Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie "bóg zapłać" tylko 550 tysięcy euro |
JA TEZ TO PAMIETAM. I MIALEM PECHA. MUSIALEM POTEM SAM KUPIC JOD I DOSTARCZAC MILEJ TARCZYCY. CZARNO BYLO- CZARNO BEDZIE. MAJA BUDOWAC KOLO NAS ELEKTROWNIE ATOMOWA! SLYSZELISCIE?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie "bóg zapłać" tylko 550 tysięcy euro |
tak tak pod płaszczykiem policji tatuś z synkiem handlują nielegalnym spirytusem na swoim ryneczku;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja miałem alkochol :) kupywałem na nowogrodzkiej w tym sklepie firmowym "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Co sie zle wkleiło, ale kto bedzie chcial to informacje mozna znalezc na stronie szkolki w szczytnie lucyna
|
|
witam czy moze ktoś sie orjętuje gdzie mieści sie jakaś wyporzyczalnia samochodów w lomzy lub okolice ,,z góry dzięki :p "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
sikorskiego
|
|
jak nie wiecie to nie piszcie głupot
|
|
Ostatnio w necie znalazłem właśnie ten serwis. Umożliwia on darmowe dzwonienie na telefony stacjonarne w Polsce i za granicą w zamian za oglądanie reklam. Jest to usługa super prosta i zupełnie darmowa. Zapraszam wszystkich chętnych, którzy nie chcą płacić operatorom ogromnych pieniędzy. Im nas będzie więcej tym większe będzie zainteresowanie reklamodawców, co wiąże się bezpośrednio ze zwiększeniem zakresu usługi np na telefony komórkowe. Zapraszam wszystkich do polecania i użytkowania tego serwisu bo to się na prawdę opłaca.
|
|
Sprzedaj na allegro. Jak nie masz konta, to poproś kogoś znajomego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |