Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk najgorszym politykiem roku |
Temat już oklepany, poszukaj na forum, było o tym, ja zawsze będę polecał gazowników z Senatorskiej, firma Mak-Rob, mój ojciec zakładał tam gaz już do 4 samochodów, i jak zawsze bez problemów i profesjonalnie, polecam wszystkim znajomym i nikt się nie zawiódł. Gaz zakładają już od 12lat także znają się na rzeczy. I tak się składa, że kojarzę konta tutaj na forum, które robią w tym momencie samym sobie reklamę odnośnie który zakład jest ok, a który do dupy. Hehehe przynajmniej chłopaki z Senatorskiej nie muszą się reklamować w ten sposób, bo codziennie ich reklama w radio leci, a montaże non stop. Pozdrowienia dla Pana Roberta :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk najgorszym politykiem roku |
W większych miastach słyszę coraz częściej zarobki nie odstają jakoś mocno od tych Europejskich.... Tylko Łomża tak jakoś jeszcze mocno z tyłu. Choć się nie dziwie zbyt mocno. Jarek
|
|
Cyrk przyjechal, pierwszy wystep godz. 12 "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
do czarna wdowa jesli chodzi o inne kluby to w jam caffe nigdy, przez lat ? nie zdażyło się nic podobnego bo zawsze jest ochrona na miejscu, podobnie na rampie w Rzymiance itd. tu nie chodzi o lokal tylko o "odwagę" i profesjonalizm ochrony i właścicieli
|
|
Dzieki raku16 :) a majka3 odezwij sie do mnie na gg3260901 jesli mozesz bo chciałbym sie pare rzeczy dowiedziec jesli oczywiscie mozesz Pozdrawiam
|
|
płacę i wymagam,tak jest w calym cywilizowanym świecie,nie mówie o łomży.A w łomzynskich kościołach nie ma sladu moich stóp,bo tez jest niebezpiecznie nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wypowiadam swoje zdanie Andzia911. Oczywiście może Ci się nie podobać, ale nie Tobie jest dane komentować moje zdanie w ten sposób. Właśnie okazałaś swój brak kultury - a przecież jesteś też właścicielką clubu. Pozdrawiam serdecznie. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Znając starszych sieniaców trudno po małolacie spodziewać się czegoś lepszego. To taka rodzinna tradycja. Bujana konfitur ;))))))
|
|
Nie polecam. Sklep do bani. Nie opłaca się tam robić zakupów. Kantują. Sprzedają paskudne rzeczy. Nawet na reklamę ich nie stać
|
|
potupaja
|
|
W soboty jest fajnie :) Lubie tam jezdzić..Tylko sporo czubów tam przyjeżdza i dziewczynek 13-15 latek ale to jak wszędzie chyba :P
|
|
Helena chyba sama z prowincji. A ja poprostu swa wiedza dziele sie z innymi.
|
|
Zależy co kto lubi. Chociaż młodzież w wieku 13 - 16 to już lekka przesada. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jak bardzo dobrze to poslij syna do gimnazjum przy 1lo jak go wezma to ma latwiejszy start do liceum a potem na dobre studia,
|
|
793 566 563 - polecam
|
|
16 C ladnie.. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
do wszystkich SAMI NISZCZYCIE NASZE MIASTO JAK TAK WSZYSTKO BEDZIECIE KRYTYKOWAC TO NIC W LOMZY NIE BEDZIE POZDRAWIAM ................................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |