Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komu się nie podoba? |
trzeba isc do kibla i wtedy przejdzie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komu się nie podoba? |
trzeba isc sie wysrac na sucho
|
|
zapaćkałeś forum, następnym razem troszkę pogrzeb (w sieci rzecz jasna)
|
|
TAMPONA W DUPE SE WSADŹ
|
|
asiuniusia22: ja dokładnie jestem w takiej samej sytuacji jak ty....
|
|
jezeli wam hipermarket tylko w glowie to tempaki jestescie. centrum handlowo-rozrywkowe, i rzeby tak jeszcze wrucili do pomyslu z lat 50, by zatrzymac ruh turystuw i zrobic duuuzy zalew miendzy lomzo a piatnico rudy błazen z druhem
|
|
hahahaha "ruchome ucho" dobre:D
|
|
bliska ciocia Michała W. pseudonim Wesołek.
|
|
[*]
|
|
Spróbuj wykonać lewatywę z cementu. A swoją drogą sraczka jest swoistym paradoksem - Często a zarazem Rzadko.
|
|
A co gorszsa to pracownikami tam sa ludzie co kiedys pracowali w Yamie i te nawyki mają we krwi i myślą że te czasy znów nastaną kiedy mieli ludzi za nic !!! dobranoc Wiecej nie mam zamiaru odpisywac jest to lokal ,,G.........! dziekuje i jest mi przykro ze tak zostałem potraktowany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
|
|
...a u mnie załamaka....Nadal cisza! Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć?!?!?! Majka3...asiuniusia22- trzymam za Was kciuki:-))) No i za pozostałych tez:-)
|
|
łowca snów już pyta :)
|
|
kaazkaaz - a w której Amnezji to było??? Na Sienkiewicza, czy w dawnym Atomie????????? Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |