Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki jest Lech Wałęsa - prawda wychodzi po latach? |
Witam! Mam pytanie odnosnie stazu a wlasciwie jego zerwania. Jakie sa konsekwencje przerwania stazu z wlasnej woli? CZy w ogole mozna to zrobic? jak to wyglada w urzedzie? Moze ktos z Was byl w takiej sytuacji? Za wszystkie wskazowki z gory dziekuje!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki jest Lech Wałęsa - prawda wychodzi po latach? |
Nie radze zrywać stażu z własnej woli. Jeśli tak zrobisz będziesz musiała zwrócić wszystkie pieniądze jakie dostałaś z urzędu. Najlepszym wyjściem jest zerwanie stażu poprzez podjęcie pracy. Wtedy nic nie płacisz. Pozdrawiam
|
|
Zgadza się. Zerwanie stażu z własnej woli jest powiązane ze zwrotem pieniędzy, które do tej pory otrzymałaś. tzw. stażowego. Nie zwracasz pieniędzy tylko wtedy jeśli podejmiesz pracę lub naukę w trybie dziennym. Także poważnie się zastanów czy opłaca się przerywać staż?? I czy Twoje powody są wystarczajaco poważne by ponieść te konsekwencje.?? Jarek
|
|
super Takos
|
|
ty alfa1 a od kiedy to jest zakaz parkowania pod kwiaciarnio na Wyszyńskiego ???? bo ty tam mieszkasz ??? śmieszny jesteś i nie znasz przepisów ruchu drogowego.
|
|
alfa 1 współczuje twoim sąsiadom nigdy takiego w moim bloku dobrze za ja nie mieszkam na Wyszynskiego dzieci z pod klatki też wyganiasz ? bo tam nie można " parkowac" widziałem całą te sytuacje . ten instruktor powinien wezwac policje i oskarzyc cie o obraze a oni wyjasnili by ci czy mozna parkowac.
|
|
Najlepiej zadzwoń do UP i zapytaj. Ja co prawda na stażu byłamm jakieś 3 lata temu ale wtedy na pewno trzeba było zwracać stażowe jeśli rezygnowalo się z stażu bez podpisanej innej umowy o pracę.
|
|
Serdeczne dzięki.
|
|
Jasiu miło będzie na pewno:) Myślę że akurat to forum nie jest trafnym miejscem do ogłaszania wyjazdu... I tak pokażemy i udowodnimy że pomimo całego bagna My jesteśmy z klubem. On jest dla nas My dla niego nieważne czy z sześciocyfrowym budżetem czy na minusie, czy z punktami czy na dnie tabeli! Najwierniejsi fanatycy!!! Santreo
|
|
mów za siebie, jak widzę barana co wbiega pod koła samochodu to dodaje gazu
|
|
a chciałbyś żeby każdy kierowca przed każdym pojedynczym pieszym się zatrzymywał? nawet taka Łomża stanęła by kolosalnie w korkach, chociaż o pewnych porach i tak już jest nie za ciekawie. wiadomo niby pieszy ma pierwszeństwo, ale jak to już ktoś powiedział, raz jest winny kierowca, raz pieszy, bo niestety 5m nie wystarczy by wyhamować nawet z miejskiej prędkości 50km/h
|
|
u mnie w piwnicy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
:-*
|
|
Ja akurat chodzę na kurs, część teoretyczną już zakonczyłam, drugi tydzień jeżdżę z instruktorem i jestem zadowolona - Pan Marek Darmetko, ośrodek szkolenia na Mazowieckiej przy pizzerii Dangelo. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Może ktoś z was orientuje się ile może kosztować podciągnięcie wody z budynku głównego do gospodarczego, odległość wynosi 45 m. Za wszelkie poważne informacje będę wdzięczna.
|
|
a nie wiecie moze ile bylo punktow w tamtym roku do ekonoma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |