Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozmowa Pospieszalskiego z Orbanem |
Autoryzowany dealer Audi Sieńko i Syn Bialystok ul.Wysockiego 65. Wg. mnie tam warto jesli to nowe A4, a jeżeli te A4 ma juz kilkanascie lat to kazdym Łomżynskim warsztacie mechanicznym np. za stacja paliw Pryma
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozmowa Pospieszalskiego z Orbanem |
tak i weź od razu dużo pieniędzy... ja polecam obok prymy między stolarzem a piekarnią jest w stodole dobry tani warsztat robiłem tam passata B5 jedyny minus, że oni zaopatrywali się w części w tym sklepie obok prymy a oni też cenią swoje towary :)
|
|
Podoba mi się taki zryw społeczny :) Oby więcej takich inicjatyw! Suweren rządzi ;) Miłego dnia!
|
|
Kobieto zastanów się co mówisz .Jeśli do tej pani nie dociera to co widzi to nie mam zamiaru poniżać się do jej poziomu i prowadzić z nią jałowe dyskusje .Od tego są inni nad ta panią i nad całością tej budowy i może skoczą po rozum do głowy.I tylko tyle
|
|
To czemu znizasz sie do poziomu forum i wypisujesz tu swoje banialuki. Jeśli miala bym taki problem jak ty poszla bym z nim gdzies wyżej a nie pisala na forum bo sensu ani logiki to ja w tym nie widze.
|
|
Brak jakiejkolwiek infrastruktury do tego typu przedsięwzięcia czysta amatorka szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Polecam również miejscowość Koczek, niedaleko Spychowa; świetny sprzęt, profesjonalne podejście do klienta no i oczywiście niezapomniany widoki.
|
|
będzie wiadomo dopiero po wynikach egzaminu i ocenach chyba co?!
|
|
JAK TO NICZEGO? KOCHAJMY SIĘ !
|
|
199 pkt. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Zgodzę się jak wyżej .Madziusz madzius dałaś ciała .....
|
|
Kusy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ok niech bedzie ale niech dadza dopłaty do nowych aut,rolnicy dostają to my też powinniśmy z drugiej strony rolnik ktory wykonuje swoją prace starszym ciągnikiem niech placi 10 razy wiecej bo przeciez doplaty tak czy siak bieze
|
|
Dzieki.
|
|
Do instruktorka72 jesli mozna to ja tez prosiłbym o materialy na MS zbieram wszystko co mozliwe, moze stworze z tego jakąś całośc:-) mój mail marcin-82b@wp.pl z góry dzieki.
|
|
Wtorek?To co ty na Syberii pracowałeś? ;-DDD
|
|
zakonnicami pozwólcie że ja sie zajmę(oczywiście tymi młodszymi) ;-DDDD
|