Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ropa PO 6.16...CHCĘ KACZORA... |
no the end, 5:0 w plecy Przebój Wolbrom 5-0 ŁKS Łomża Damian Lickiewicz 10, Robert Kuta 20, 62, Dariusz Mielec 64, Artur Szlęzak 82
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ropa PO 6.16...CHCĘ KACZORA... |
Na rezonans mnie niestety nie stać :/
|
|
Cześć, szukam ksiegowej z dużym doświadczeniem, która poprowadzi ksiegowość spółki z o.o. Będę wdzieczna za wszelkie informacje.
|
|
re hauzer cyt: "tylko kopiujesz - tym razem figlarkę ( przy okazji pozdrawiam błyskotliwą i nie do końca przez wszystkich rozumianą, nie znaną mi osobiście, choć chciałbym dłoń uścisnąć, forumowiczkę )" Dla ciebie podanie dłoni kobitce i jej nie wychędożenie, to to samo co dla kobitki przymierzenie ciucha i nie kupienie. Never re; czarna_wdowa666 a gdzie bywałaś retro, 54, yam, amnesia na sienkiewicza - nie spełniają norm? a może mąż to murzynek bambo Jeśli tu nie spokojnie to tam go więcej nie będzie.
|
|
Zgadzam się z przedmówca w 100% To co piszą inni włożyć miedzy bajki i sprawdzić samemu , a co do nazwy lokalu gdyby nazwali "Wawel" czy "Statue of Liberty" byłbym zdziwiony, manago przynajmniej mnie przekonał, czepianie się byle szczegółu jak pijany płotu - szkoda czasu, nigdy się wszystkim nie da dogodzić dajcie im czasu niech się "dotrą" Jak mi się zrośnie noga na pewno odwiedzę lokal ;)
|
|
szukam imienia męskiego dla przyszlego dziecka. proszę o normalne odp.
|
|
Grzymisław Jarek
|
|
Tristan
|
|
Mariusek84 ma być tak: "Zdolny do ćwiczeń fizycznych." I może być od lekarza rodzinnego.
|
|
Izolda
|
|
no właśnie,dajcie się wykazać a nie z góry po wszystkich jedziecie.a przeważnie ci mówią źle, którzy jeszcze w tym lokalu nie byli (Maxx). Brawo!w końcu w łomży jest coś nowego:) gratulacje dla managera amnesii:) nie daj się zjeść tym hienom:) pozdrawiam:)
|
|
Gdzie w niedziele mozna dostac sie do fryzjera,który zrobi upiecie i jakie sa ceny w niedziele.Prosze o odpowiedz PILNE
|
|
re:amnestia a po drugie to dobrze że się pytasz o zdanie innych :) to ma być lokal dla ludzi a nie dla dj czy kogoś tam.. Santreo
|
|
elryz jest najlepszy, moim zdaniem. na woj.polskiego.chyba otwarty Santreo
|
|
Brajan, Szymon, Alan , :)
|
|
Gówno
|
|
olek,wiktor,alan,eryk,julian,adrian,kamil,
|
|
Zenon
|
|
Witam,chcę kupić Nokię N95 ale naczytałem się sporo o podróbkach tego modelu sprzedawanych na allegro,jak myślicie,na tej aukcju : http://allegro.pl/item610696243_nokia_n95_navi_2gb_darmowy_gps_12_m_gwarancja.html#gallery Tel. jest oryginalny?
|
|
co ty pleciesz... orginal
|
|
Sebastian ,Adam ,Marjan .Lucyfer, Fabian ,
|
|
Dawid
|
|
Ile kasy się dostaje roznosząc ulotki po klatkach schodowych?? płatne za godzinę czy za liczbę ulotek?? dzięki z góry za odp
|
|
Antoni nie wiem jako dobrze mi się kojarzy Jasio, Lech, Jarosław
|
|
Edmund
|
|
przecież nie napisze " Podróbka made in China ala Finland,chciałem się upewnić..
|
|
Witam. Wiecie czy w Łomży w te wakacje organizowane bedą kolonie do Chorwacji albo do Włoch. Prosiłbym o ewentualne namiary, z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam
|
|
Bo puścić 8 stówek w błoto to nic przyjemnego,a dużo słychać o podróbkach tego modelu,dzięki za odp miłego weekendu ;)
|
|
Ja mam taki tel na sprzedaz i taniej jak ten na allegro,jak jestes zainteresowany to napisz.
|
|
Jeśli nie wierzysz to jedź obejrzeć :) Po zdjęciu ciężko czasem poznać, a i skąd masz wiedzieć czy to prawdziwe zdjęcie. Na Allegro niestety trzeba zaufać i ewentualnie potem dochodzić swoich praw, ryzyko...
|
|
Gerwazy Jurand Artur.
|
|
E tam i tak będzie więcej kosiarek niż prawdziwych motocykli... Nie ma sensu wchodzić z Wami w zbędną polemikę. Inaczej myślicie:)
|
|
w piwnicy złap wszystkie szczury, jak już wsio wyłapiesz to cie przyjmą i będziesz mogła przyjść połapać u mnie :)
|
|
musisz się schylić
|
|
po 5 większość motorów podjeżdza pod auto z 100 na 3 biegu bo na 4 nie da sie kisić z 60tką i zdziwienie 0_0 rozumiem to, ale pamiętajcie, że fakt że dobrą CBRę można kupić za 300 Euro nie robi z was elity na drogach... ulice są dla samochodów!!!! ;-) nie dla kosiarek i wiertarek
|
|
Leszek
|
|
Debil po ojcu jeśli nie stać Cię nawet na imie dla dziecka ps. gratulacje kiedyś tak samo zabłyśnie na tym forum
|
|
Zdenek
|
|
Otóż to ulice są dla samochodów:)
|
|
@HANES Twoje dziecko będzie miało na imię Warkot, Felga, Spojler heheheh a moze BrumBrum
|
|
Najlepszy zakład fryzjerski jest na Starym Rynku, w żadnym innym nikt was tak dokładnie nie ogoli jak tam Tylko ta nazwa taka jakaś niepasująca -ADMIRAŁ.
|
|
masz rację-zwracam honor!
|
|
reklamy OK. jednak wszystkim tym którzy mają ochote spróbować zdecydowanie odradzam. Ochrona stoi przy bramie(tylko i wyłącznie). Wewnątrz na ataki agresorów możecie odpowiedzieć sami. W razie konfliktu właściciel proponuje wyjście na zewnątrz, to co się dzieje na dziedzińcu właściciela nie interesuje, ochrony brak, bijcie się sami. Czy to jest lokal dla bokserów? Lubicie być bici polecam, normalnym cywilizowanym ludziom zdecydowanie odradzam. Bawili się też zawodnicy z pierwszej ligi bokserskiej, nie chcąc nikomu zrobić krzywdy stwierdzili pierwszy i ostatni raz. PS. do szefostwa pieniądze i wystrój to nie wszystko
|
|
oryginalna n95 ma symbiana na podrobka chyba windows mobile
|
|
no i to nie reklama,ludzie powinni wiedzieć gzie mozna sie bawic a do tego i bezpiecznie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
No niestety ale każdy nowy lokal musi liczyć się z krytyką, (być może również konkurencji), ale konkurencja amnesi musi też liczyć się z tym, że co by kto nie napisał złego to wszyscy będą ją podejrzewać o działania "nieczyste". I to moim zdaniem działa bardziej na niekorzyść niż sama krytyka. Takie jest życie. Dla wszystkich lokali byłoby lepiej, żeby nikt nic nie pisał.
|
|
Temat przewija się już od paru lat i od lat nic się nie działo, a władze miasta mają na to wywalone. Głos Rozsądku
|
|
Na forum w gadce każdy mocny, ale żeby tak wyjść i w twarz komuś cos powiedzieć to nie ma chętnych. I tak mi się coś wydaje, że 99% tych, którzy tutaj piszą nigdy nie znało, nie zna i nie wie zapewne w ogóle o kim mowa, typu Generał czy chociażby Sieniac, którego niepotrzebnie tutaj ktoś wmieszał. Ludzie ogarnijcie się i nie szukajcie sensacji, Łomża jest małym miastem i prawie jak na wsi, każdy zna się z każdym. Gangsterka się cholera odezwała, wielka elita ciemnych stron tego miasta.
|
|
2600zl netto podstawy + premie motywacyjne (co kwartal) + prywatne ubezpieczenie Medicover Platinum
|
|
Tak jest. a kiedy się kończy ta kadencja?
|
|
sory *narzekać
|
|
Panowie z ratusza wolą sobie poprzyznawać ekstra premie za niby urzędowanie zapominając o ludziach, a przypomną sobie przy wyborach. mam nadzieję, że na wyborach to ludzie sobie przypomną o ich rządzeniu przez okres całej kadencji. taka majówka to by się przydała, przynajmniej ożywiło by się życie w naszym mieście, przynajmniej na początek maja.
|
|
polecam węgiel leczniczy CARGO,lykasz dwie tabsy i spokoj :D
|
|
Sensacyjne zeznania złożył Andrzej S., jeden ze świadków w procesie gangu Sławomira W., ps. "Generał". Według niego, Jacek Cholewicki, były prokurator rejonowy, był marionetką w rękach jednego z gangsterów - Marka T., ps. "Trzewik" Andrzej S. zeznawał przed Sądem Okręgowym w Łomży - Wszyscy zrobili szefem "Generała" a to jest kmiot ze Starej Łomży - mówił Andrzej S. przed obliczem sądu. - Jedynie T. miał powiązania z prokuraturą. O wszystkich sprawach wiedział, miał dużo pieniędzy. Cała Łomża o tym wie, to jest tajemnica poliszynela. Na koniec już mocno wzburzony dodał: - Proszę sądu, proszę tak zapisać, że prokuratorem rejonowym był pan T., on siedział u Cholewickiego. Mogę być pociągnięty do odpowiedzialności, ale trudno się mówi. Sam Marek T. przebywa obecnie w areszcie śledczym. Wobec jego osoby śledczy z Prokuratury Apelacyjnej w Gdańsku toczą odrębne postępowanie. Jak dotąd, nie zapowiedzieli jeszcze terminu przesłania aktu oskarżenia w jego sprawie. Wobec Cholewickiego toczono postępowanie mające na celu odebranie mu chroniącego go immunitetu. Tak, żeby mógł zostać przesłuchany ws. procesu łomżyńskiego gangu. Immunitetu jednak nie stracił. Po zeznaniach Andrzeja S. po mieście zaczął krążyć żart, że teraz "Trzewik"powinien pozwać prokuraturę. O wypłatę zaległego wynagrodzenia Tekst pochodzi ze Gazety Wspolczesnej
|
|
dzieki za odp.pozdr
|
|
Nie bulwersuj się aż tak. Z łomżyńskimi lokalami, jak z przypadkowym kontaktem z tranwestytą - na początku wszystko ładnie, pięknie ...... i nagle członek.
|
|
ja cię oświeciłem ze masz 15 lat i napisalem ze niewiem co to OFMCap pozatym zyczylem powodzenia..a ty zachowales sie nie ladnie...musisz isc do kosciola sie wyspowiadac "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Bartosz „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ja tez bardzo lubie ta obsluge, jest bardzo mila i zawsze usmiechnieta
|
|
Milanko jest spoko. Pozdrawiam.
|
|
popieram przedmówce. jedyny lokal chyba gdzie nie wpuszczaja małolatów którzy aby sie upic i obić komuś twarz
|
|
na Przykoszarowej, ksiegowy, pan Tadeusz.......................xD
|
|
Ma ktoś namiary na dobrego stolarza który wykonał by blat kuchenny pod wymiar?
|
|
A odnośnie xero i artykułów biurowych Z DOŁU - przeniesiono je w dwa miejsca. Jeden sklep jest dokładnie naprzeciw Statoil ( w lokalu razem ze sklepem London, a drugi na Sienkiewicza obok małego kościółka.
|
|
Niestety u mezczyzny sluz nie jest tylko srodkiem nawilzajacym, zawiera sperme, wiec trzeba uwazac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |