Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamieszki w Poznaniu; siedziba PO zniszczona |
zobacz w takiej malej kwiaciarni koło drzewnej tam robia bardzo ładne i za rozsadna cene
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamieszki w Poznaniu; siedziba PO zniszczona |
Przyjdzie czas to urodzisz, idź do szkoły rodzenia to się dowiesz jak to zrobić a nie szukasz tu na forum odpowiedzi jak masz rodzić. Zdrowo myśląca kobieta lub myśląca kobieta by tu nie pytała o tak intymne sprawy. Z mężem o tym rozmawiaj a nie z forumowiczami
|
|
nie wiesz kto to jest jerzy w to własciciel labiryntu i to nie jest ani szweju ani tony jerzy w. jest poprostu szwagrem geberala
|
|
salon dafne na pilsudskiego is the best Głos Rozsądku
|
|
Autor: malmal63 (80.240.166.---) Data: 28-04-09 08:23 do tarczyn: zdrowo myślący mężczyzna nie papla takich głupot jeśli temat go nie dotyczy W sumie napisał kwintesencję prawdy:) W dzisiejszych czasach, przy takim dostępie do wiedzy - książki, internet........... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
madzia ty scierwo jadzie gadzie !!!!
|
|
to gdzie odbierasz mieszkanie nie ma aż tak dużego znaczenia, kwiatki zdażają się wszędzie, byłem u koleżanki w bloku Zacharzewskiego, nie narzeka, ale pękające ściany to "codzienność", w perspektywie i łsm wcale nie rzadziej i wcale nie jest to powód do składania reklamacji, to są skutki budowania bloków w 1,5 roku podczas gdy płyta powinna jeden rok przestać na gruncie jeśli nie dłużej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
powodzonka zycze wszystkim zdajacym :))) mnie sie udalo 12 maja szkółka :D 3mam za Was kciuki.. :) pozdrawiam
|
|
czym różni się playstation2 od playstation3, co to jest? mam takie zamówienie na prezent, a naprawdę dla mnie to czarna magia... no i gdzie to można kupić najtaniej??? proszę o pomoc z góry dziękuję
|
|
znalazl sie?? widzialam dzis yorka chyba bezpanskiego w okolicach Marzenia
|
|
kamilek83...??
|
|
Nie wiem który raz masz rodzić , bo jeśli pierwszy to nic się nie bój i nie słuchaj porad.Ból jest tak mało znaczący. Liczy się dziecko.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |