Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy obecne władze szukają prawdy |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy obecne władze szukają prawdy |
Mam pytanie do absolwentów i uczniów katolickiego gimnazjum i liceum. Mój syn w tym roku kończy szóstą klasę i mam trudny wybór. Syn bardzo dobrze się uczy. Czy w szkole tej jest wysoki poziom nauczania? No i co potem?
|
|
Oj, do panów s. było i jest więcej pytań, tylko kto je zada ? Policjant prowadzący ??? Przecież policja umożliwiła im takie życie, dawno powinni pierdzieć w pasiaki. Kapowanie tym darmozjadom uratowało życie. A wątek przejęcia targowicy bardzo ciekawy Głos Rozsądku
|
|
Witam was slyszal ktos moze coś zawodach w martwym ciagu ??? jaki jest regulamin??
|
|
Jest tylko jeden kierunek, po którym ten "gimnazjalno-katolicki cielak" będzie miał łatwiej: Seminarium Duchowne. Księża mają klawe życie: nie mają żon, ale mają kobiety, mają dzieci, ale ich nie wychowują... który z "chłopów" tak by nie chciał?! Jarek
|
|
Panie Włodek panie Włodek Czy pan nie wiesz,czy pan nie wiesz gdzie wychodek Łowca chodzi tu i tam i wciąż pełne gacie ma Tam na prawo tam na lewo Tam na prawo tam na lewo rośnie drzewo A za drzewem rośnie nać I tam się chodzi sr............... ............................ebrny księżyc otula nas Łowca wciąż nie może spać Bierze papier do ręki I wychodzi więc SRAĆ
|
|
Chodzi Ci o te co się teraz bd ?? Głos Rozsądku
|
|
Wszystkiego o zawodach mozesz dowiedziec sie w mechaniaku lub u p.Turowskiego w siłowni Zibi.
|
|
robak85 tak jak pisze marcus 82 na testy (pewnie w Pile) mozesz czekac kilka dni tak do dwoch tygodni i spoko bo to pewna informacja bo tez cala rekrutacje mialem przeprowadzana w poznaniu :) Wbrew pozorom ta sprawnosciowka nie jest taka latwa bo ja kondycyjnie troszke nie wytrzymalem a mialem 1.26 wiec sie przygotuj wlasnie pod katem kondycji jesli zalezy ci na punktach :)
|
|
Przynajmniej na przyszłość chłopak będzie wiedział, że do teatru, opery, czy kościoła nie chodzi się w podartych dzinsach i rozciągniętej bluzie z kapturem. Katolik to dodatkowy plus, bo pokazuje, że należy szanować innych ludzi. W pg 1 wysoki poziom?? Niektórzy ludzie z profilu [być może, nie pamietam dokładnie nazwy] o stosunkach europejskich nie zna europejskich państw i ich stolic... Zresztą każda szkoła dobra w której ktoś się uczy, każda ma wady i zalety, ale przecież zawsze mozna się przenieść... jak jakaś nie będzie pasować...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |