sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Remanent

no i dokladnie moze byc tak ze to samo mu powiedza ze w łomży nie warto i tyle :) weź pod uwage ze nie każdy "wie" tyle co Ty a podjechac i sie spytac chyba mozna czy warto czy nie warto bo z tego co wiem chlopaki sie tym interesuja. to tyle

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Remanent

no więc, dla zainteresowanych przypomnę, że wykonawca tego utworu, Jason Herd (London/UK), 24go kwietnia wystąpi w łomżynskim Yam Caffe, a 25go w warszawskiej Organzie.

dodam tez, że banner reklamowy znajduje sie obok, a to jest tylko mała sonda, a nie reklama. o! :)

Głos Rozsądku

Bez problemu zważysz na składzie z węglem,poprosisz ładnie i za friko zważą.

Treść jest ukryta

Jakie wyłudzanie pieniędzy ?:)) Wez się człowieku zastanów, jak wyłapałes błędy to widać ze sie troche znasz, ale jak ktoś się wogule na tym nie zna, to bedzie lipa. I dlatego tym ludziom pomagam, bo mam w 100% pewne testy, bez błędów !!! A ze tak sie spytam, wszystko zaliczyłes ?:)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

kaazkaaz mnie to się wydaje że sensacji szukasz może na koniec imprezy jakiś najebany małolat krzyknął won do domu a Ty już się obsrałeś że to właściciel... na chłopski rozum nie po to się reklamował TYLE CZASU W RADIO I WSZęDZIE żebyś przyszedł tam raz i zostawił 5 zł za piwo tylko po to żebyś był tam co tydzień i zostawiał grube hajsy więc watpie żeby to właściciel Cie wyjebał... może się myle ale takie jest moje zdanie... zapamiętaj że nie po to to otworzył żeby przyjść i poipatrzeć jask się ładnie bawisz bo wszystko na świecie kręci się wokół kasy więc nie rób mu anty reklamy jak sam nie wiesz kto to był bo każdy musi z czegoś żyć

pomocna: chcialam Ci bardzo bardzo podziekowac za testy :))) i w ogole za wszystko, pomoglas mi i to bardzo!!! jestem wdzieczna :)
polecam testy od pomocnej :P
pozdrawiam

Mariusek84 ma być tak:
"Zdolny do ćwiczeń fizycznych."
I może być od lekarza rodzinnego.
Zapomniałem jeszcze dopisać że ważne jest tylko 14 dni od dnia wystawienia przez lekarza.

elfryz

Jarek

Tradycja... tez dobre

a chodniki dla pieszych

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

landris zapomniales/as o obionzkowym wstempie do mc donalda

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a do Kamila Sieniaca tez cos macie? ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org