepiej
|
|
Wrzuć te 4 części tylko weź lepsze światło.
|
|
Powiem mi ktoś wkońcu jak to jest z tym stypendium stażowym? Na umowie napisane jest że 773 zł brutto czyli netto powinno być coś ok 670 zł. Tylko dlaczego przelewają na konta po 600 zł. Szukam i szukam i nigdzie tak nie ma tylko w naszej kochanej Łomży
|
|
płotki można podtrzymywać rękami przeskoczyć pewnie byłoby ci ciężko najlepiej jak skoczysz do podstawówki i sama obierzesz dla siebie technikę pokonywania płotków, jedni robią to okraczając płotki bez zatrzymywania inni zatrzymuja się i przekraczają płotki zawsze zaczynając od tej samej nogi...u mnie na egz był chłopak który to wszystko przeskakiwał... najlepiej bedzie jak sama sobie sprawdzisz.... powodzonka życze:))
|
|
|
te ostatnie pytania to test na skłonność do ryzyka:)
|
|
zrobione
|
|
co myślicie o mieszkaniach od developera
|
|
Cóś strasznego , chyba zbojkotuję tę imprezkę.
|
|
Konopandzia, Benny, i inne cipki niech zostaną w domu.. a i tak będą się pytać na forum "jaki wynik" hehe Jutro może być naprawdę dobry klimat, kilku moich znajomych studiujących poza Łomżą specjalnie przyjeżdża na ten mecz :) Nawet niekumaty sąsiad się pytał "o której w sobotę?" Namawiajmy znajomych, zapełnijmy stadion :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
cale miasto tam wali
|