Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio ZET ma przeprosić Kaczyńskiego za podanie jego danych w sondażu |
Robak73 gdzie kupowales dvd? terz hce obejrzec Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio ZET ma przeprosić Kaczyńskiego za podanie jego danych w sondażu |
wystaw dupe na rodzie pod telebimem,moze sie ktos zatrzyma..hehe
|
|
mam problem z odpaleniem samochodu po przekręcniu kluczyka wogule nie załącza rozrusznik, kto w lomzy by się na tym znal
|
|
matko dziewczyno zakładajac ten temat pokazałas jaka jestes pusta:)
|
|
Może i w Amnesii Maxx pustki, ale z czasem, jak ludziom przejdze faza że to nadal jest Atom i że nadal są tam małolaci w białych rękawiczkach itd. to zaczną ludzie przychodzić, bo puki co, to co raz jakaś "gwiazda" tam występuje, muzyka leci z dobrego sprzętu, w Yamie zresztą też, tyle że odemnie plus dla Amnesii Maxx nad Yamą, to powierzchnia, bo parkietu nie ma nawet co porównywać który większy, a i cały lokal ogółem jest bardziej przestronny i przy barze nie będzie kolejek, jak przyjdzie w końcu więcej ludzi, bo sam bar ma z 10 metrów i kilka barmanek przy nim rządzi. Myślę że z czasem będzie dobrze.
|
|
Tabasco1988 ja miałem MS 8 kwietnia w Radomiu i WZ tak jak Ty mam wyznaczony na wtorek ;-) Zycze powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |