Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
murzyni bija białych w londynie! rasizm? czy wielokulturowe spoleczenstwo hehe |
w 3 miechy nie odlozysz 10000, ale w ciagu roku to spokojnie. Wiec sie nie dziwcie. Jak by ktos chcial tank naprawde zacisnac pasa i ciezko pracowac to moze szybko i dobrze oszczedzic. Ja szukam dzialki na mazurach, nad jeziorem. Najelpiej uzbrojonej, bym mogl cos postawic. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: murzyni bija białych w londynie! rasizm? czy wielokulturowe spoleczenstwo hehe |
Trenerze dziękuję, zbudował pan solidny zespół, który potrafił pokonać Śląsk Wrocław, Polonię Bytom, Polonię Warszawa i Zagłebie Sosnowiec. Szkoda, że chce Pan odejść, mam jednak nadzieję, że jednak Pan nadal pozostanie trenerem ŁKSu !!!!!!
|
|
Re: murzyni bija białych w londynie! rasizm? czy wielokulturowe spoleczenstwo hehe |
No i czego tu dziękować?? Zostawia się drużynę w środku sezonu. Czy Wy nigdy nie potraficie rzetelnie ocenić sytuacji ?? Poklask dla klienta, który przezimował i natychmiast spada przy pierwszej okazji do większej kasy!? Zostawia drużynę przed najważniejszymi meczami ligowymi a u Was euforia. Wszyscy Was maja w d*upie a Wy zawsze....... wielka fala, napier*dala. Jest okazja. Trza pójść i wyjaśnić, że kibice chcą zmiany ochrony i pozostawienia trenera na stanowisku. Napiszcie co załatwiliście !! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Kupie karte pamięci Memory Stick Pro Duo tel 503967796 gg 6949236
|
|
Jak to sprzedałeś kome za 100zł i kasy nie zobaczyłeś. Chyba odrazu przy sprzedaży hajs się daje?
|
|
Kupić na rynku kalashnikova ak-47, zrobić wjazd do jego domu, zdemolować mu mieszkanie, zastrzelić jego zwierzaka a jak przyjdzie do domu to dostanie strzała w łeb ..... wogole co to za pytanie jak z nimi walczyć :/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
jaki tytuł nosi pierwsza piosenka w tym filmiku?? http://youtube.com/watch?v=8TNG5kAn1Dg Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"sprzedałem kumplowi" czy tak robi kumpel??
|
|
No myslał, że to jego kumpel. Nie czytacie. Jak wobec swoich najlepszych kumplów zrobiłbym tak samo...
|
|
Pan Jakołcewicz jest bardzo dobrym trenerem i zarząd klubu powinien postarać się Go zatrzymać chociaż do końca rundy wiosennej. Zarząd powinie uregulować wszystkie zaległości finansowe wobec piłkarzy i trenera!!
|
|
łan powód co by mnie zblokować? --- \mi się wydaje że tym powodem mogło by być to, że twoje posty i tematy(niektóre)służą tylko i wyłącznie, temu aby powyzywać, oczernić i pośmiać się z wybranej osoby(w tym przypadku Pontifex Mal.) Szukasz dziury w całym... dziwie się, co zrobiła ci ta osoba, którą chcesz tak"zmieszać z błotem"...
|
|
Pax debilom. Admin zwal ten temat, bo psychiatrykiem wali.
|
|
Człowieku jaki limit!!! Czy nie widzisz, że świat nam niszczą. Zbudź się Powstań !!!!!!!!!!! Ariva, ariva, ariva ŁKS!!!
|
|
"A zjaką prędkością jechałeś, bo ja widziałem tam ograniczenie do 30 km/h. Jechałem 40 i nic mi nie pryskało" Ja jechałem jak trzeba, ale ten który mnie wyprzedził......
|
|
Jak to miło rano,przy kawce poczytać sobie o tym co się u nas dzieje.Kulturka na forum aż kipi.Miłego weekendu kochani.Przekażcie sobie znak pokoju.....:)
|
|
Arka zostanie zdegradowana do II ligi, a Łęczna aż do III ligi
|
|
To nie cenzura, to kwestia odpowiedzialności. Wobec administratorów 4lomza mogą być wyciągnięte konsekwencje za rozpowszechnianie obelżywych treści. Co innego przecież jak ktos biega po ulicach i krzyczy, że X to złodziej i bandyta, co innego jak napisze ogłoszenie w gazecie "X to złodziej". To chyba oczywiste, że gazeta bojąc się odpowiedzialności nie wydrukuje czegoś takiego.
|
|
I co z tym pieskiem? Bo się kłócicie i nie wiadomo czy znalazł dom...
|
|
Zenek z akcentu tylko bedzie...a moze az... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
hej Czy jest na tym forum ktoś kto składał papiery w KWP we Wrocławiu? Pozdrawiam
|
|
bułki do kebaba (PITA) można kupić w hurtowni TMT przy AGROBIZNESIE co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Byłbym zainteresowany i jak w rajgrodzie to pewnie w Yacht Clubie Arcus ale to ktrego stopnia jest to? Bo takie lepsze to z 1000 kosztuje patent co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Re: murzyni bija białych w londynie! rasizm? czy wielokulturowe spoleczenstwo he |
odchodzi się już od piaskowania ostały piach trzyma wilgoć najlepiej suchym lodem, ten po odparowaniu po prostu znika ewentualnie używa sie sody lub szkła jakie auto?
|
|
napisz jakie auto, powiem ci do kogo jechac.......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |