Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Patrzcie staruchy i potomkowie roztrzasaczy gnoju. |
witam... Posiadam audi A6 i jest w nim oryginalne radio od audi i zmieniarka na 6 płyt... Radio mi gra normalnie ale nie czyta płyt w zmieniarce, tylko jak w radiu przełącze na cd to wyskakuje napis NO CD... a wszystkie płyty siedzą i do tej pory grało normalnie... Czemu teraz tak się dzieje że nie gra, czemu wyskakuje taki napis i dlaczego nie czyta mi płyt z zmieniarki? w jaki sposób można to naprawić żeby działało? Santreo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Patrzcie staruchy i potomkowie roztrzasaczy gnoju. |
Oooooooooooooo Ciekawe czy tez będą śpiewać jak rodzina s. Bo może łomżyńską specjalnością jest rodzinne śpiewanie :))))
|
|
Witam, czy ktoś się orientuje gdzie można wynająć tanio hale namiotowe wymiary ok 5m na 5 m Santreo
|
|
rewenant chyba po to właśnie jest forum, żeby pytać ludzi o opinie!! jak Ci sie temat nie podoba to nie musisz sie udzielać rudy błazen z druhem
|
|
mi jeden chlopak robil 5 lat temu oczko, kaskade, sciezki z kamienia i mostek nad oczkiem z drewna. jestem zadowolony z jego roboty i pomyslow ale roslinki sam sadzilem, poza tym nie wiem gdzie mozesz cos znalezc sensnego. wrazie jak potrzebny bedzie kontakt to Gabi25 daj e-mail ja ci wysle numer do tego pana powodzonka
|
|
Witam, Zamierzam zakupić agregat prądotwórczy do zasilenia miej więcej: dwóch lodówek, 3 żarówki 100W, TV, mikrofalówka. Pytanie jakie chciałbym skierować do osób obeznanych w temacie to na co musiałbym zwrócić uwagę przy kupnie? - benzyna czy diesel? - jaka powinna być moc takiego urządzenia? - model silnika? - poziom hałasu? - firma? Może ktoś posiada taki agregat i mógłby podzielić się wnioskami z jego użytkowania. Dodam, że agregat działałby pewnie 24h/dobę - o ile się popsuje :) Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc.
|
|
Znam ją... Ładna może i jest.. Ale inteligencją niestety nie grzeszy...
|
|
powoli powoli sciany pekaja i nie skladac reklamacji tylko cicho siedziec tak ma byc to jest normalne sufit tez popekal alez oczywiscie mial prawo budynek osiada tylko kto zaplaci za remont tego w sbm jednosc w lomzy nie wiedza a przeciez od nich jest zakupione mieszkanie
|
|
OK, wezme to pod uwage. Niemniej chcialbym aby ktos "poczestowal" mnie numerem telefonu do tego lekarza. Pozdrawiam W@ski
|
|
perkoz i ja tez tam biegalamn:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Późniejsze pytania są z multiselectu ;) Psycholog mi się przypomniał brrrrr :P
|
|
a ja odstapie sale w janowie na 22 sierpnia
|
|
mam pytanko po ile osob ma liczyc druzyna?
|
|
the_end Chłopaku, nie wyzywaj nikogo od niedorozwojów, kiedy jedynym Twoim tematem do dyskusji jest kawał klucha a w jedynym zdaniu, które wykrztusiłeś oprócz błędów gramatycznych popełniasz 5 ortograficznych. Wiemy, żeś nie student. Pewnie pieczesz w żarze i pocie te duże, gnioty. Czy dobre? Wiem, że na pewno nie są zdrowe. Oszszszsz qźwa, jaki ten świat kulinarny się zrobił....., hmm. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
hehehe dobre ,a końcówka najlepsza !!!
|
|
Znowu zabrałem się za szukanie jakiś zajęć walki, miałem temat zakładać ale patrze ,że stary został odkopany :P Treningi aikido były w sp 10 (nie wiem czy dalej są) ale to raczej sport "chwytany" , dźwignie i te sprawy...Taekwondo to już coś lepszego ale jak dla mnie troche lipa, jakieś zajęcia Krav Magi znalazłem: http://www.kravmaga.pl/oddzialy/lomza/index.htm nie wiem czy to o tym pisaliście wyżej,wg. mnie 100zł i treningi co 2 tyg 2 dni w tygodniu to raczej drogo :> Kickbox gdzieś jest ale nie wiem gdzie , boks chyba też ,ale coś takiego jak MMA to raczej nie w Łomży :P Może od tamtej pory otworzyli coś nowego ? Ktoś orientuje się gdzie,kiedy co i jak ? (i za ile ?:D)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.fotka.pl/profil/sledz912/ największy przystojniacha:P specjalnie dla autorki "mądrego " inaczej postu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |