Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kobieta na rynku pracy. |
ktoś to widział? jak było?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kobieta na rynku pracy. |
jutro tez sie wybieram do Wawki - ok12ej wyjazd
|
|
jezeli nie bedzie jakiegos pokazowego procesu w sprawie sprzedazy nieletnim alkoholu, papierosow czy petard, jezeli media tego nie naglosnia, jezeli taki kupczyk nie zaplaci przepisowej kary, jezeli w sytuacji powtarzajacej sie nie odbierze sie mu koncesji, to nic z tego
|
|
Jestem za powyższym. Nawiasem mówiąc ciekawa jestem, ilu z tych sprzedających narzeka na dzisiejszą młodzież, na to, że tak teraz niebezpiecznie... Wszak to po paru głębszych z niejednego wychodzi kawał "zwirza"... Niestety krótkowzroczność ludzi jest porażająca.
|
|
Na spotkaniu było ok 200 kibiców. Źródełko: elomza.pl
|
|
I gdzie ci 200 Kibiców ? wyparowało ? !! BYłeś TAm GDzie NIe TRzeba!!??
|
|
AFERA!!!!! BO TELEWIZJA PRZYJECHALA DO WSI HAHAHAHAH
|
|
bEDZIE STOKROTKA !! I TAKI JEDEN BUTKI JAKIEŚ MOJEJ ZNAJOMEJ A RESZTE TO NIE WIEM !! PUJDZIESZ W SOBOTE I SIE DOWIESZ!!
|
|
|
witaj, pewnie sie nikt nie odezwie. Ja proponowałam podwiezienie do Warszawy i jakos bez entuzjazmu... (jade 4 grudnia)
|
|
Ja jezdże prawie co tydzień do białego i zawsze mam komplet, a po drodze mijam dużo Łomżyńskich samochodów, w nich też jeździ sporo osób.
|
|
Jak wkazuje nazwa ''STOKROTKA'' - będzie tam wieeeeelka kwiaciarnia :):):):))))))))))))))))) POZDRO
|
|
media markt ? powaznie ????? e no super by bylo ... ale dlaczego zadnych reklam ani nic nie ma ? to by raczej naglosnili troche bo to juz powazniejszy sklep jest. ale jak bedzie to jeszcze lepiej :)
|
|
MEDIAMARKT ? POWINI TEGO ZABRONIĆ ! A CO DO Tych SKLEPIKÓW TO NA PEWNO NIE BĘDZIE MEDIAMARKT BO ZA MAŁY BUDYNEK NA TAKI SKLEP MOŻE BĘDZIE Vobis ? ALBO EURO AGD RTV ALBO CASIO I INNE BUTKI JAKIE SĄ W BIAŁYMSTOKU W TYCH HIPERMARKIETACH BO W ŁOŻY TEN SKLEP TO BĘDZIE HIPERMARKIET ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
ryskago, tekst rzeczywiscie niezłe :) masz u mnie plusa, ze nie narzekasz jak wiekszosc tutaj, alebi nie zajmujesz sie z braku czasu abstrakcją (tak delikatnie okreslam glupote niektórych wypowiedzi)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Coool he he he !! Ja bym chciał też mieć taką BABCIĘ ale to by mi życie ułatwiło he he he..... Mam paru typków na oku do skasowania....
|
|
Też jestem przeciw. Od kwestujących opędzić się nie można. A jak widzę z puszką jeszcze miejscowych oficjeli (np. w święto zmarłych pod cmentarzem) krew mnie zalewa. Myślę wtedy: a ile sam wrzuciłeś wydrwigroszu do tej puchy? Jak masz miesięcznie 8 tys. dochodu, a ja 500 zł, powinieneś chyba sam do niej włożyć 16 razy więcej ode mnie? Nigdy nie widziałem, żeby taki się dorzucił z własnej prywatnej kasy.
|
|
Nie rozumiem jak można dać się tak łatwo kupić, żenujące....
|
|
A DLAMNIE POZDRO TO GDZIE ????????????????????????????? Ma zowsze Łomża
|
|
Jak byłem mały zawsze chciałem mieć psa,i to wcale nie w formie "żywej zabawki" dla dziecka,ale twarde "nie" rodziców było nie do sforsowania hehe...no cóż,tak bywa Pozdro!
|
|
Ja mam orginalny nick chyba nikt takiego nie ma ? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |