Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Władcy podlaskiego rżną głupów |
Twórcy dzieł o charakterze batalistycznym oto natchnienie dla Was :) Naprzód Łomżyniacy - do boju !!! :D nar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Władcy podlaskiego rżną głupów |
Jeśli tiger masz więcej zdjęć ze szturmu na stokrotkę dołącz ich trochę. Mnie się tam nie chiało tam iść. Więc chcę nadrobić to co straciłem. A gdzie ta baba z gipsem się tak pchała. Szkoda że jej drugiej ręki nie połamali
|
|
Ja też nie byłem, ale jestem w SZOKU. Naprawdę tak tam było? No to pięknie.... Wstyd straszny, obciach i poruta. Nie odzywam się do nikogo, kto tam polazł. Ludzie - przestańta wreszcie oglądąć ten polsat i czytać kuntakty i super expressss. I do forumowiczów: nie piszcie wreszcie, jacy Ci Polacy to wspaniały, mądry tylko biedny naród...
|
|
Ci ludzie co tam byli to jacys popraprance! Pchali sie jak po zloto! Ludzie o co chodzi ? Czy wyscie zglupieli ? Lepszy juz martket jest w Ostrolece Minimal! przynajmniej to Mini Market ! A tu ? nic ciekawego. Kilka sklepow z ciuchami kilka sklepow z gazetami ! Za czym tu stac w kolejce ! Ludzie ! Opanujcie sie ! Tam nie ma nic ciekawego ! jest jeszcze wiele innych sklepow np. Biedronka, czy Lider Price, Gośka ! LUDZIEEEEEEE !!!!!!!!
|
|
hehhehe fajna historia, patrze ze tam całkiem ciekawie, ale moze nie zakladac juz tematow o tym sklepie, jest ich wystarczajaco
|
|
mysle ze na tym otwarciu to i tak najlepie jzarobili zlodzieje :) nie bylem tam ale widze to okna i z checia bym zobaczyl miny osob ktore siegaja do kieszeni czy torbki po powietrze :) to przegiecie jest.... normalnei jak na uroczystym otwarciu parasola no. ten tlum wyglada conajmniej tak jakby te sklepy mieli juz jutro zamknac na zawsze. ciekawe co bedzie jutro :) czy te kolejki znikna ?:) to jest staszne
|
|
felix pewnie jeszcze stoi w kolejce po bułki ;) Coolboy namiotów nie rozbijali bo nie mogli śledzi wbić w asfalt, ale widziałem kilku "wytrwałych entuzjastów kapitalizmu" jak stali wczoraj wieczorem pod sklepem "bo podobno dla pierwszych iluś tam klientów będzie bon na zakupy"
|
|
Choinka na Starym Rynku nie jest taka zła, tyle że oglądając te choinki na filmach to ta nasza to zero...Jakieś ładne lamki, łańcuchy nawet jakieś ozdóbki i by było jasno, ślicznie, ciepło:)) Chociaż w Łomży długo by to nie postało...
|
|
hahahha będziemy z Łomży herbu jeleniorenifer. Przynajmiej przy rogaciźnie zostaliśmy. Czyli nie zwiało nam jelenia a zmieniamy herb, na niby renifer, niby jeleń. A może to jak z porami roku, zimą będzie renifer a latem jeleń. Fajny pomysł na promocjęmiasta. Teraz uchwała rady i do mediów, jako pierwsze chyba miasto będziemy zmieniać herb w zależności od pory roku.
|
|
Wczesniej podomierz byly kanary z Zambrowa ( nie wiem czy to prawda) a teraz z Warszawy??? Niedlugo przyjada do nas z Gdanska !!!!!!!!! A jesli chodzi o kwoty to oni chyba oszlaleli!!!!!!!!! Tyle pieniedzy i co my z tego mamy podomierz to idzie na remont drug (hahaha) smieszne nie:D NASZE POLSKIE DROGI:) NIe ma co juz komentowac poprostu to niedozeczne takie kwoty !!!!!!!!!!! To CHAMSTWOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Chciałem powiedzieć że admin na tej stronie na którego tak zle ocenialiście w postach np. czemu nie ma czatu na tej stronie albo co z tym planem jazdy MPK no ale on jest i działa bo patrzyłem na wszystkie strony Łomżyńskie to nigdzie nie pisało o tym otwarciu sklepu stokrotka w Łomży i jeszcze zdjecia są :D no cóż może czatu na tej stronie nie ma ale jest na wp.pl Łomżyński i tam kilka osób z forum nieraz przebywa np.: eVe-liNKa..17^ albo ABCD no i jeszcze tam kilka osób jest !! !! Mam Prośbe do Admina żeby Jak By Mógł to by zmienił troche naszą strone główną na jakos bardziej związaną z Łomżą np: Na góże strony głównej był by zdjecie Narwi albo co innego Łomżyńskiego i zeby był Napis 4LOMZA no i jak można to by wstawił radio Łomżyńskie i moze gry jakieś i byśmy grali se i zrobili ranking najlepszych graczy coś podobnego widziałem na stronie Mechaniaka no to tyle! Admin Dzieki za Świerze Wiadomosci hehe :-)
|
|
z Berlina ? hm........ hehehe
|
|
Czy masz odwagę podpisać się z imienia i nazwiska??? |
kliknij na jego nicka, tam jest nr jego gg (jako irc zresztą :)) no i "ciekawe" opisy czasem, w tym pojawiający się adres bloga ..... i wszystko jasne :)
|
|
To wez wpisz i wskocz se i popatrz tam. Bo napewno ja tam nie wejde. Mam ważniejsze sprawy :D
|
|
A tak przy okazji... Słyszałem, że facet który był pierwszym klientem zaparkował swój samochód na parkingu przy wejściu do Stokrotki i całą noc w nim czatował, po czym rano wyszedł i zajął miejsce w kolejce. Polak potrafi... :)
|
|
Jestem też za słownikiem w myśl zasady "Najpierw sprawdź potem wyślij posta". A swoją drogą "polska język - trudna sprawa" przynajmniej dla niektórych.
|
|
i tak po bulki bede chodzil do sklepu na osiedlu nie rozumiem ludzi co chodza do "hi..../marketu" po "buleczki i mleczko" dobre jest bo mozemy kupic wszystko to co mamy kupic powstaje "ale" rano sie idzie do osedlowego a w sobote do "hi-marketu" co Wy sądzicie na ten temat? :
|
|
Lomza niczym tu nie odbiega od innuch miast - w kazdym miescie jak otwieraja jakis centrum albo robia wyprzedaz to dzieja sie dantejskie sceny. Trzeba jeszcze wielu lat zeby wymarl rocznik "kolejek i okazji" - zycie w PRL to tez byla ciagle czatowanie na okazje, tylko ze wtedy walka byla o kupienie czegokolwiek, a dzisiaj o kupienie jak najtaniej. Mnie to tez napawa lekka zenada ale z drugiej strony czy majac 600 zl na przezycie dla 4 osobowej rodziny nie walczylbym o kupienie paczka za 35 gr zamiast za 1,5 zl. Ja sie ciesze bo czesc spozywcza wyglada porzadnie, wyglada na to ze bedzie w koncu sklep gdzie mozna zrobic sensowne zakupy. Galeria handlowa wyglada jakos miniaturowo... A to ze tam jest wielu Lomzynskich kupcow to nic dziwnego - wladze Stokrotki zabiegaly o to zeby tam byli sami handlowcy z Lomzy ale im sie nie udalo i pare sklepow jest z zewnatrz. Aczkolwiek przy budowie pracowaly lomzynskie firmy, chyba wiekszosc przynajmnije wiekszosc (Terrazyt, Makbud,
|
|
!!! C---Y---R---K !!!
|
|
Na wstępie pozdrowienia dla Miśka z II LO(jesteśmy pod wrażeniem twojego kunsztu pisarskiego :)). Ciekawe rzeczy dzieją się w naszej Łomży :D. W końcu to pierwsza "taka atrakcja" w naszym mieście i cała miejska hołota ruszyłam do boju, z bandą emerytów na czele. Nic więc dziwnego, że ochrona poczuła się zagrożona :D( musieli bronić swojego terytorium). Przed wejściem była przednia zabawa, Stokrotka jest konkurencją dla Atomu. Dobrze, że nie pobierają jeszcze kasy za wstęp, ale nigdy nic nie wiadomo. POŻYJEMY, ZOBACZYMY. Po przeciwnej stronie, jak w lustrze widnieje podobny obiekt.........
|
|
Jest tak: młodzi ludzie odchodzą ze wsi, rodzice sprzedają część gospodarki i kupują im mieszkanie dajmy na to w Kolnie. Ale z pracą jest ciężko, więc On jedzie do Hameryki. Jest tam ok. 10 lat i wraca. Tutaj kupują sobie domek (1/2 bliźniaka), stawiają plastikowe krasnale w ogrodzie i kupują York'a do ogrodu :) Kupują sobie też vana albo BMW (8 letnie auto). dzieci wciąż mówią z akcentem babci i dziadka. Mają kilka książek, ale tylko takich, które ładnie prezentują się na półce przy elektrycznym kominku. Oglądają Polsat, czytają SuperExpress i Fakt. Chodzą co niedziela do kościoła, ale grzeszą jak wszyscy :) Głosują na SLD czasem na PSL (zależy to od ceny za świniaki). Tak więc mieszkają w tym Kolnie już 15 lat, ale co z tego? zachowali swe pierwotne instynkta i fascynacje. Szkoda, lecz to juz wina nie ich ale smutnej historii tego Kraju. Pozdrawiam.
|
|
Oczywiście grą roku zostanie Half Life 2, a ja nominuję w kategorii programów Firefoxa. PS. Jeśli ktoś gra w Counter Strike: Source i jest chętny założyć klan to proszę o wpis tutaj.
|
|
Nic tylko wysłać maila z linkiem do tego tematu do KGP żeby się zainteresowali. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
[font color='#AAEC23']mały test[/font] [font][color='#AAEC23']mały test[/font]
|
|
Re: |
...powinna wyglądać tak: Idzie facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie - wpadnę. Tak zrobił. Wita go miły, uśmiechnięty sprzedawca: - Dzień dobry, w czym możemy panu pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanowił i mówi: - Rękawiczki. - To proszę podejść do tamtego działu. Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Potrzebuję rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To proszę przejść do następnego działu. Facet poszedł: - Dzień dobry, potrzebuję zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane. - To prosz> ę podejść do działu następnego. Facet podenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chcę kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z klamerką czy bez? - Z klamerką. - Proszę podejść do następnego stoiska. Facet już wkurzony, ale idzie nic nie mówiąc: - Potrzebuję rękawiczki, zimowe, skórzane, z klamerką. - Klamerka na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do działu naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy: - Proszę przestać nade mną się znęcać, dajcie mi rękawiczki i pójdę sobie! - Proszę pana, proszę nabrać cierpliwości, chcemy panu sprzedać dokładnie takie rękawiczki, jakich pan potrzebuje. Facet idzie dalej: - Proszę o rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerką na rzepy. - A jaki kolor?... Nagle otwierają się drzwi do sklepu, wchodzi facet z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury, niesie go na wyciągniętych rękach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam ***** sedes, a taką glazurę !! Dupę już wam wczoraj pokazałem, więc sprzedajcie mi już jakiś papier toaletowy ! wotek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |