Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głos Bp.Edwarda Frankowskiego w sprwie wejścia Polski do UE. |
zeby sie nie przepracowac :) Hipopotam leży u siebie w błocku i odpoczywa po trudach dnia codziennego. I odpoczywa tak już 3 tydzień, leży i leży. To sobie pośpi to przewróci się na drugi bok i tak w kółko. Wkoło niego jeżdzi synek na rowerku i tak sobie jeżdzi. Nagle synek przybiega do taty hipopotama i płacze: - Tatusiu, tatusiu rowerek mi się popsuł, proszę napraw mi go! A hipopotam na to: - No wez kur.. teraz rzuć wszystko i napraw mu rowerek!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głos Bp.Edwarda Frankowskiego w sprwie wejścia Polski do UE. |
...coś dla lubiących "rysowac";)))))... http://flashface.flashmaster.ru/ milej zabawy °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Może to nie basen, ani aerobik..... ....ale na pewno bardziej kontuzyjne. Zapraszam do kibicowania: sobota: http://www.pepees.pl/term.jpg http://www.pepees.pl/ter2.jpg niedziela: http://www.pepees.pl/ter3.jpg ....a może ktoś jeszcze z szanownych forumowiczów tam będzie....? aleks
|
|
...a właśnie ...... miałem dopisać, ale umknęło: Hala Sportowa SP9 andrzej jarota
|
|
Ja jestem mężczyzną marzeń. Kobiety padają do mych stóp jak mnie widzą:) I co?:) aleks
|
|
Mój ideał mężczyzny: wiek 50-60 lat, wzrost powyżej 185, waga powyżej 100 kg. Jak nie dogodzi to przynajmniej poddusi.
|
|
kto z kogo robi se jaja?
|
|
Najbardziej godny tego tytułu- Jego Świątobliwość Ojciec Św.Jan Paweł II
|
|
uuuu ktos sie dopatrzył i usunieto wiadomosc .... :D zdarza sie ...
|
|
: ) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Proszę Państwa. Mój błąd. Poprostu na szkoleniu dodałem , może niezbyt ambitny tekst, i nie usunąłem zaraz. Ale cieszę się, że to zauważono. MarekM
|
|
Siedzi żaba w kałuży. Podchodzi bocian i pyta: -Te...@!#$ ciepła woda? Żaba nic tylko patrzy. -Czy @!#$ ciepła woda jest pytam! Zaba nic odwraca się tyłem. -@!#$! Czy ciepła ta wodaaaaa Żaba obrażona: -Może i @!#$ ale nie termometr! Przychodzi do lekarza facet z żabą na głowie. Lekarz pyta: Co panu jest? Na to żaba: Coś mi się do dupy przykleiło. Polak, anglik, niemiec i rusek lecą samolotem. Przeciążenie, ktoś musi wyskoczyć. Anglik woła "za królową" i skacze. Następny niemiec "za cesarza" i wyskoczył. W końcu polak krzyknął "za przyjaźń polsko-radziecką" i wypchnął ruska. diabel kusi francuza anglika i polaka zeby skoczyli z przepasci Stoi francuz: - Skacz - Nie - Skacz - Nie - Ale francuz - tereaz jest przeciez taka moda - co??? moda no chyba ze tak Skoczyl... Anglik: - Skacz - Nie - Skacz - Nie - Ale chlopie to przeciez jest sprawa honoru - aaaa - no to w takim wypadku to tak. Skoczyl... Polak: - Skacz - Nie - Skacz - NIE - eeeee - ja od razu wiedzialem ze Ty nie skoczysz - CO???? JA NIE SKOCZE.... Skoczyl... andrzej jarota
|
|
.....w łomzy sa trasy, w ktrych nie znajdziesz kosza na smieci nawet idac 3 km! ......rozumiem ze to psuniecie ku zminiejszeniu bezrobocia :)
|
|
Polskie służby celne..... Zblizaja sie urodziny kolegi celnika - dwaj jego kumple sie zastanawiaja nad prezentem: -Moze 50-calowego plaskiego Soniaka + kino domowe? -Eeee, juz ma takich kilka ,nawet w kuchni i garazu... -To moze Merolka S-ke albo Beemke 7 !??? -Bez sensu! - jego zona i dzieciaki jezdza takimi juz od dawna! -No to w takim razie... Wiem! zostawimy go samego na zmianie w dniu urodzin! -Noooooooo! ku*wa - bez przesady !!!!!!!! Dwaj Rosjanie jada pociagiem trans syberyjskim. Wyszli na korytarz zapalic. Jeden mowi: O Zdrastwuj, kuda jedjosz Drugi: O Ja jedu iz Maskwy w Nowysybirsk Pierwszy na to: O Charaszo, a ja jedu iz Nowowosybirska w Maskwu... Pala dalej patrzac sie w zamysleniu w okno i po pewnej chwili jeden z nich mowi na to z zachwytem w glosie: Wot ku*wa tiechnika! Motocyklista jadacy z predkoscia 230 km/h zobaczyl przed soba malego wróbelka na wysokosci twarzy. Staral sie jak mógl, zeby go ominac, ale przy tej predkosci nic sie nie dalo zrobic. Uderzony ptak przekoziolkowal i upadl na asfalt. Motocyklista, majac wyrzuty sumienia, zatrzymal sie i wrócil po ptaka. Poniewaz wygladalo na to, ze wróbelek zyje,zabral go z asfaltu. W domu umiescil go w klatce, wlozyl do niej troche jakiegos pozywienia i wode w miseczce . Rano wróbelek ocknal sie. Popatrzyl na wode,popatrzyl na jedzenie, popatrzyl na prety klatki przed soba i mówi: - O Jezu! Zabilem motocykliste! Facet chciał się pozbyć kota, więc wywiózł go kilka ulic dalej. Gdy wrócił do domu, kot już tam był. Wywiózł go dziesięć ulic dalej, po powrocie widzi kota w domu. Wywiózł go jeszcze raz, krąży ulicami w prawo, w lewo i tak aż na drugi koniec miasta. Dzwoni do domu i pyta się żony: - Jest kot? - Jest - odpowiada żona. - To daj go do telefonu, bo nie mogę trafić do domu! Murzyn i biały stoją na brzegu rzeki. Biały przechwala się: - Wiesz, ja to mam takiego czułego, że mógłbym nim zmierzyć temperaturę wody. - To zmierz - podpuszcza go Murzyn. Biały wyciąga, wkłada do wody, trzyma w niej dwie minuty, po czym mówi z triumfem w głosie: - Temperatura wody wynosi 25 stopni! Murzyn na to ściągnął spodnie, włożył swojego do wody i po chwili mówi: - Rzeczywiście, temperatura wody wynosi 25 stopni, a głębokość 1.6 metra...
|
|
To już i kosze na śmieci zlikwidowali w ramach oszczędności i ratowania budżetu miasta? Podać podstawę prawną likwidacji koszy na smieci!!!!!!
|
|
Dalej nie wiem o co chodzi:) ola
|
|
był wpisany text typu : ewrvewc wecftewvyfc5wqredxrv`2cfq wcqxqwe :D no wiec wygladało to na bardzo ciekawą infomacje :P
|
|
.......zaiste bardzo ciekawe a tak nawiasem mówiąc to po ilu piwkach można tak po klawiaturze błądzić ? ;)
|
|
Bo w Łomży nie ma marketu Marian
|
|
Mąż zabrał żonę na pierwszą w jej życiu partię golfa. Jej pierwsze uderzenie w piłeczkę trafia w okno stojącego obok pola golfowego domku. Mąż mówi: - Mogłabyś uważać!? Teraz trzeba będzie przepraszać i może nawet zapłacić za okno. Golfiści idą do domku i pukają w jego drzwi. Ze środka słychać głos mężczyzny: - Proszę wejść. Po wejściu zauważają w domku: zbite kawałki szyby, rozbitą wazę i siedzącego na kanapie faceta, który pyta: - Czy to wy zbiliście szybę? - Tak... przepraszamy za to bardzo - mówią golfiści. - Hmm... właściwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwięziony w tej wazie tysiąc lat. Teraz powinienem spełnić 3 życzenia. Nie obrazicie się, jak spełnię wam po jednym sam zostawiając sobie jedno na koniec? - Super - odpowiada mąż. - Ja bym chciał dostawać milion dolarów co roku... - Nie ma problemu - mówi dżin. - Do tego gwarantuję, że będziesz bardzo długo żył. A ty młoda kobieto? - Chciałabym mieć ogromny dom w każdym państwie, każdy z najlepszymi na świecie służącymi... - Proszę - odpowiada dżin. - Do tego obiecuje ci, że do żadnego z nich nikt się nigdy nie włamie. - A jakie jest twoje życzenie dżinie? - pyta małżeństwo. - Ponieważ tak długo byłem uwięziony, nie marzę o niczym innym jak o seksie z tobą - zwraca się do kobiety dżin. - Co ty na to kochanie? - pyta mąż. - Mamy tyle kasy i domy... może się zgódź? Kobieta idzie z dżinem na pięterko... Nie ma ich całe popołudnie. Po 4 godzinach dżin złazi z kobietą, patrzy jej prosto w oczy i pyta: - Ile macie lat, ty i twój mąż? - Oboje mamy po 35. - Coś ty!? 35 lat i wierzycie w dżiny???
|
|
krzysiu niewiesz naprawde
|
|
Chcialbym sie evaa wybrac nad Biebrze niewiesz jak bardzo ale dnia codziennego ja wracam do domu poznymi wieczorkami i tak jest prawie codziennie. Obije sobie to w wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
|
|
Turystyczny Rajd Samochodowy Doliny Narwi - Łomża 2003 Trasa: Rynek Starego Miasta w Łomży - dolina Narwi na odcinku Pniewo-Morgowniki - gdzieś w pobliżu Morgownik i Balik nad brzegiem Narwi :) długość ok. 50-60km (chyba że ktoś zabłądzi :) Godziny: planowany start 1-szej załogi - 9:00 planowane zakończenie - 12-13 Zapraszamy całe rodziny (załogi co najmniej 2 osobowe). Więcej szczegółów (regulamin, karty zgłoszeniowe) tuż po świętach. Rezerwujcie czas. Dymitr
|
|
Tak jak obiecałem odbyłem rozmowę z Panem M.Sroczyńskim na ten temat. Otóż powiedział on, że jest to narazie niemożliwe, bo miasto takimi terenami nie dysponuje. Dodatkowo kwestia jest poszerzona o to, że inwestor przyjeżdżając do miasta ma swoją wizję i niewiele go interesuje to, co mu radzi za-ca prezydenta czy jakić tam radny. Ma on pomysł i ten pomysł stara sie zrealizować. Nie podchodzi do tematu w sposób: pokażcie miejsce, może tam coś wybuduję... Pozdrawiam - Paweł Augustyniak P.S. Przepraszam najmocniej, że tak długo czeka Pan na odpowiedź. tolek
|
|
Masz rację sagita. Jedź jak najszybciej. Im mniej w Łomży takich ludzi tym lepiej. Zrób karierę w Warszawie, chłoń wielkomiejski smród, hałas i nie miej czasu, jedź godzinę do pracy i koniecznie noś głowę wysoko, bądź "przydupasem" warszawiaków . Lepiej być "przydupasem" w Warszawie, bo lepiej płacą , tylko niestety prostytutka czy bierze 50 czy 500 za godzinę i tak zostanie prostytutką. Nie chciałem Cię urazić, ale zawsze wszystkim wydaje się że tam gdzie nas nie ma jest lepiej, ja skosztowałem Warszawy i twierdzę że w Łomży jest lepiej, może dlatego że dorosłem.
|
|
no jak nie, jak TAK.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |