Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gen.Błasika nie było w kokpicie. |
a co to niby bylo? ma sonde szereokopasmowa? ma hamownie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gen.Błasika nie było w kokpicie. |
mowisz o mnie? dzieciaku...
|
|
może cos więcej na ten temat ?
|
|
co tam dzisiaj na sali się działo. Dalej szczera spowiedź
|
|
Na ul. Długiej w sklepie z zabawkami gość ma kącik z kluczmi i mi dorabiał za 200 zł ale rok temu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
prawo jazdy ja mam kilka lat... wiec daruj sobie szczeniackie odzywki
|
|
Treść jest ukryta
|
|
u którego optyka zbadają wzrok i szybko zrobia okulary, a może i jakis rabat albo gratis bedzie
|
|
kazdy by tylko chcial gratisy albo rabaty nawet jak ma wydac tylko kilkadziesiat zeta ludzie dajcie i innym zarobi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzięki!!! :)) xD!
|
|
To Nizik jeszcze nie na emeryturze? A kiedy zrobił doktorat , jak pisze Wento?
|
|
spadłem z krzesła
|
|
Sprawdźcie na stronie internetowej Perspektywy. Na pewno o tym tam piszą , bo takie czasy , że wszyscy mają internet i poważniejsze firmy strony WWW celem przekazu informacji.
|
|
Rzeczywiście, można sprawdzić, że na stronie internetowej SM Perspektywa nie ma na temat braku zwrotów żadnego przekazu informacyjnego, widocznie trzeba zaczekać
|
|
ale zeby az tak za nasze własne pieniadze!!!
|
|
Jeśli jesteś dobry to nie rozumiem, czemu nie możesz znaleźć inwestora. Wtedy nic by Cie to nie kosztowało, no, może na poczatku :) A jeśli chodzi o wydanie singla (panny, kawalera) to już inne stawki :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
łapówę dam
|
|
Ten pan TESTYDOPOLICJI (Jarek) ma racje. Miałam testy od pomocnej, przejrzałam do 160 pytania z administracji i znalazłam ponad 50 błędów !!! To co jest tam zawarte chyba obowiazywało w 90 latach! Jak ktos sie zna na administracji itp to moze od niej brac bo sobie poprawi, ale jak ktos wogule sie nie zna. NIE POLECAM. Wziełam testy od Jarka i ma rzeczywiscie bez błędów! Nie to ze go bronie albo cos, ale pisze zgodnie z prawdą. Pozatym ma ogromną wiedzę na ten temat, dzięki jemu jestem juz po wszystkim, czekam jedynie na sprawdzenie ankiety. Wybór jest wasz. Pozdrawiam. Agnieszka - niedługo policjantka :)
|
|
Co do piosenek. W takim klubie ( jaki myślę, że chciecie stworzyć) powinna być nieco ambitniejsza muzyka. Są dobrzy DJe, są fajne kawałki, a te gnioty ze słowami "brał cię w aucie" to..szkoda słów. Postawcie na jakość a nie ilość, a na pewno zyskacie wiernych "klientów". Postawcie też np. na młodzież pow 21 roku życia, a zobaczycie, że się opłaciło. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
50-70 zł dniówka
|
|
dobry ponad stówe a pomocnik polowe tego Jarek
|
|
Jednym słowem nie będzie dzisiaj transmisji? Ile wejściówka? Czemu nie podajecie cen biletów? Jarek
|
|
zaczyna się odliczanie koziol0
|
|
4:0
|
|
samo usg to nie wszytsko, wazne jest jego opisanie, jedz do Wysokiego.......
|
|
Kolego daj sobie spokój z USG. Zrób sobie MRI (rezonans magnetyczny) Kosztuje sporo ok 700 zł ale pokazuje wszystko. USG to lipa.
|
|
nie cwaniaczkujcie.........piesi i mobile nie wymuszac pierwszenstwa a motocyklisci jezdzic rozsadnie i bezpiecznie.
|
|
Tarzan :)
|
|
Lech, Donald lub Andre Jarek
|
|
moze ktos z was wie którzy lekarze ginekolodzy pracuja w szpitalu?
|
|
Jak w temacie ??? Czy ktoś z szanownych forumowiczów coś słyszał ??? Czy ktoś będzie ??
|
|
R.PIJAGIN NA POLOWEJ!!!
|
|
pracuje Pijagin,Poppe,Sokół,Koniecko,Piskorska tych tylko znam a kto wiecej to nie wiem
|
|
chodzi o to ze czlowiek powinien znac swoja wartosc ... i jesli ma zapierdzielac za 1000 zl tak ze pot po tylku cieknie to naprawde lepiej isc na staz albo juz siedziec na kuroniowce ... bo pracodawcy ladnie umieja w h*ja ciac ... sam ostatnio sie o tym przekonalem .... obiecuja jedna stawke (za h) a co do czego to ucinaja minimum 1zl na kazdej godzinie.... i to jeszcze potrafia zwalic na kryzys ... a wlasnie sami wyjezdzaja sobie za granice na wakacje i przyjmuja 75% nowych pracownikow ktorzy "na zachete" dostaja wiecej niz Ty dostajesz obecnie... / skoro mowia ze jest kryzys i ze mniej roboty to czemu mimo tego czlowiek biega i robi wszystko to co mu karza a dalej dostaje 1000 zl? rozumiem miesiac .... dwa ... ale nie trzy .... cztery... to jest jawna prowokacja... a gdy powiesz cos nie tak to lecisz odrazu tego samego dnia... "jesli nie pasuje to dziekujemy" ... nawet o swoje nie mozna sie upomniec, o to co sie nalezy. wiec jaka tu sprawiedliwosc? co do tego zeby szukac pracy bez doswiadczenia jakiego kolwiek to trzeba isc na magazyn i pozasuwac troche za te 1000 zl .... jesli ma sie dobrego pracodawce ktory umie docenic pracownika to mozna spodziewac sie awansu..... lub tez zatrudnienia w innej firmie. wiec moim zdaniem jesli ktos chce robic jako kierowca (przewoznik w rejonie np towarow) to idzie pierw na magazyn ... robi prawo jazdy ... po roku pracy mozna isc na kierowce w danej pracy (przewaznie wymagaja zapoznania z asortymentem i przynajmniej rok prawo jazdy).... wiec czasem trud nie oplaca.... ale czasem mozna uslyszec tylko burdy za to ze jeszcze za malo sie robi (mimo to ze robi sie za duzo) wiec dobra rada dla nowo zatrudnionych.... NIGDY NIE POKAZUJ NA JAK WIELE CIE STAC ODRAZU.... bo zostaniesz wyssany z energi do konca a pensje bedziesz mial mniejsza niz czlowiek ktory powoli sie stara wiec powiedzenie : Spiesz sie powoli .... pasuje tutaj jak ulal
|
|
No ja nie wiem? Byłem wczoraj ze znajomymi i każdy stwierdził, że trzeba powtórzyć. Było spokojnie, nikt się nie awanturował, a już na pewno nikt na moich oczach, a damsko brzmiącemu nickowi "Andzia911" która ma 2 posty napisane, ale to akurat nie ważne, bo jak by było ważne, to znaczy że andźka zakładała konto po to żeby siać popeline na Amnesie, właściciel kazał jej, dziewczynie, iść się lać na zewnątrz. Weź bo skonam dziewczyno. Co Wam ludzie przeszkadza? Że jest gdzie wyjść w sobotę? Czy że Wasze lokale będą pustsze niż dotychczas? Piszcie otwarcie, bo kto kumaty i tak się domyśla! A polecać czy nie polecać Andźka i Andźkopodobne twory, to możecie jedzenie w jakimś lokalu,bo tam się można niestrawności nabawić i w szpitalu wylądować na płukaniu żołądka, a wpierdo...l to wszędzie można dostać, nawet w domu jak Cię ktoś, komu na "odcisk" się nadepło odwiedzi. Dyskoteki i kluby, to najlepiej jak każdy sam sprawdzi i sam oceni i na tej podstawie stwierdzi czy woli Yamę (w której jest przespokojnie;) ), Milano (w którym jest przespokojnie;) ), Rzymiankę(w której jest przespokojnie;) ) czy Amnesię która się rozkręca i będzie przespokojna ;)? ps. Ale mamy tych klubów,co? Pozdrowionka. Jarek
|
|
ja polecam Pijagina swietny lekarz prowadzil ciaze i polecam go kazdej naprawde warto
|
|
Katjusz
|
|
majka3...i cio mówili Ci co dalej-jak to ma wyglądać? bo ja też już jestem po wszystkim i czekam na telefon z dalszymi wskazówkami....
|
|
wielkie dzieki Niunia.A moze polecisz mi dobrego ginekologa do prowadzenia ciązy?
|
|
Jestem włascicielką dyskoteki na mazurach,nigdy nie mialam podobnych historii ,DLACZEGO?,mam dobrą ochronę na tych rzeczacch nie wolno oszczędzać
|
|
ile mozna zarobic w zakladzie mechanicznym np.na przyuczeniu???za wszelkie info z gory dziekuje rudy błazen z druhem
|
|
Co wy tacy pesymiści jesteście. Nasz kochany prezydent Brzeziński na pewno zorganizuję jakąś imprezkę...dla duchowieństwa zresztą jak co roku. Albo jakiś koncert filharmonii, on robi imprezy które jemu się podobają a nie społeczeństwo.
|
|
jesli sie nie myle, to wybory w nastepnym roku? ale jaki miesiac?
|
|
Kochani nic a nic nie myślicie. W kategoriach "ekonomiki" zarządzania przez OBECNĄ EKIPĘ JERZEGO kulturą masową w Łomży, maj jest tylko miesiącem, który poprzedza SŁYNNE NA CAŁĄ POLSKĘ A MOŻE I ŚWIAT czerwcowe "DNI ŁOMŻY". Przecież wszystkim powszechnie wiadomo, ile trudu urzędnikom Ratusza sprawia doroczny kogel-mogel z różnorakimi imprezami, który z przyzwyczajenia niektórzy nazywają Dniami Łomży. Tak więc nie wymagajmy za dużo, bo niektórzy mogą nie wytrzymać napięcia nerwowego z powodu groźby dodatkowej "spontanicznej" imprezy majowej. Cierpliwe zaczekajmy więc do przyszłego roku /jak wiadomo-wyborczego/, a wówczas wszystko /nawet majówka/ może się zdarzyć, a może nawet ziszczenie słynnej obietnicy wyborczej /przed II turą wyborów/ w TV Łomży o bezpłatnym bezprzewodowym internecie dla wszystkich mieszkańców Łomży. Tak więc apeluję o więcej cierpliwości i wyrozumiałości dla trudu rządzenia przez obecną EKIPĘ SAMORZĄDOWĄ.
|
|
Dosłownie wieśniacy, market najważniejszy dla rozwoju miasta- śmiech na sali...
|
|
[*][*][*]
|
|
Ciekawe jak sprawa zakończy się?
|
|
sieniaca nie lubilem tego najmlodszego... straszny z niego bezmozg :P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSTRZEGAM DRASTYCZNE VIDEO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://theync.com/media.php?name=9216-disturbing-rape-footage NIE CHCIJCIE ISC DO WIEZIENIA !!!!!!
|
|
GUMISIOWY ale jestes prosty cham !!
|
|
na legionów naprzeciw banku pko jest dobra i nie strasznie droga
|
|
biedna-biedny BIG-NJ a tylko chciał(a) się podzielić swoim szczęściem
|
|
chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo
|
|
tommeknet Ty chyba nie rozróżniasz marketu od centrum handlowego xD chcesz marketu to idź do społem xD „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
skonczone 18 lat
|
|
wiem już od wczoraj :P
|
|
ja to sie zastanawiam po co wy sie wszyscy tu udzielacie skoro nie macie nic mondrego do powiedzenia.Inteligiencja to wy nie grzeszycie.Od tego jest forum by pytac rozmawiac.Skoro nie macie nic do powiedzenia to radził bym wcale sie nie udzielac.Jajka tylko pogolic i do przedszkola wysąłc eheh.gowniarzerja
|
|
Tak będzie Sokół a plakaty będą już jutro więc wszystkiego się dowiecie
|
|
No nie ma właśnie żadnej informacji na stronie, ale temat założony przez menedżera amnesi - mała sonda - jak u innych wskazywałby na to, że jednak będzie ;> Jeżeli się okaże, że w piątek jest Sokół i Pono w Amnesi, a w sobotę jest przecież Jay Delano, to każdy niech sobie mówi co chce, ale wg mnie robią zajebistą robotę. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 19-04-09 21:40 Dosłownie wieśniacy, market najważniejszy dla rozwoju miasta- śmiech na sali... Donaldzie - Nie wiem kogo wyzywasz od wieśniaków, kolego z wielkiego miasta. Co robisz na tym forum łomżan (dla ciebie wieśniaków) Skoro czujesz się taki wielkomiejski i taki dowartosciowany to przenieś się na forum miastowych. Jak widzisz, nie napisałem żadnego epitetu na Twoja osobę, bo nie będę zniżał się do Twojego poziomu umysłowego. Jeśli chodzi o rozwój Łomży, to napewno budowa dużych sklepów nie jest najlepszym sposobem, natomiast budowa Via Baltiki na pewno tak. Tak samo jak każde nowe miejsce pracy w branży produkcyjnej, bo w tej chwili rozwija się głównie sektor usług i handlu. Budowa dużego sklepu ucieszy każdego konsumenta i dlatego o tym napisałem. Nigdy zaś nie twierdziłem, że jest to konieczne do rozwoju Łomży. Poza tym nie chodzi nam o sklep, bo ich w Łomży jest sporo, ale o porządne kino, kręgielnie, kawiarnie i bary jakie powstaną przy centrum handlowym. Pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli, którym los Łomży i łomżan nie jest obojętny. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży rudy błazen z druhem
|
|
TAK IMREZA O 20 WEŻ FACET NIE PIERNICZ . tAK SAMO JAK BYŁO Z OTWARCIEM .Pani Sylwia i liber co Dali ciała jak trzeba .NO l Libera było słychac /:P Zaśpiewali cienko A gwiazda była po 22 ! Czy nie jestem pewien o 23 .Ale...Uważam jak ktoś ma pieniądze wziąśc to ma byc koncert z godzine minimum ( Regulamin Klubu czytałem )) a nie max a, nie gwiazda zaśpiewa 30 min bo na więcej jej nie stac ???.Ludzie płaco po to aby byli zadowoleni a nie rozczarowani a właściciel zarobił od ..uja pięniedzy .
|
|
gorzka czekolada zatrzymuje rzadką srake
|
|
SIVY ja mialem WZ 19 MARCA BADAN JESZCZE NIE ROBILEM BO KOMENDANT WSTRZYMAL KASE TAK MÓWILI NADAL CZEKAM NA TELEFON
|
|
fantazjusz poszukaj w internecie definicji slowa "wolontariusz"
|
|
dzieciaku co ty tam wypisujesz na swojej stronie ze na ksiedza chcesz isc ??? znajdz sobie lepiej najpierw dziewczyne zrob to co robia dorosli i wtedy sam zdecydujesz co tak naprawde chcesz jestes jeszcze mlody to mozna wybaczyc takie wybryki
|
|
Witam. Chciała bym się dowiedzieć czy w szkołach ponad gimnazjalnych w jakimś technikum jest kierunek podany w temacie czyli architektura wnętrz. Nie piszcie mi tylko o architekturze krajobrazu bo wiem gdzie znajdują się te kierunki i informacji na ten temat nie potrzebuje. Pozdrawiam.
|
|
Oj chyba nie ma czegoś takiego w szkołach ponadgimnazjalnych. Ehh szkoda..! Takos
|
|
Jak wam się podoba Milano ?.
|
|
kolejny bezsensowny temat bardzo
|
|
speechless... rudy błazen z druhem
|
|
osrodek lok na przeciwko wordu , ewentualnie borawski na mickiwicza , 2 najlepsze jak dla mnie loki
|
|
Haha, ale się uśmiałem, to żeś zrobił reklamę, pewnie sprzedajesz chińszczyznę i boisz się nowych sklepów, które w końcu mają porządne ciuchy. Zdesperowany biedaczku zmień branżę nie będziesz musiał zniżać się do poziomu oczerniania konkurencji, a pani pytała tylko o to, gdzie kupić strój na komunię, bez takich komentarzy nie na miejscu. Czytaj ze zrozumieniem.
|
|
Na drzwiach od lokalu, w którym dawniej były pieczątki wisiała kartka z informacją o nowym adresie, ale pracownicy (albo właściciel) tego sklepu z płytkami itp (nie pamiętam jak się nazywa) zrobili ładny przekręt i wywiesili kartkę, że pieczątki przeniesiono obok (czyli do nich). Przynajmniej wisiała pare dni temu. To samo zrobili z kserem z dołu. To jest dopiero hamstwo.
|
|
Kieracik ty chyba z czytaniem nie bardzo. Chyba mój komentarz jest jasny w stosunku do mimixxx i Basia_mala bo to jedna i ta sama osoba i z reztą ty chyba też. dziwne że 2 z tych 3 osób mają na swoim koncie po 1 poście. Spadaj sklepikarzu, a za reklamę trzeba zapłacić. postawią jeszcze ze 2 stokrotki i pójdziesz z torbami hheehhehehe rudy błazen z druhem
|
|
Salon Anna....Fryzjerom się nigdy nigdzie nie spieszy, włosy malowali 4 godziny :D ale efekt był super. jak mi odwalili fryzurę z krótkich włosów na weselicho to do białego rana ni drgnęła!!
|
|
I znowu. Po co zakładasz ten temat, kto będzie chciał to pójdzie, chocby niewiem co tu pisali. Po co to. Kto chciał to poszedł, kto nie chciał to nie poszedł. Na cholerę ktos smaruje kolejny temat o tym samym. Ewidentnie dla osoby ukrywającej sie pod nickiem "WieM" ktoś zapłacił. Zamiast wypisywac to się przejdź i sam oceń. I tak zrobi każdy normalny, zdrowy na umyśle, wolny człowiek. I z tego konkurencja sobie napewno zdaję sprawę, bo nie pierwszy i nie ostatni lokal w Łomży się otwiera.
|
|
CHWDp !! haha a co to znaczy ??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co to to nie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bup
|
|
b
|
|
do menago mam już dośc tych reklam tych amnezi i jednej i drugiej gdzie się nie ogladniesz tam am.. am.. a teraz jeszcze wszedzie ten sokol i pono. w szkole plakaty w kiblu plakaty w necie nagonka reklamy tematy rozkminy. rozglos masz niesamowity, widac ze na marketingu to sie znasz. co za duzo to nie zdrowo. zbyt nachalnie tez nie można. pozdrawiam
|
|
łomżyskie pttk ma kajaki, 16zł za calą dobe-cena miodzio
|
|
Ch**a prawda w tamtym roku do III LO dostawały się osoby z 90 pkt.(wiem bo się tam uczę) poza tym rok temu można było dostać mniej punktów za różne takie duperela jak zachowanie itp. ,a co do nauczycieli to wątpię aby serce oddawali...ja jakoś tego nie zauważyłem.
|
|
x
|
|
naga prawda
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Sb00Wvmmxic&feature=related
|
|
no tak juz jest ja napisalem cos krytycznego o platfornie to usuneli, a jak dla sprawdzenia w miejsce platformy wstawile pis to poszlo, ale na onecie to duzo wiekszy standard tam tylkoi przeciw pis idą posty
|
|
No jedziemy jedziemy:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w biedronce kup
|
|
Ja nadal twierdze,ze taki podatek nie jest zly musza byc ale najpierw podane konkrety bo narazie sa tylko pogloski i domysly. w wielu krajach eu takie podatki (ekopodatek)sa lub maja zostac wprowadzone i skoro chcemy byc uwazani za pelnoprawnych czlonkow eu to dlaczego nie ? Brac umie i chce kazdy ale jak placic to nie my Ktos juz tu napisal o zlomowisku europy i niestety to nasza rzeczywistosc PS Ktos pisal tez o starych golfach czy civicach chcialem zauwazyc ze stary civic (jesli chodzi o CO2) jest czystsza niz np B5 diesel i w tym calym podatku najprawdopodobniej o stare diesle chodzi Jarek
|
|
Na Reymonta 5 rozpoczęli budowę tarczy antyrakietowej.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nom
|
|
klops
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Sory ze zmieniam temat ale mam bilet do sprzedania na Jaya Delano jak ktos chetny to piszcie 9290712 ;D rudy błazen z druhem
|
|
odstapie sale weselną Amadeus w Łomży na 14 sierpnia 2009(piątek)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wie ktos jak mozna wgrywac pliki worda itp. do LG KP500??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=N0i711GBoF4
|
|
he :D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
no i git "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
za 5 lat... czytaj tematy
|
|
ratunku!!!!!!!!!!!!!!!Poratujcie mnie ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze zmarłych
|
|
buahaha:) diagnoza: czubkeus debilus Jarek
|
|
RAAAAAAAAAAAAAAATUNKUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
może ci pomoże jak zjesz własne gówno. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_FGfl9zaA-Y&feature=related
|
|
już dawno została zamknięta,bo stała się nieopłacalna w dobie komputerów!!!
|
|
Hauz moje pytanie to była nędzna prowokacja ;) Bardzo sie Ciesze ze poprostu prawdziwy gracz dobrego formatu bedzie grał w yam ...można powiedziec ze to nawet swięto dla garsci ludzi z łomży która precyzyjnie intersuje sie muzyką elektroniczną (kto, co, jaki remix i z jakiego labelu) Osobiscie to wolałbym zeby ktos z the fresh czesciej odwiedzał yam ...i grał hh rnb i dance hall ktos analogiczny do dj technika.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy ktoś wie czy jest coś organizowane w Nowogrodzie na 1 maja
|
|
no
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pare lat temu mecz w Suwałkach został odwołany i nie wybralismy sie na Biegun. To dalo nam czas do lepszej mobilizacji by w nastepnym sezonie wybrac sie na polnoc w prawie 200 osob! Co bylo naszym rekordem do meczu w Whitestoku. Dzisiaj ponownie mamy okazje wybrac sie do naszych sasiadow i pokazac, ze to jednak MY jestesmy lepsi mimo slabych wynikow JEDZIEMY by pomoc naszym grajkom poczuc sie prawie jak u siebie. Najwazniejsza jest wspolna chec dopingowania kochanej druzyny, ktorej latwo nie jest a MY JESTESMY OSTATNIMI KTORZY WIERZA W TEN KLUB! Jak krzyczelismy kiedys do pilkarzy "Zrobcie to dla nas" tak teraz Wy ZROBCIE TO DLA NICH Namawiajcie kolegow z klasy, pracy, ulicy, sasiadow, wujkow,braci ,siostry i wszyscy jedziemy w koszulkach szalach Bialo Czerwonych na BIEGUN POLNOCNY! Zostalo zaledwie 4 dni, czas ucieka , wolnych miejsc ubywa. Kto pierwszy ten lepszy! Prawdopodobnie trzeba byc idiota by nie skorzystac z takiej okazji wspolnego wspanialego wyjazdu do tak bliskch Suwalk. Ja jade a TY!? To trzeba poczuc http://www.youtube.com/watch?v=ThNV0OFBLlk JEDZIEMY ! ! ! http://www.youtube.com/watch?v=rzHgPYY4S2s Od środy do piątku od godziny 19 do 20 można będzie sie zapisywać na placu niepodległości. !! Cena 25zł wyjazd w niedziele o 12 !
|
|
to co dla ciebie Formula wazniejsza niz Łks??:P „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
to jedź
|
|
Slu: Nie muszę się uczyć (chociaż chcę). Jestem geodetą od wielu lat. :DDDDD A Ty poucz się polskiego. Przyda się na pewno.
|
|
żal.pl ludzie, jak nie macie co robić, to wyżyjcie się na forum warszawskim lub białostockim,ewentualnie czat, a nie walicie tu farmazony trzeba się czasami pośmiać, ale to jest żałosne, nie śmieszne Jarek
|
|
człowieku w centrum są dziury oraz na osiedlach w Łomży, a ty piszesz tu o drogach na obrzeżach Łomży. Wiadomo, każdy chce remot drogi tam, gdzie mieszka . . . Napisz do prezydenta lub przejź się do Niego w tej sprawie. Pzdr. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sivy ja juz jestem po komisji lekarskiej od razu po wz dostałam skierowanie na badania, ale to bylo gdzies pod koniec stycznia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tatus i pierworodny ha ha ha (dziedzic rodu samarów)są super Mnie ciekawi co grubaska tak rozpruło :))) Bo to co zeznaje, to w większości w kategorii plotki można kwalifikować. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
mi tez sie chce Jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nawet jesli bedzie 10:0 to nie zmienia faktu ze takiego wyjazdu za taka cene nie bedzie bardzo dluugo. Po za tym nie jezdzi sie tylko dla wyniku meczu, wazne sa trybuny na ktorych musimy pokazac kto jest lepszy pod wzgledem kibicowskim. Zapisujcie sie bo naprawde warto w szczegolnosci za taka cene 25zl(przejazd+bilet)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ten po H~~ takie zjeba`` tematy zakładasz ;/
|
|
wystaw na allegro........
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: jasiu_smietana (---.mobile.playmobile.pl) Data: 25-04-09 00:08 daj sie komus posunac, moze do czeska lub pod konie wpadnij ... ;) tam czasem mozna trafic na chetnych/chetnego ;P JASIU DLACZEGO PRZESTALES JUZ ROBIC BŁĘDY???? xD ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nowy klub sprzętem nagłaśniającym podniósł poprzeczkę w łomżyńskich klubach dj też jak najbardziej wpoządku więc nie wiem gdzie widzisz w nim prowincje Jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
poprzeczkę to podniósł wczoraj JASON HERD swoim występem. kto był to chyba rozumie dlaczego :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
byłem zaproszony jako gość,uważam to za porażkę ze strony gościa,jedzenie jest takie jakie się samemu wybierze ale to że przyjęcie jest na piętrze i trzeba chodzić po wąskich schodach......ciulowo. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i dlaczego krzyczysz ? jak byś nie zrozumiał języka komputerowego, pisanie CapsLockiem oznacza krzyk. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |