poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak obsadzić stołki Prawnie i Sprawiedliwie

Franc,

a skoro dostales informacje nt lokali to sie podziel z resztą...
Nie tylko Ty jestes - jak Cie okreslili - w podeszlym wieku:)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak obsadzić stołki Prawnie i Sprawiedliwie

heh to gdzie ta K(P)eja ??:P

nie chce mi sie tego wszystkiego czytać i nie wiem kiedy będzie te śmieszne otwarcie ale polecam obejrzeć "OTWARCIE SUPERMARKETU" w wykonaniu Kabaretu Ani Mru Mru nawet nie trzeba iść 4 grudnia bo będzie tak samo :) Pozdrówki dla wszystkich czekających na wielkie święto Łomży i "bankrutujących" właścicieli małych osiedlowych sklepów ;-)

Dla Mnie Też Te Dwa Piwa Z Góry Dziekuje Za Nie :P a obrzucać można iść Nasz Urząd Mista w Sobote o 19.00 Kto idzie ??

Qrde, bo w chwili zdarzenia trza było jeszcze kilka latek poczekać na przyjście bartezka na świat :(
Szkoda, bo wtedy to by dał - tyle, że w Trybunie Ludu, bo internetu nie było w Polsce niestety.
Pozdro dla Barteza - za interesujący temat :)

Pewnie można by było zniżyć się do poziomu niektórych osób i zrobić jakąś awanturę tylko po co?

Grzegorz

na rogu,pod ścianą dziewczynka z zapałkami... :-)

Pociagne dalej watek zakreconej. Nie tak dawno jechalem z Orzysza do Lomzy. Miedzy Kolnem a Lomza jechal traktor zupelnie nieoswietlony. Dodam tylko ze bylo juz ciemno. Nagle wyprzedzil mnie policyjny radiowoz chyba z Kolna. wyprzedzili ciagnik i jak gdyby nigdy nic pojechali dalej. Nie mowie zeby KARAC I TYLKO KARAC. Czasami wystarczyloby zwrocic uwage. prawda?

Dziś jest Sobota godzina 15.16 na dworzu mgła i śnieg samochodów pełno.Idząc przez nasze miasto o 14.00 to wiekszość sklepów albo zamknięta albo zamykają. Czemu tak wcześnie ? ja chciałem pochodzić popatrzyć a tylko mi sie udało kupić w Baśce przeterminowaną gazete (...)

Grzegorz

chetnych brak???????

W 1905 r. odbyły się podobne regaty. Organizowano zawody o nazwie "Rekord", czyli regaty długodystansowe na trasie Łomża - Szur - Łomża. Trasa wynosiła około dziesięciu kilometrów. 21 VIII 1910 r. odbył się turniej wioślarski w którym startowało 7 osad na hamburkach czterowiosłowych. Wygrała osada ze sternikem Jerzym Górskim i wioślarzami: Władysławem Szwejcerem oraz Bronisławem Gontarskim. Celem regat wewnętrznych było wyłonienie załóg które miały reprezentować Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie w regatach wyjazdowych lub sprawdzenie aktualnego poziomu sportowego wioślarzy.
Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. .......................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

^^

NIe ma nic ciekawszego ? mój temat np. jest ciekawy o Czarnobylu a tu jakies badziewko pisane z 1000 razy że jakieś ragenty były robione orany ciekawe na jakim jezioże bo w łomży nie ma jeziora <]>

^^

Kultura a wolność

To teraz niech nakrecą telekruriel na tamet Lotniska w Łomży ;)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Popieram w 100%. Już nie raz chciałam zobaczyć, o której odjeżdża jakiś autobus, a tu nie ma. ZRÓBCIE COŚ Z TYM!!

Nawiązując do posta śLeDcZego sam jestem ciekaw co robił te wspomniane 2 lata temu w wakacje, bo skoro teraz ma 14 lat to wtedy .....

zorro

ALE CYRK !!!!!!!! hehehehehe
Aż mi glupio za tych wszystkich co sie tak rzucili na ten sklep jak ''psy na kiełbase''. Jejku, to śmieszne ale za razem tragiczne. Heh, wydaje mi sie ze tak o 17-18 zamkną sklep z powodu braku towaru heheheh.

PS: a czemu na forum tak pusto, czyżby cała Łomża stała pod Stokrotką łącznie z forumowiczami :) ???

........szczyt bezrobocia - pajęczyna pomiędzy nogami prostytutki..........

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org