Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Remanent |
no i dokladnie moze byc tak ze to samo mu powiedza ze w łomży nie warto i tyle :) weź pod uwage ze nie każdy "wie" tyle co Ty a podjechac i sie spytac chyba mozna czy warto czy nie warto bo z tego co wiem chlopaki sie tym interesuja. to tyle DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Remanent |
no więc, dla zainteresowanych przypomnę, że wykonawca tego utworu, Jason Herd (London/UK), 24go kwietnia wystąpi w łomżynskim Yam Caffe, a 25go w warszawskiej Organzie. dodam tez, że banner reklamowy znajduje sie obok, a to jest tylko mała sonda, a nie reklama. o! :) Głos Rozsądku
|
|
Bez problemu zważysz na składzie z węglem,poprosisz ładnie i za friko zważą.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jakie wyłudzanie pieniędzy ?:)) Wez się człowieku zastanów, jak wyłapałes błędy to widać ze sie troche znasz, ale jak ktoś się wogule na tym nie zna, to bedzie lipa. I dlatego tym ludziom pomagam, bo mam w 100% pewne testy, bez błędów !!! A ze tak sie spytam, wszystko zaliczyłes ?:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
kaazkaaz mnie to się wydaje że sensacji szukasz może na koniec imprezy jakiś najebany małolat krzyknął won do domu a Ty już się obsrałeś że to właściciel... na chłopski rozum nie po to się reklamował TYLE CZASU W RADIO I WSZęDZIE żebyś przyszedł tam raz i zostawił 5 zł za piwo tylko po to żebyś był tam co tydzień i zostawiał grube hajsy więc watpie żeby to właściciel Cie wyjebał... może się myle ale takie jest moje zdanie... zapamiętaj że nie po to to otworzył żeby przyjść i poipatrzeć jask się ładnie bawisz bo wszystko na świecie kręci się wokół kasy więc nie rób mu anty reklamy jak sam nie wiesz kto to był bo każdy musi z czegoś żyć
|
|
pomocna: chcialam Ci bardzo bardzo podziekowac za testy :))) i w ogole za wszystko, pomoglas mi i to bardzo!!! jestem wdzieczna :) polecam testy od pomocnej :P pozdrawiam
|
|
Mariusek84 ma być tak: "Zdolny do ćwiczeń fizycznych." I może być od lekarza rodzinnego. Zapomniałem jeszcze dopisać że ważne jest tylko 14 dni od dnia wystawienia przez lekarza.
|
|
elfryz Jarek
|
|
Tradycja... tez dobre
|
|
a chodniki dla pieszych "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
landris zapomniales/as o obionzkowym wstempie do mc donalda ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a do Kamila Sieniaca tez cos macie? ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |