Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żont ma plan: Złupić kierowców na miliard! |
tak załozyli i to juz dawno temu, ordynatorka jest dr dobrołowicz ale nie wiem czy ona da rade mnie wyleczyc:( Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żont ma plan: Złupić kierowców na miliard! |
Treść jest ukryta
|
|
świeta prawda!!! wszedzie sa dziury!!! zawsze beda dziury!!!! beda takie dziury ze sam w nie wpadniesz a zwlaszcza na kupiskach Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kto wedlug was jest najprzystojniejszym chlopakiem w lozmy
|
|
hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja dziś byłem w szoku, po 00:00 jechałem koło Statoil, Policja koło jamy kogoś rozbrajała, koło byłego czesłąwa ktoś się ciągał a pod samym statoil ochrona rozdzielała kogoś bijącego się. Kurcze to wygląda jak wojny gangów w grach komputerowych (np. GTA). Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |