Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pijana gen Anodina siedziała za sterami Tupolewa |
Wiem, ze takie liceum od lat jest w CKP na ul. Przykoszarowej (państwowe i bezpłatne) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pijana gen Anodina siedziała za sterami Tupolewa |
madvillian - nowe kawałki Jasona - i feel good (juan kidd) i now your gone są wcale nie gorsze, a nawet lepsze od produkcji axwella, a gra naprawdę rewelacyjnie! warto go posłuchać - zajrzyj na myspace'a i odpowiedz sobie na pytanie czy warto przyjść na pierwsze w sumie wydarzenie house'owe tego formatu w Łomży?! jason herd - i feel good ( juan kidd remix) kolejny utwór "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a gdyby cos takiego powstalo ciekaw jestem ilu byloby chetnych???jak myslicie??warto w lomzy cos takiego zrobic mysle??
|
|
Żenuła... kompletny gniot w tej Łomży, którego coraz trudniej mi jest zrozumieć... Nie dość, że widoczne są utrudnienia ze strony władz miasta do wielu przedsięwzięć to jeszcze sami jej mieszkańcy stają się infantylni narzekają na nowości (oczywiście nie wszyscy). Zauważam, nadmierną pompatyczność szeroko rozumianej konkurencji a tak na prawdę każdy chyba wie, że miastu trzeba nowych inwestycji nie koniecznie nawet na wysokim poziomie. Zdrowa konkurencja jest jak najbardziej potrzebna dla konsumentów którzy przecież sami wybierają gdzie chcą się bawić... Głos Rozsądku
|
|
A co to było za miejsce gdzie nie wolno parkować? Domyślam się, że chodzi o parkowanie równoległe..
|
|
Kiedy kliknąłem na baner domela, mój antywirus wykrył konia trojańskiego, ktos mógłby mi wytłumaczyć?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |