Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVN24: "Ze strony MAK zniknęły dokumenty smoleńskie" |
zarabia wg stawki jaka sie umuwil Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVN24: "Ze strony MAK zniknęły dokumenty smoleńskie" |
A bezpieczniejszy jest dorosły człowiek w Corsie czy małolat na skuterze? Wszystkie moje docinki zmierzają właśnie do tego! Droga nie jest dla gówniarzy bo oni po prostu nie umieją jeździć. Jesteś dorosły to rozumiem bo jeździsz zapewne spokojnie i jazda tym skuterkiem ma dla Ciebie jakiś konkretny cel. A nie szpan i głupoty. Na wiosce też lubię stare "komarynki" wyciągnąć i pośmigać:) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jaki Pan taki kram :):)
|
|
Robotnik robotnikowi nie równy wiec zależnie od tego co robi i jak robi od 8-15pln/h
|
|
panie manago kilka uwag do twojej marnej riposty: to, że reprezentuję czasem klub Yam Caffe na tym forum, wiadomo nie od dziś i już dawno to potwierdziłem, więc daruj sobie jakieś głupkowate i prostackie próby wywyższania siebie; nie porównuję Ibizy do Polski, tylko piszę, że po chamsku i prostacku podpieprzyliście nazwę z tamtejszego klubu ( przepraszam, połowę nazwy, bo tę drugą z popularnego polskiego radia); nie wiem gdzie leży Ibiza - mam w związku z tym ogromną prośbę - czy mógłbyś mi wytłumaczyć, o wielki zdobywco wiedzy pokroju 5 klasy szkoły podstawowej!! co do twojego pytania - nie podoba mi się ten 'zespół' (olaboga, coz za określenie - niczym prawdziwego manago), zwykły komercyjny wytwór; nie piszę bzdur, tylko podpartą faktami prawdę - kopiujecie wszystko, co się da - a jak już macie coś swojego, to do niczego to się nie nadaje i na koniec - dalej nie masz swojego zdania, tylko kopiujesz - tym razem figlarkę ( przy okazji pozdrawiam błyskotliwą i nie do końca przez wszystkich rozumianą, nie znaną mi osobiście, choć chciałbym dłoń uścisnąć, forumowiczkę ), do tego nietrafnie, bo gdzie można mi zarzucić brak pokory ( haha) ; reasumując- jeżeli już chcesz prowadzić rozmowę, to lepiej dobieraj argumenty, bo jak na razie marnie ci to (jaki cała reszta) wychodzi; albo inaczej - nie porywaj się z motyką na księżyc miłego dnia wszystkim ;) Jarek
|
|
. . . hmm czyżby aluzją było zamknięcie Drzewnej . . . ? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
do amnesia_online miały być kawałki z imprezy na YouTube!!! gdzie one są?? Na razie od tygodnia dwa denne kawałki na których mało co widać i słychać.
|
|
Dam komentarz tego co tu przeczytałem: Po 1 według mnie bezpiecznieszy jest małolat na skuterze niż dorosły który będzie chciał pokazać w mieście że wyprzedzi 49ccm. Po 2 jak leci ścig to nikt nie powie otwarcie właścicielowi, że jest zagłośny tylko czepia się młodzieży która tuninguje 49ccm. Po 3 znam przypadek że właściciel wjeżdzając swoim choperem na posiadłość w nocy daję gazu do odcięcia, a dzwoni na policję widząc skuter na kole. Po 4 większość właścicieli aut widząc moto na światłach podjeżdza gazuje i chce się ścigać, choć i tak nie mają większych szans(no chyba że 200KM pod maską). Po 5 większość wypadków z udziałem motocykli w mieście powodują kierowcy aut zajeżdżając drogę. Po 6 większość chciała mieć "komara" lub "motorynkę" w czasach młodości Po 7 inaczej byście mówili gdybyście mieli motocykle. Po 8 49ccm Rulez! Po 9 skuter bez blokad jest bezpieczniejszy ponieważ nie wyprzedzacie go jak rower zajeżdżając mu drogi. Po 10 w Łomży jest sporo kierowców którzy muszą wyprzedzić tak jak mnie wczoraj prawą stroną na legionów(skrzyżowanie Legionów i Piłsudskiego) chociaż i tak nic to nie dało kierowcy. Po 11 nie stoję w korkach, gdyż ostatnio jest ich coraz więcej (Przejechanie Legionów autem=30min, moto=10min) Po 12 jak coś mam 16 lat. Komentujecie!
|
|
Pierwszy to ty (niech ja cię spotkam na przejściu)
|
|
markac (---.lom.netster.pl) Data: 11-04-09 19:44 " Nie dotyczy to wszystkich użytkowników, ale kto normalny w dalszym ciągu tu zagląda?" może ty?
|
|
To w Łomży czy w Chorwacji? :) ...tu masz kilka propozycji: http://www.ecotravel.pl/oboz_let/chorwacj.htm ![]() ________ Malachit
|
|
Ja pamiętam takiego gościa, na którego wołaliśmy "Jogi-Jogi". Niskiego wzrostu kaleka z dziwnym chodem. Często kręcił się w okolicy dworca PKP.
|
|
Rezonans jeśli dobrze kojarzę to do 500 max, ale to niestety też nie w Łomży. Najbliżej w PSK w Białymstoku. Tam specjalista od kolan jest raz w tygodniu. No chyba, że coś się już zmieniło. W Łomży to tylko strata pieniędzy, wiem to po sobie. Dwa razy robiony i niby wszystko w porządku a chodzić się nie da. Ostatecznie skończyło się na stole operacyjnym kiedy wybrałam się do innego fachowca. Dla wszystkich zainteresowanych: nie tylko chodzę, ale i biegam:)
|
|
rozbierz sie i popilnuj ubrania...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |